Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Jij behoort tot de volgende generatie leiders, consumenten, arbeiders en kiezers. Wij vinden dat de nieuwe wereld – een duurzame samenleving en circulaire economie – begint bij jou!

Jij kiest niet voor zomaar een tussenjaar, maar voor een educatief en exclusief inspiratiejaar waarin jij wordt uitgedaagd om anders te denken. Zodat jij jezelf en de wereld om ons heen nog beter leert kennen.

Wij helpen jou via ons unieke programma met het ontdekken van jouw talenten en passie, waardoor jij een studiekeuze kunt maken die echt bij jou past.

tubeembed

Jouw Powerjaar ziet er als volgt uit:

  • 3 maanden verdiepend onderzoek: Jij wordt klassikaal uitgedaagd op thema’s zoals: ‘Positief leiderschap’, ‘De oorsprong van het leven’, ‘De impact van psychologie’, ‘Ons universum’, ‘Culturele evolutie’, ‘Solliciteren en disciplinair doelen stellen’, ‘Mentaal en fysiek in balans’.
  • 3 maanden betaald praktijkervaring: Je doet samen met 2-3 andere Powerjaar-studenten onderzoek op verschillende afdelingen bij een inspirerende, hippe, grote organisatie, zodat jij in de praktijk ervaart of een studie écht bij jou past. Naast dat je een salaris verdient, bouw je op relatief jonge leeftijd ook alvast relevante werkervaring op!
  • 3 maanden bijdragen aan een goed doel: Jij ervaart de impact die je maakt door bij te dragen aan je de maatschappij en jij voelt de kracht van ‘het geven zonder fysiek iets terug te krijgen’. Ervaringen die jou voor de rest van je leven zullen vormen.

tussenjaar onderdelen powerjaar

Tijdens jouw Powerjaar krijg je ook maandelijks coaching en begeleiding op persoonlijk en professioneel vlak gedurende je gehele reis, zodat jij maximaal in je kracht komt te staan! Ook heb je de mogelijkheid om proefcolleges te volgen op hogescholen en universiteiten, zodat je nóg beter aan kunt voelen of een studie bij jou past.

Tot slot bouw jij ook een fantastisch netwerk op voor jezelf en bouw jij mee aan een betere toekomst voor onze samenleving!

tussenjaar powerjaar Den Haag

Waarom kiezen voor dit tussenjaar?

1) Jij doet relevante werkervaring op die het gat tussen de theorie en de praktijk kleiner maakt;

2) Jij kunt proefcolleges volgen op hogescholen/universiteiten;

3) Jij leert oplossingsgericht, kritisch en analytisch verdiepend onderzoek te doen;

4) Jij werkt aan zelfontplooiing en zelfreflectie via individuele coaching;

5) Jij wordt klassikaal uitgedaagd om samen onderzoek te doen naar en in debat te gaan over verschillende thema’s, zoals: psychologie, evolutie, leiderschap, technologie en cultuur;

6) Jij werkt aan de ontwikkeling van je persoonlijkheid door samen met andere studenten bij te dragen aan een project voor een goed doel.

Wanneer kan ik starten?

Introductiedag op 18 oktober 2021
Start (eerste deel) van het programma op 25 oktober 2021

Wat zijn de kosten?

Deelnemen aan Powerjaar kost €1.350,- voor het jaar 2021-2022.

Om de investering voor iedereen mogelijk te maken, is uitsluitend op verzoek toegestaan om maximaal de helft van de bijdrage (max. €675,-) te verrekenen met het te verdienen salaris tijdens de praktijkervaring-periode.

Tot slot worden de reiskosten tijdens de goede doelen en praktijkervaring-periodes door de organisaties vergoed!

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

Zuid-Holland (standplaats: Den Haag)

tussenjaar powerjaar powerfact

⚡️ Ben jij moedig genoeg om tegen te stroom in te gaan?
⚡️ Laat jij je studiekeuze niet afhangen van je vrienden?
Dan is een Powerjaar zeker iets voor jou! 💪🏻
#beliketiktaalik #powerfeiten

Ja, ik wil meer informatie over Powerjaar ontvangen!

Ben je benieuwd naar het tussenjaar van Powerjaar? Laat hieronder jouw gegevens achter dan ontvang je direct meer informatie in je inbox en nemen we z.s.m. contact met je op:
  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie