Gratis Online Studiekeuze Workshop:

'Hoe je een Passende Studie kiest en een Verkeerde keuze voorkomt'

woensdag 21 februari | 19:00

REGISTREER NU

Als je moeite hebt om te ontdekken welke studie bij je past en je wilt vóór 1 mei nog duidelijkheid over jouw studiekeuze, registreer je dan voor mijn LIVE online studiekeuze workshop op woensdag 21 februari om 19:00.

We doorlopen tijdens de workshop mijn bewezen '3-stappen studiekeuzepiramide' zodat je grip krijgt op je studiekeuze. Je loopt weg van deze workshop met een concreet actieplan om straks een passende studie te kiezen.

In deze gratis studiekeuze workshop leer je ook:

  • Hoe je kan ontdekken wat je wilt en wat je kan. Dit is het belangrijkste fundament van een passende studiekeuze (hint: een test is niet genoeg).
  • Een kant-en-klare invuloefening voor 'instant' zelfkennis op basis van jouw primaire breinvoorkeur zodat je een richting kan bepalen voor je studiekeuze.
  • Een eenvoudige strategie om je vanachter je laptop of smartphone snel en goed te verdiepen in interessante studies: de digitale meeloopdag.
  • Een krachtige visualisatie-strategie zodat je in 5 minuten kan bepalen of een studie echt bij je past (je hebt alleen een A4'tje en een pen nodig).
  • Aan het einde van de workshop blijf ik nog even online zodat je al je vragen kan stellen over je studiekeuze.
  • Nog veel meer..

De workshop is volledig online. Het enige wat je nodig hebt is een laptop of smartphone met een internetverbinding.

Let op! De software die ik gebruik voor het geven van de workshop, bied plek aan maximaal 50 deelnemers. In mijn ervaring zit deze workshops snel vol, registreer je nu hieronder zolang het kan.

 

Presentator: Tom Dekker. Oprichter en eigenaar van studiekeuzemaken.nl. Hier hebben met behulp van mijn online studiekeuzeprogramma's de afgelopen 5 jaar 100+ jongeren een passende studie gekozen.