Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

De Jonge Helden Academie geeft je de tijd en de ruimte om een persoonlijke en bewuste keuze te maken voor studie, werk, ondernemen of reizen.

Je onderzoekt en ontdekt stap voor stap hoe jouw talenten in elkaar zitten, hoe je daar de beste omgeving bij kunt vinden en hoe jij met een voorsprong kunt starten in je nieuwe studie, baan, eigen bedrijf of droomreis.

Je hebt eindeloos websites van studies bekeken. Je hebt veel open dagen bezocht en mensen gesproken. Je hebt tassen vol gadgets, pennen en een mailbox vol met brochures maar je blijft je afvragen of je nu echt verder bent gekomen. Je merkt dat je soms al heel snel het oordeel hebt dat een studie niet bij je past en zo worden je twijfels alleen maar groter.

Herkenbaar? Kom ontdekken hoe het voor jou wél werkt!

Samen met de andere helden van jouw vaste groep, kom je 1 vaste dag per week naar onze locatie. De groep waar je in zit bestaat uit maximaal 15 deelnemers. De dag op de academie duurt van 9.30 tot 15.30 uur. Omdat 1 dag per week naar Nijmegen of Enschede reizen heel goed te doen is, zien we dat jonge helden uit bijna heel Nederland komen.

In een groep jonge helden tref je dus veel verschillende mensen aan. Net klaar met eindexamen, al een paar keer gestart met een studie in mbo/hbo of wo, opleidingen afgerond of een paar jaar gewerkt. Die grote diversiteit is niet alleen leuk maar ook heel leerzaam en handig voor je netwerk!

Het traject geeft je tijdens je tussenjaar ook de ruimte om andere belangrijke dingen te doen. Je rijbewijs halen, werkervaring opdoen, cursussen volgen en je spaarpot vullen voor je toekomstplannen bijvoorbeeld!

Wil jij het jonge helden traject combineren met een onvergetelijke reis? Bekijk dan eens het unieke ‘Held op reis’ programma. Tijdens dit 3 maanden durende programma ontdek je wie je bent, wat je wilt en ga je op reis om dit verder te onderzoeken. Dit begint met 2 maanden regelmatige groepsbijeenkomsten op onze locatie in Nijmegen en vervolgens ben je een maand lang op reis, mogelijk gemaakt door onze samenwerking met Activity International. Het beste van alles: jij kiest de bestemming. Hoe gaaf is dat!? Ben je nieuwsgierig? Neem dan hier contact op.

tussenjaar zwolle

In een jonge heldentraject doorloop je drie fases:

Fase 1: Wie ben jij en hoe werkt het voor jou?
Hierin leer je onderzoeken en ontdekken hoe bijvoorbeeld leren, motivatie, samenwerken en doorzetten voor jou werken. Waar heb jij van nature veel talenten voor?


Fase 2: Welke omgeving past bij mij?
Hierin leer je onderzoeken en ontdekken welke studies, banen en toekomstmogelijkheden goed aansluiten bij wie jij bent als mens. Ook leren we je hoe je een eerlijk en compleet beeld kunt krijgen van hoe een studie of baan echt is. En je kunt gebruik maken van ons alsmaar groeiende netwerk van studenten, professionals en ervaringsdeskundigen.


Fase 3: Starten met een voorsprong
Nu je duidelijk hebt welke keuze je wil gaan maken, bereiden we je nu voor op een zo goed mogelijke start. Denk dan aan (studie)vaardigheidstrainingen, praktische zaken zoals stufi, op kamers gaan en andere dingen die jou helpen om succesvol te starten.

Waarom de Jonge Helden Academie?

Je werkt het beste als je weet wie je bent. We hebben de Jonge Helden Academie opgezet omdat we ervan overtuigd zijn dat ieder mens uniek is en echt van alles kan met de talenten die je van nature hebt. Als je daar een helder beeld van hebt, ben je in staat om telkens weer je echte eigen keuzes te maken.

