Als je moeite hebt om te ontdekken welke studie bij je past en je wilt (eindelijk) duidelijkheid over jouw toekomst, registreer je dan voor mijn LIVE online studiekeuze workshop op woensdag 25 september om 19:00.

We doorlopen tijdens de workshop onder andere mijn bewezen ‘3-Stappen Studiekeuze Piramide’ zodat je exact weet wat je kan doen om (op tijd) te weten welke studie het beste bij je past.

Je loopt weg van deze workshop met een concreet actieplan om op korte termijn met een zeker gevoel een leuke, passende studie te kiezen (en tegelijkertijd en verkeerde keuze te voorkomen).

Het enige wat je nodig hebt om de workshop te volgen, is een laptop of smartphone met een internetverbinding.

In deze gratis studiekeuze workshop leer je ook:

  • Hoe je ontdekt wie je bent & wat je wilt. Dit is het belangrijkste fundament van een passende studiekeuze (hint: een studiekeuzetest is niet genoeg, er zijn 4 ‘zelfkennisbronnen’).
  • Een kant-en-klare invuloefening voor ‘instant zelfkennis’ op basis van jouw primaire breinvoorkeur zodat je direct een interessante richting kan bepalen voor je studiekeuze.
  • Een eenvoudige strategie om je vanachter je laptop of smartphone snel en goed te verdiepen in interessante studies: de digitale meeloopdag.
  • Een krachtige visualisatie-strategie zodat je in 2 minuten kan bepalen of een studie echt bij je past (je hebt alleen een A4’tje en een pen nodig).
  • Aan het einde van de workshop blijf ik nog even online zodat je al je vragen kan stellen over je studiekeuze.
  • Nog veel meer tips, advies en strategieën om op korte termijn een leuke, passende studie te kiezen…

Registreer je nu hieronder voor de Online Studiekeuze Workshop

Let op! De software die ik gebruik voor het verzorgen van de workshop, biedt plek aan maximaal 50 deelnemers. Registreer je nu hieronder zolang er plek is in de workshop: