Tussenjaar activity international

Activity International

Activity International organiseert reizen verspreid over de hele wereld. Zo kun je in je tussenjaar naar Afrika, Azië, Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Afrika of Oceanië. Qua werkzaamheden zijn de mogelijkheden oneindig. Je kunt bijvoorbeeld gaan backpacken in Australië of als Au pair in New York gaan werken, lesgeven aan monniken in Thailand of surfles geven aan kinderen.

Duur: Flexibel
Locatie: Hele wereld
Kosten: Maatwerk

MEER INFORMATIE


Reizen tijdens tussenjaar

Travel Active

Tijdens jouw tussenjaar kan je jouw leven gaan verrijken met een van de mooiste dingen die er is, reizen. Travel Active biedt de programma’s High School, Work & Travel, Vrijwilligerswerk, Taalreizen, Au Pair, High School Holland en Au Pair Nederland aan in haar aanbod. Of je nu voor een week of een jaar naar het buitenland gaat, er zit altijd een programma bij dat bij jou past, wat jouw ervaring tot een once in a lifetime opportunity maakt.

Duur: flexibel
Locatie: meer dan 50 landen
Kosten: maatwerk

MEER INFORMATIE


tussenjaar plus taalreizen

PLUS Taalreizen

Tijdens een tussenjaar ga je op taalreis naar het buitenland. Je gaat naar een internationale taalschool, waar je op hoog niveau de taal kunt leren. Elke week start er wel een cursus. Of je nu enkele weken of maanden gaat, voor even in het buitenland wonen is een onvergetelijke ervaring. Je leert de taal en cultuur en maakt internationale vrienden voor het leven. Het is ook mogelijk om een internationaal diploma te behalen als Cambridge of DELE.

Duur: vanaf 1 week
Locatie: keuze uit 16 landen
Kosten: vanaf €245,-

MEER INFORMATIE   


ESL Taalreizen tussenjaar

ESL – Taalreizen

ESL – Taalreizen biedt je een heel divers aanbod van mogelijkheden wereldwijd voor een zinvolle invulling van je tussenjaar: Je kunt helemaal zelf beslissen hoe lang je je wilt onderdompelen in een andere taal en cultuur in een of meerdere van onze Gap Experience programma’s, dichtbij, of nu juist heel ver weg. Vertel ons wat jouw belangrijkste doelen zijn en wij helpen je dan om die te realiseren door een keuze samen te stellen uit onze programma’s.

Duur: vanaf 1 week
Locatie: Meer dan 50 landen en 250 bestemmingen
Kosten: vanaf €195,-

MEER INFORMATIE

 
Tussenjaar Vrijwilligerswerk SIW

SIW Internationale Vrijwilligersprojecten

Wil je tijdens jouw tussenjaar internationaal vrijwilligerswerk doen? Bij SIW bepaal je zelf wat je gaat doen in jouw tussenjaar. De mogelijkheden zijn zeer divers. Ons aanbod bestaat uit sociale projecten, educatieprojecten, restauratieprojecten en natuurprojecten. Kies bijvoorbeeld voor een natuurproject in Kenia en ga helpen bij de ontwikkeling van ecotoerisme. Of meld je aan voor een sociaal project in Roemenië en verzorg animatie in ziekenhuizen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Duur: flexibel
Locatie: hele wereld
Kosten: vanaf €225,-

MEER INFORMATIE   

Vrijwilligerswerk tussenjaar IBO

IBO-Nederland Vrijwilligerswerk

IBO-Nederland organiseert vrijwilligerswerk in het buitenland. Tijdens je tussenjaar kun je je, voor korte of langere tijd, inzetten als vrijwilliger bij één van de hulpprojecten die IBO-Nederland steunt. Je doet veel levenservaring op, leert mensen kennen uit verschillende culturen en je doet iets goeds voor een ander. Ruim 70 projecten wereldwijd.

Duur: flexibel
Locatie: Hele wereld
Kosten: vanaf €35,-

MEER INFORMATIE


Tussenjaar Bonaire Break

Bonaire Break

Bonaire Break is een tussenjaar groepsreis voor jongeren tussen de 17 en 24 jaar. De Bonaire Break duurt 6 weken. Tijdens deze periode ga je als vrijwilliger werken, maken we elke week een mooie excursie, en werk je ook nog eens heel gericht aan jouw (studie) toekomst! Bonaire Break is er voor jongeren die meer uit het leven en zichzelf willen halen, maar daar wel wat ondersteuning in kunnen gebruiken.

Duur: 42 dagen / 6 weken
Locatie: Bonaire
Kosten: €2350,-

MEER INFORMATIE    


tussenjaar surfen marokko

Surf Paradise – Morocco

Wil jij het strand als werkplek? Zoek niet verder! 12 weken bij ons brengt je dichter bij die droom. Word surfinstructeur met onze 3 maanden-durende Instructor Course! Door elke dag te surfen, het bestuderen van surf-theorie en het volgen van workshops, leer jij alle aspecten van een volwaardige surfinstructeur. Naast het surfen organiseren we leuke dagtrips, Arabische lessen, rooftop-parties en verschillende dag-surftrips.

Duur: 12 weken
Locatie: Marokko
Kosten: vanaf €5500,-

MEER INFORMATIE


tussenjaar pole4 Mallorca

Outdoor Avontuur Mallorca – Pole4

Pole4 heeft een outdoor programma ontwikkeld voor jongeren die een tussenjaar nemen. In dit outdoor programma leren jongeren op een speelse en natuurlijke manier essentiële sociale vaardigheden op te doen waarmee zij leiderschap ontwikkelen. Daarmee bouwen ze meer zelfvertrouwen op, leren ze zichzelf beter kennen en zijn ze bewuster bezig met (studie)keuzes. Je bent beter in staat om zelfstandig (studie)keuzes te maken.

Duur: 2 weken
Locatie: Mallorca
Kosten: vanaf €2450,-

MEER INFORMATIE

Aankomende Tussenjaar Events voor het Buitenland

mrt
6
Afsprakenavond – PLUS Taalreizen
PLUS Taalreizen – Utrecht
woensdag 6 maart van 18:00 - 21:00
mrt
9
Infomiddag – SIW Vrijwilligersprojecten
Buurtcentrum de Uithoek
zaterdag 9 maart van 13:00 - 17:00
apr
13
Infomiddag – SIW Vrijwilligersprojecten
Vrijwilligerscentrale Utrecht
zaterdag 13 april van 13:00 - 17:00
jun
15
Infomiddag – SIW Vrijwilligersprojecten
Vrijwilligerscentrale Utrecht
zaterdag 15 juni van 13:00 - 17:00

MEER EVENEMENTEN >>