Naast zelfgekozen projecten en activiteiten, stellen we een aantal thema’s aan de orde die essentieel zijn voor persoonlijke ontwikkeling en het maken van toekomstbestendige keuzes voor zowel privé- als werkend leven. Zo heb je een leven lang iets aan onze aanpak. En veel jonge helden blijven na deelname verbonden aan de academie om hun kennis en ervaring weer met de nieuwe helden te delen.

jha tussenjaar studiekeuzecoaching

Tijdens het jonge helden traject:

  • Scheppen we een klimaat van veiligheid waarin je (zelf)vertrouwen kunt opbouwen. Het mogen maken van fouten en het durven nemen van risico’s zijn noodzakelijke voorwaarden voor succesvol verder leren en werken.
  • Stel en behaal je je eigen doelen.
  • Creëren we situaties waarin kennis en ervaringen optimaal gedeeld kunnen worden. Want als je kunt delen, kun je ook vermenigvuldigen.
  • Organiseren we verbindende activiteiten die bijdragen aan een goede sfeer en aan plezier in leren.
  • Kun je ervoor kiezen om je traject te combineren met een onvergetelijke reis, met Activity International.

Waar kan ik dit tussenjaartraject volgen?

Je kan de Jonge Helden Academie volgen op één van onze locaties in Nijmegen of Enschede.

Als je alvast een kijkje wilt komen nemen op één van onze locaties om kennis te maken met het programma en de coaches, meld je dan aan voor een open avond!

jha tussenjaar nijmegen studiekeuze

Wanneer kan ik starten?

De Jonge Helden Academie werkt met een flexibele in- en uitstroom. Dat betekent dat je op meerdere momenten in het jaar kunt starten en je stroomt na de laatste maand uit als jij jouw doel bereikt hebt. Benieuwd wanneer jij zou kunnen starten? Neem contact met ons op!

Goed om te weten: Er zijn ook mogelijkheden om onder leerplicht deel te kunnen nemen aan de Jonge Helden Academie. Neem contact met ons op en dan onderzoeken we hoe een tussenjaar onder leerplicht eruit zou kunnen zien voor jou.

jha tussenjaar groepsfoto

Wat zijn de kosten?

Deelnemen aan de Jonge Helden Academie kost per studiejaar 2023/2024 €399,- per maand. Dat is een maandabonnement dat je wekelijks toegang geeft tot de deelnemersdagen van jouw groep (schoolvakanties uitgezonderd). Met je abonnement kun je ons ook raadplegen voor vragen, tips, advies en connecties uit ons netwerk.

tussenjaar jonge helden academie nijmegen
tussenjaar jonge helden academie enschede


Wat vinden andere jongeren van de Jonge Helden Academie?

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 12 reviews)
Uitstekend92%
Goed8%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%Rated 5,0 out of 5

Ik begon bij de Jonge Helden Academie nadat mijn studie zo goed als afgerond was. Tijdens mijn studie wist ik eigenlijk al dat ik iets anders wilde doen. De tijd nemen om uit te zoeken wat dat dan zou moeten zijn en in welk vakgebied ik dat wilde doen, had ik nog niet gedaan.

Vanuit mijn middelbare school had ik al meerdere interesses waar ik niet uit wist te kiezen.

Bij de Jonge Helden Academie kreeg ik de tijd en ruimte om door middel van gesprekken en persoonlijkheidstesten uit te zoeken waar deze interesses vandaan kwamen en waarom ik niet wist te kiezen.

De Jonge Helden Academie heeft me geholpen om vanuit een ander perspectief en met andere meningen naar mijzelf te kijken, daarnaast kon ik altijd terecht andere “jonge helden” in de groep en werd ik vrij gelaten in mijn planning voor de dag. Ook helpen ze bij het zoeken naar bijvoorbeeld een nieuwe studie en welke eisen hieraan zitten voor zowel de opleiding als voor mij als persoon.

Dit zorgde ervoor dat ik bewuster ging nadenken over wat bij mij past en ook leerde te onderbouwen en begrijpen waarom iets bij mij past.

Over mijn uiteindelijke keuze voor een nieuwe studie ben ik dan ook zeer tevreden omdat ik weet waarom ik hem maak en omdat ik weet dat deze keuze bij mij past als persoon. Verder heb ik op persoonlijk vlak meer bevestiging gekregen over hoe ik als persoon in elkaar zit en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe.

De periode bij de Jonge Helden Academie heb ik goed ervaren door begrip en een luisterend oor van mijn begeleiders waarna zij persoonlijk met mij hebben gezocht naar mogelijkheden en opties. Daarnaast is de sfeer binnen de groep vertrouwt en fijn en heb je altijd de mogelijkheid om je terug te trekken in een andere kamer of juist samen te gaan werken met anderen.

