Als je moeite hebt om te ontdekken welke studie bij je past en je wilt (eindelijk) duidelijkheid over jouw toekomst, registreer je dan voor mijn LIVE online studiekeuze workshop op maandag 26 november om 19:00.

We doorlopen tijdens de workshop onder andere mijn bewezen ‘3-Stappen Studiekeuze Piramide’ zodat je weet wat je kan doen om de juiste studie te vinden. Je loopt weg van deze workshop met een concreet actieplan om in 2018 een leuke, passende studie te kiezen.

Het enige wat je nodig hebt is een laptop of smartphone met een internetverbinding.

In deze gratis studiekeuze workshop leer je ook:

  • Hoe je kan ontdekken wat je echt wilt. Dit is het belangrijkste fundament van een passende studiekeuze (hint: een test is niet genoeg).
  • Een kant-en-klare invuloefening voor ‘instant zelfkennis’ op basis van jouw primaire breinvoorkeur zodat je een passende richting kan bepalen voor je studiekeuze.
  • Een eenvoudige strategie om je vanachter je laptop of smartphone snel en goed te verdiepen in interessante studies: de digitale meeloopdag.
  • Een krachtige visualisatie-strategie zodat je in 5 minuten kan bepalen of een studie echt bij je past (je hebt alleen een A4’tje en een pen nodig).
  • Aan het einde van de workshop blijf ik nog even online zodat je al je vragen kan stellen over je studiekeuze.