Tussenjaar activity international

Activity International

Activity International organiseert reizen verspreid over de hele wereld. Zo kun je in je tussenjaar naar Afrika, Azië, Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Afrika of Oceanië. Qua werkzaamheden zijn de mogelijkheden oneindig. Je kunt bijvoorbeeld gaan backpacken in Australië of als Au pair in New York gaan werken, lesgeven aan monniken in Thailand of surfles geven aan kinderen. Wij zijn ervan overtuigd dat het nemen van een tussenjaar ontzettend waardevol kan zijn.

Duur: Flexibel
Locatie: Hele wereld
Kosten: Maatwerk

MEER INFORMATIE
 

Vrijwilligerswerk tussenjaar IBO

IBO-Nederland Vrijwilligerswerk

IBO-Nederland organiseert vrijwilligerswerk in het buitenland. Tijdens je tussenjaar kun je je, voor korte of langere tijd, inzetten als vrijwilliger bij één van de hulpprojecten die IBO-Nederland steunt. Je doet veel levenservaring op, leert mensen kennen uit verschillende culturen en je doet iets goeds voor een ander. IBO-Nederland houdt bewust de kosten laag, zodat zoveel mogelijk mensen toegang hebben tot vrijwilligerswerk in het buitenland.

Duur: flexibel
Locatie: Hele wereld
Kosten: vanaf €35,-

MEER INFORMATIE


Reizen tijdens tussenjaar

Travel Active

Tijdens jouw tussenjaar kan je jouw leven gaan verrijken met een van de mooiste dingen die er is, reizen. Travel Active biedt de programma’s High School, Work & Travel, Vrijwilligerswerk, Taalreizen, Au Pair, High School Holland en Au Pair Nederland aan in haar aanbod. Of je nu voor een week of een jaar naar het buitenland gaat, er zit altijd een programma bij dat bij jou past, wat jouw ervaring tot een once in a lifetime opportunity maakt.

Duur: flexibel
Locatie: meer dan 50 landen
Kosten: maatwerk

MEER INFORMATIE


tussenjaar plus taalreizen

PLUS Taalreizen

Tijdens een tussenjaar ga je op taalreis naar het buitenland. Je gaat naar een internationale taalschool, waar je op hoog niveau de taal kunt leren. Elke week start er wel een cursus. Of je nu enkele weken of maanden gaat, voor even in het buitenland wonen is een onvergetelijke ervaring. Je leert de taal en cultuur en maakt internationale vrienden voor het leven. Het is ook mogelijk om een internationaal diploma te behalen als Cambridge of DELE.

Duur: vanaf 1 week
Locatie: keuze uit 16 landen
Kosten: vanaf €245,-

MEER INFORMATIE   


ESL Taalreizen tussenjaar

ESL – Taalreizen

ESL – Taalreizen biedt je een heel divers aanbod van mogelijkheden wereldwijd voor een zinvolle invulling van je tussenjaar: Je kunt helemaal zelf beslissen hoe lang je je wilt onderdompelen in een andere taal en cultuur in een of meerdere van onze Gap Experience programma’s, dichtbij, of nu juist heel ver weg. Vertel ons wat jouw belangrijkste doelen zijn en wij helpen je dan om die te realiseren door een keuze samen te stellen uit onze programma’s.

Duur: vanaf 1 week
Locatie: Meer dan 50 landen en 250 bestemmingen
Kosten: vanaf €195,-

MEER INFORMATIE

tussenjaar vrijwilligerswerk

Vrijwillig Wereldwijd

Vrijwillig Wereldwijd is het startpunt voor vrijwilligerswerk in het buitenland. Dit kan al vanaf een week tot b.v. een halfjaar of langer. De mogelijkheden zijn heel divers, je kunt denken aan medische projecten, sportprojecten, onderwijs, sociale projecten, projecten met dieren enz. Er zit altijd wel een project bij wat bij je aansluit. En je kunt tijdens een tussen jaar ook projecten combineren. Vrijwillig Wereldwijd is bijna actief over de hele wereld en kun je het gehele jaar beginnen.