Manouk
Rated 5,0 out of 5

Mijn ervaring met de Jonge Helden Academie was echt top! Na twee studies te hebben gedaan en vervolgens een moeilijke periode te hebben doorgemaakt, gaven Rogier en Mick mij weer de handvatten om weer op zoek te gaan naar wat ik echt graag wil. In het begin dacht ik, goh, dat ga ik zelf wel even uitzoeken. Maar op den duur kwam ik erachter dat ik het eigenlijk helemaal niet alleen kon. Vanuit de middelbare school wordt je heel erg in een hokje geduwd, als je dan moet gaan uitzoeken wat je echt leuk vindt, dan is dat een hele opgave.

De hele ervaring bij JHA was een avontuur, je moet jezelf echt blootgeven, maar gelukkig werd daar de perfecte omgeving voor gecreëerd, waar het ook heel veilig voelt om te doen. Juist ook het feit dat je echt de tijd hebt om voor jezelf aan de slag te gaan, maakt dat ik het gevoel had dat ik snel grote stappen maakte. De mooie gesprekken en verhalen van iedereen zullen me bij blijven, iedereen zit er voor zichzelf en is op zoek naar wat hij of zij echt graag wilt uit het leven. Ik ben uiteindelijk ook heel veel over mezelf te weten gekomen met o.a. de persoonlijkheidstest en als kers op de taart ook een studie gevonden die onwijs goed bij me past.

Nu bijna een jaar nadat ik begonnen ben bij de JHA, ben ik een zeer tevreden student, ik heb m’n plek gevonden, en het gaat super goed. Zo goed zelfs dat ik ben begonnen met het opzetten van mijn eigen onderneming. Ook vooral met de zorg van JHA, die mij nog steeds begeleiden in dit hele proces. Eenmaal klaar met de Jonge Helden Academie, betekent niet dat je geen verdere ontwikkelingen meer kan doormaken, en hier zullen ze altijd voor openstaan om mee te denken of een duwtje in de goede richting te geven. Want eenmaal een Jonge Held, altijd een Jonge Held!

Tom
Rated 5,0 out of 5

Toen ik met mijn opleiding was gestopt was er te weinig tijd om voor een andere studie in te schrijven (maar goed ook want ik had echt geen idee wat ik wilde). Dus ben ik zo terecht gekomen in een tussenjaar. In eerste instantie wilde ik het hele jaar alleen maar werken om lekker bij te verdienen. En toen kwam de realisatie dat ik dan nog steeds niet zou weten wat ik voor studie zou willen doen. Dus ben ik (om eerlijk te bekennen vooral mijn moeder, hierbij speelt luiheid een grote rol) op zoek gegaan naar van alles dat mij zou kunnen helpen om een studiekeuze te maken. En zo stuiterde we op de Jongen Helden Academie, in het begin vond ik het een raar idee en zag ik het er nut er niet van in. Met tegenzin scrolde ik door de website heen en kwam ik erachter dat het misschien toch stiekem wel een heel goed iets was. En zo was ik binnen 1 minuut overgehaald om mij toch maar aan te melden. Nu ik één jaar verder ben en inmiddels een studie heb gekozen (Toegepaste Psychologie voor de geïnteresseerde) kan ik terugkijken naar de Jongen Helden Academie met veel dank toe naar iedereen. Terugkijkend op mijn tijd hier heb ik veel meer geleerd dan ik in eerste instantie dacht. Zo heb ik niet alleen een studiekeuze weten te maken maar ben ik ook te weten gekomen waar ik goed in ben, wat ik zoek in een opleiding, mijn talenten en vooral ook het leren inzien dat iets wat voor mij normaal lijkt ook echt een talent kan zijn. Mijn keuzeproces was desalniettemin een beetje hobbelig. Ik wist niet wat ik wilde en elke opleiding had wel een negatief aspect. Dus hebben we het anders aangepakt. Want vind je leuk? Welk beroep vind je leuk? Welke beroepen geven je genoeg spanning? Zo zijn we erachter gekomen dat het analyseren van het menselijk handelen mij, zoals Rogier mooi zei, enthousiast maakt. Het achterhalen waarom mensen iets doen, daar lag mijn interesse. Vooraf had ik ook al duidelijk gemaakt dat de recherche mij super interessant leek en alsof het nog niet beter kon wist Rogier wel een rechercheur waarbij ik op gesprek kon komen. Eenmaal klaar met het gesprek was het voor mij wel duidelijk. Ik wilde Recherchepsycholoog worden en niks anders. Toen heb ik alles uitgezocht wat voor mij de beste manier is om dit doel te behalen en met de juiste leuke studie. Zo ben ik tot Toegepaste Psychologie gekomen. Hierbij komt dat stukje psychologie naar voren waar mijn interesses liggen maar met de hulp van de jonge helden academie ben ik er ook achter gekomen dat ik een (en dit ga ik nooit vergeten) ”groen” persoon ben. Dat wil zeggen dat je graag in contact bent met anderen en vooral in groepsverband wil werken. En zo zat deze opleiding precies in elkaar. En nu zit ik hier. In mijn 1ste jaar Toegepaste Psychologie. Ik ben ervan overtuigd dat ik zonder de Jonge Helden Academie niet tot deze conclusie was gekomen. Dus nogmaals, heel erg bedankt allemaal!

