Tussenjaar activity international

Activity International

Activity International organiseert reizen verspreid over de hele wereld. Zo kun je in je tussenjaar naar Afrika, Azië, Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Afrika of Oceanië. Qua werkzaamheden zijn de mogelijkheden oneindig. Je kunt bijvoorbeeld gaan backpacken in Australië of als Au pair in New York gaan werken, lesgeven aan monniken in Thailand of surfles geven aan kinderen.

Duur: Flexibel
Locatie: Hele wereld
Kosten: Maatwerk

MEER INFORMATIE


tussenjaar plus taalreizen

PLUS Taalreizen

Tijdens een tussenjaar ga je op taalreis naar het buitenland. Je gaat naar een internationale taalschool, waar je op hoog niveau de taal kunt leren. Elke week start er wel een cursus. Of je nu enkele weken of maanden gaat, voor even in het buitenland wonen is een onvergetelijke ervaring. Je leert de taal en cultuur en maakt internationale vrienden voor het leven.

Duur: vanaf 1 week
Locatie: meer dan 50 landen
Kosten: vanaf €410,-

MEER INFORMATIE   


Tussenjaar Bonaire Break

Bonaire Break

Bonaire Break is een tussenjaar voor jongeren tussen de 17 en 24 jaar. Tijdens de Bonaire Break kan je als vrijwilliger werken, maken we mooie excursies, krijg je gastlessen en werk je ook nog eens heel gericht aan jouw (studie) toekomst! Bonaire Break is er voor jongeren die meer uit het leven en zichzelf willen halen, maar daar wel wat ondersteuning in kunnen gebruiken.

Duur: 42 dagen / 6 weken
Locatie: Bonaire
Kosten: €2175,-

MEER INFORMATIE

Tussenjaar Projects Abroad

Projects Abroad

Jij bepaalt zelf hoe jouw tussenjaar met Projects Abroad er uit ziet. Projecten lopen het gehele jaar door en hebben flexibele startdata. De minimale deelname is 2 weken, soms langer. Je kunt o.a. kiezen uit projecten in de volgende categorieën: Sociale zorg, Lesgeven, Gezondheidszorg, Natuurbehoud, Sport, Bouwen, Mensenrechten, Diergeneeskunde & Dierenverzorging.

Duur: flexibel
Locatie: meer dan 25 landen
Kosten: maatwerk

MEER INFORMATIE   


tussenjaar ef studiejaar

EF Studiejaar

Tijdens een tussenjaar met EF gaan studenten voor een periode naar een van onze eigen 44 scholen in het buitenland. Studenten kunnen zelf bepalen hoe lang ze weg willen; onze programma’s kunnen al vanaf 2 weken tot een heel jaar. In deze periode volgen ze een aantal lessen per dag, waarbij de focus ligt op het leren van de taal van het land dat ze hebben gekozen.

Duur: vanaf 2 weken
Locatie: 44 scholen over de hele wereld
Kosten: vanaf €2.000,-

MEER INFORMATIE   


Reizen tijdens tussenjaar

Travel Active

Tijdens jouw tussenjaar kan je jouw leven gaan verrijken met een van de mooiste dingen die er is, reizen. Travel Active biedt de programma’s High School, Work & Travel, Vrijwilligerswerk, Taalreizen, Au Pair, High School Holland en Au Pair Nederland aan in haar aanbod. Keuze genoeg dus! Of je nu voor een week of een jaar naar het buitenland gaat, er zit altijd wel een programma bij dat bij jou past.

Duur: flexibel
Locatie: meer dan 50 landen
Kosten: maatwerk

MEER INFORMATIE