Duur: flexibel
Locatie: hele wereld
Kosten: vanaf €385,-

MEER INFORMATIE


Tussenjaar Bonaire Break

Bonaire Break

Bonaire Break is een tussenjaar groepsreis voor jongeren tussen de 17 en 24 jaar. De Bonaire Break duurt 6 weken. Tijdens deze periode ga je als vrijwilliger werken, maken we elke week een mooie excursie, en werk je ook nog eens heel gericht aan jouw (studie) toekomst! Bonaire Break is er voor jongeren die meer uit het leven en zichzelf willen halen, maar daar wel wat ondersteuning in kunnen gebruiken.

Duur: 42 dagen / 6 weken
Locatie: Bonaire
Kosten: €2450,-

MEER INFORMATIE    


tussenjaar ef taalschool

EF Education First

Tijdens een tussenjaar met EF ga jij naar een van onze eigen 52 talenscholen in het buitenland. Je bepaalt zelf hoe lang je weg wilt; onze programma’s zijn al mogelijk vanaf 2 weken tot een heel jaar. In deze periode volg je een aantal lessen per dag waarbij de focus ligt op het leren van de taal van het door jou gekozen land. Daarnaast is het ook mogelijk om keuzevakken te volgen om zo het programma helemaal op jouw persoonlijke wensen af te stemmen.

Duur: flexibel
Locatie: hele wereld
Kosten: vanaf €1200,-

MEER INFORMATIE


tussenjaar summerfashionlab

Summerfashionlab

Je kunt bij ons een reis, een cursus of een opleiding volgen. Het doel is om je in een korte tijd bekend te maken met de verschillende beroepen binnen Mode, Styling & Online Marketing. Deze reis, cursus of opleiding kan je zien als een oriëntatie fase om te ontdekken waar jouw unieke talent en interesses liggen. Wij werken aan jouw talent, jouw toekomst en gaan samen een route uitstippelen die bij je past en een flinke sprong vooruit helpt.

Duur: flexibel
Locatie: Nederland/Buitenland
Kosten: vanaf €995,-

MEER INFORMATIE


Tussenjaar Vrijwilligerswerk SIW

SIW Internationale Vrijwilligersprojecten

Wil je tijdens jouw tussenjaar internationaal vrijwilligerswerk doen? Bij SIW bepaal je zelf wat je gaat doen in jouw tussenjaar. Ons aanbod bestaat uit sociale projecten, educatieprojecten, restauratieprojecten en natuurprojecten. Kies bijvoorbeeld voor een project in Kenia en ga helpen bij de ontwikkeling van ecotoerisme. Of meld je aan voor een project in Roemenië en verzorg animatie in ziekenhuizen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Duur: flexibel
Locatie: hele wereld
Kosten: vanaf €225,-

MEER INFORMATIE 

Aankomende Tussenjaar Events voor het Buitenland

aug
18
Kennismakingsmiddag – Bonaire Break
Thiemeloods, Nijmegen
zondag 18 augustus van 13:00 - 15:00
aug
27
Infoavond – Doingoood
dinsdag 27 augustus van 19:30 - 21:30
sep
14
Informatiemiddag – Activity International
Amersfoort
zaterdag 14 september van 13:00 - 16:30
sep
17
Infoavond – Doingoood
Online Webinar
dinsdag 17 september van 20:00 - 21:00
okt
4
Onderwijsbeurs Noordoost – Activity International
Ijsselhallen Zwolle
vrijdag 4 oktober - zaterdag 5 oktober
nov
22
Buitenlandbeurs Utrecht – Activity International
Jaarbeurs Utrecht
vrijdag 22 november - zaterdag 23 november

MEER EVENEMENTEN >>