Luuk
Rated 5,0 out of 5

Ik heb de Jonge Helden Academie ervaren als een thuishaven voor zelfontdekking. Je begint ook met vragen zoals “wie ben ik eigenlijk?” “wat wil ik?” en “waar wil ik heen?”. Ook stel je samen een doel, wat wil je bereiken bij de Jonge Helden Academie? Als je deze chronische vragen toch enigszins beantwoord hebt ga je verder met het behalen van je doelstelling.

Om deze doelstelling te bereiken helpt de JHA je stap voor stap en geeft het jou ook alle ruimte hiervoor. Het is een plek waarin je niks wordt opgelegd en waar jij de kans krijgt om jezelf te ontplooien zonder enige druk of invloed van de buitenwereld.

Met de Jonge Helden Academie heb ik mijn doelstelling weten te bereiken, namelijk het vinden van een nieuwe studie (fysiotherapie) waarmee ik in september kan gaan starten.

Als extraatje kreeg ik een bord vol zelfkennis en werd ik beter in het maken van doordachte en goede keuzes voor mijzelf. Daarnaast is het altijd gezellig en heb ik erg veel gelachen tijdens bijvoorbeeld de lunch.

Jesse
Rated 5,0 out of 5

In september 2019 ben ik gestart bij de Jonge Helden Academie. De reden hiervoor was dat ik werkelijk geen idee had wat ik wilde gaan studeren.

Ik heb eerst mijn TL-diploma gehaald. Maar ja, wat moest ik daarna doen? Ik heb er toen voor gekozen om de havo te gaan doen omdat ik dan nog iets langer had om erover na te denken. Ik ben de vavo gaan doen, in 2 jaar, omdat ik bij de ‘’reguliere’’ middelbare school niet op mijn plek zat.

Ik heb toen in 2 jaar mijn havo gehaald. Maar nog steeds had ik geen idee wat ik wilde gaan studeren, of überhaupt wist ik niet welke richting ik op wilde gaan. Ik heb er toen voor gekozen om een tussenjaar te nemen. Wel leek het mij handig om hulp te vragen bij het vinden van een studie. Want ja, anders had ik na het tussenjaar misschien nog steeds geen idee.

In september startte ik bij de Jonge Helden Academie. Ik kwam daar binnen met de vraag: ‘’Wat wil ik gaan studeren?’’ maar ook met de vraag: ‘’ Wie ben ik nou eigenlijk?’’

Wat ik heel fijn vond, was dat we niet gelijk begonnen met kijken naar studies. Maar eerst kijken naar jezelf en jezelf leren kennen. Ik ben ook van mening dat wanneer je dat een beetje hebt uitgepluisd, je kunt kijken naar studies. Dan pas kun je echt goed zien wat bij je past.

Nadat we de talentscan helemaal hadden behandeld, en nadat ik het ook allemaal snapte 😉, gingen we aan de slag met studies. Ik heb eerst een top 10 gemaakt van de studies die mij interessants leken. Nadat ik dat scherp had, ging ik veder onderzoek doen naar de studies. Toen vielen er een aantal studies af en er kwamen wat studies bij. Uiteindelijk ben ik me gaan verdiepen in de studies: Social work, toegepaste psychologie, learning & development, Iartz en communication & multimediadesign.

In die ‘’onderzoeksperiode’’ heb ik heel wat open dagen en mee loop dagen bezocht, veel studiegidsen doorgenomen en gesproken met oud deelnemers van de JHA. Zo kon ik mij een goed beeld vormen van de studie.

Soms werd het me ook een beetje te veel. Te lang bezig zijn met onderzoeken en informatie opzoeken. Ik kreeg het gevoel dat er geen enkele studie bijzat die bij mij paste. Doordat ik mij zo voelde ging ik ook veel piekeren en nadenken. Het was dan heel erg fijn dat ik bij de Jonge Helden Academie de hulp kreeg die ik op dat moment nodig had. Gesprekken voeren over waar ik tegen aan loop en wat we eraan kunnen doen om dingen op te lossen. Je kunt niet opstaan zonder te vallen.

Ook was ik tijdens dit hele traject, bezig met het plannen van een reis. Ik wilde heel graag weg voor een paar maanden. Maar ook bij het kiezen waar ik naartoe wilden en wat ik wilde gaan doen, kwam veel twijfel bij kijken. De Jonge Helden Academie heeft mij erbij geholpen om een goede keuze te maken.

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om de studie Toegepaste Psychologie te gaan volgen in Eindhoven. Ook heb ik ervoor gekozen om in maart voor 3 maanden naar Zuid-Afrika, Mozambique en Swaziland te gaan.

De JHA heeft mij geholpen bij het vinden van een goede studie, die echt bij mij past. Maar de JHA heeft veel meer voor mij gedaan en betekend dan alleen dat. Ik heb in de 5 maanden die ik daar liep, zo veel te weten gekomen en geleerd over mijzelf. Dingen waar ik voor de rest van mijn leven belang bij heb. Ik ben zo dankbaar dat ik de mogelijkheid heb gekregen en heb gepakt om bij de Jonge Helden Academie deel te nemen.

Ik ben zo dankbaar voor alles wat ik in 5 maanden heb geleerd. Ik wil alle Jonge Helden bedanken en natuurlijk Rogier, Mick, Alisa, Kim en Aron

Marinde
Rated 5,0 out of 5

Ik ben Mila (18 jaar). Aan het begin van dit schooljaar ben ik bij de Jonge Helden Academie gekomen. Ik had het afgelopen jaar mijn havo diploma gehaald en omdat ik niet wist welke opleiding ik wilden gaan doen (en echt niet door een gebrek aan opendagenbezoekjes), had ik uiteindelijk gekozen voor een tussenjaar. Dit bleek een erg goede keuze voor mij.

Ik heb erg veel gehad aan de Jonge Helden Academie. Het is een fijne plek met fijne mensen waar ik goed heb kunnen werken en ontdekken.

Ik heb op andere manieren naar de wereld en mezelf leren kijken.

Door stap voor stap naar mezelf te kijken kwam ik erachter waar mijn talenten liggen en waar ik energie uit haal en enthousiast van wordt (en waarvan juist niet). Ik wist eigenlijk al wel waar ik enthousiast van werd, maar nu kan ik ook uitleggen waarom ik ergens enthousiast van wordt en vooral, kon ik dit vervolgens gebruiken om een studie te kiezen.

De enorme keuze mogelijkheden die we hebben ben ik weer als een voorrecht gaan zien, ipv iets waar ik door de bomen het bos niet meer kan zien. Met namen door de gast-helden, die vertelden over vele verschillende routes die mensen hebben genomen en welke motivatie ze daarvoor hadden.

Ook heb ik veel gehad aan de verschillende manieren hoe je een studie kan onderzoeken en uitpluizen. Met name van opendagen en meeloopdagen kwam ik veel positiever terug. Misschien niet in eerste instantie omdat ik DE studie had gevonden, maar wel omdat ik veel te weten was gekomen door EIGEN initiatief (ipv achter mijn vader aan slenteren).

Dat voelt goed, ik kan het zelf en dit is mijn keuze.

Ik ben nu een half jaar bezig met de opleiding Social Work aan de HAN in Nijmegen. Ik geniet van de opleiding!

Ik ben nog steeds enorm blij dat ik bij de Jongen Helden Academie ben geweest. Sommige van mijn klasgenoten vinden de opleiding wel leuk, maar twijfelen om over te stappen naar een andere opleiding die ze misschien leuker vinden. Deze twijfel heb ik niet! Ik heb veel onderzoek gedaan naar waar ik energie uit haal en ik sta nog steeds volledig achter mijn keuze voor deze opleiding.

Naast een goede keuze heb ik aan de Jonge Helden Academie een netwerk overgehouden waar de deuren altijd open staan. Dat voelt goed!

Bedankt Rogier, Mick, Geert, Alisa, Sybren en vooral ook mijn mede jonge helden!

Mila
Rated 5,0 out of 5

Ik kwam hier met het doel om een studiekeuze te maken en dat is gelukt. In het begin had ik eigenlijk geen idee wat ik wilde, maar door oa naar de talentscan te kijken ben ik er achter gekomen welke studie er bij mij past en wat ik leuk vind. Ik heb me met Rogier en Mick ook goed kunnen voorbereiden op de open dagen. Beter dan dat ik normaal doe. Ik heb vragen voorbereid die ik daar kon stellen, zo heb ik een goed beeld gekregen van wat de opleiding inhoud. Daarnaast heb ik nog wat kleine dingen gedaan zoals een begin gemaakt aan een andere baan zoeken en daarvoor een cv gemaakt.

Ik ben hier over het algemeen wel met motivatie naar toe gekomen, vooral eerste 2, 3 maanden. Toen was ik echt gericht bezig met mijn doel en bereikte ik elke week wel iets waardoor ik beter wist welke studie ik wilde gaan kiezen.

Daarnaast ben ik ook nog bezig geweest met solliciteren bij een ander bedrijf en een cv maken. Ik heb hier een prima tijd gehad en was er altijd een fijne sfeer.

Tim
Rated 5,0 out of 5

Mijn ervaring bij de jonge helden academie was erg leuk en leerzaam. Ze hebben me geholpen bij het zoeken van een studie door mij in de juiste richting te wijzen en me ook te leren waarom sommige dingen bij mij passen en waarom sommige niet. Daarnaast hebben ook de andere helden mij geholpen door hun ervaringen te delen. Ik heb met al deze hulp mijn studie gevonden waar ik al 3 jaar naar op zoek was.

Joep
Rated 5,0 out of 5

Ik heb mijn zoon (21jr) in een aantal maanden geleidelijk zien ontdekken waar zijn kwaliteiten en interesses liggen. Door zelfonderzoek, testen, reflectie, coachende gesprekken, open dagen bezoeken en onderlinge gesprekken met mede Helden heeft hij de stap gemaakt naar Social Work. Een prima, praktisch traject.

Clemens, vader van Sybren:
Rated 5,0 out of 5

Door de jonge helden academie ben ik meer bewust aan de slag gegaan voor een keuze voor een vervolg opleiding. De academie maakt gebruik van verschillende methoden en aanpakken die mij erg hebben geholpen om weer gemotiveerd te raken en weer actief te gaan kijken naar wat ik met mijn toekomst wil.

Bas
Rated 5,0 out of 5

Ik kwam zo’n 5 maanden na te zijn gestopt met mijn studie aan de Pabo in Zwolle, terecht bij de Jonge Helden Academie. Ik ben hier enorm gegroeid, ik heb nieuwe mensen leren kennen, mezelf leren kennen en mijn richting gevonden. Uiteindelijk kwam er iets op mijn pad wat ik niet kon laten schieten. Daarom ga ik niet doen wat ik van plan was, maar zonder de JHA had ik deze kans niet aangegrepen. Dat heeft de Jonge Helden Academie mij opgeleverd en ik hoop dat dat voor iedereen mag gelden.

Ties
Rated 4,0 out of 5

Afgelopen studiejaar heb ik geen studiekeuze kunnen maken voor de deadline. We zijn toen gaan kijken naar studiekeuzebegeleiding. Na de tussenjaarbeurs in Utrecht had ik besloten om bij de jonge Helden Academie te beginnen. De belangrijkste en grootste redenen waren onder andere de flexibiliteit en het grote netwerk van contacten.

Uiteindelijk heb ik zelf niet veel gebruik hoeven maken van het netwerk. De prettigste dingen hier (Jonge Helden Academie) vond ik onder andere dat je er hier echt de tijd voor hebt. Ze kunnen je met alles helpen, als je een reis wilt maken kunnen ze je ook goed helpen. Nu dat ik mijn studiekeuze heb gemaakt is voor mij het proces hier afgelopen. Dankzij de goede begeleiding en de fijne sfeer heb ik een goede studiekeuze kunnen maken. Dank jullie wel daarvoor.

Jurre

Benieuwd naar de ervaringen van andere jonge helden? Check ook onze Facebook en Instagram!

tussenjaar nederland jha

Wil jij een goed voorbereid zijn voor je studie nog voordat je gaat studeren? Voor leerlingen in het examenjaar biedt de Jonge Helden Academie workshops aan. Deze workshops versterken de LOB en helpen leerlingen in het maken van hun volgende stap. Dus kan de LOB op jouw school wel wat versterking gebruiken? Neem dan hieronder contact met ons op!

Ja, ik wil meer informatie over de Jonge Helden Academie ontvangen!

Wil je meer weten over dit tussenjaar van de Jonge Helden Academie? Vul hieronder je gegevens in en we sturen je direct extra informatie en handige links over de inhoud van dit tussenjaar zodat je kan bepalen of het echt iets voor je is.

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie