Wat ga je doen bij Breekjaar?

Breekjaar is het meest complete tussenjaar van Nederland, voor alle jongeren die de volgende stap willen bepalen na de middelbare school of na een studiestop.

In een tussenjaar van Breekjaar ga je aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, werk je aan je zelfvertrouwen en ontdek je jouw kwaliteiten. Bovendien leer je een loopbaan- of studiekeuze te maken.

Gedurende een jaar ga je met een groep van maximaal 30 leeftijdgenoten aan de slag met:

  • Workshops
  • Projecten
  • (maatschappelijk) Ondernemerschap
  • Studiekeuze
  • Persoonlijke coaching
  • Buitenweken
  • 6 weken reizen (in het jaarprogramma)

Klik hieronder op ‘play’ voor een korte impressie van Breekjaar.

Waarom Breekjaar?

1. Het meest complete tussenjaar van Nederland!
Wil je leren kiezen, reizen, werken, of jezelf ontwikkelen? Of gewoon allemaal? Breekjaar is het enige programma in Nederland waarbij je niet hoeft te kiezen!

2. Persoonlijke aandacht en begeleiding
Je krijgt een persoonlijke coach die met je meedenkt, je uitdaagt en je ondersteunt. Deze coach is er altijd, wanneer jij het nodig hebt.

3. Actief aan de slag
Breekjaar gaat veel verder dan keuzetesten en folders bekijken. Je gaat zélf ontdekken wat bij je past, wat je wilt en wie je bent.

4. Veel ruimte!
Het programma van Breekjaar biedt veel ruimte voor jou en je groep. Geen stress, geen toetsen en geen boeken, maar wel veel leren, ontdekken, falen en groeien.

5. 100% Groeigarantie
Wij beloven dat je na dit jaar gegroeid bent in zelfbewustzijn en zelfvertrouwen – én een keuze kunt maken waar je achter staat!

Aankomende Events

aug
25
Breekochtend – Breekjaar (Amsterdam)
Amsterdam
zaterdag 25 augustus van 10:15 - 13:15

Wanneer kan ik starten met Breekjaar?

Het jaarprogramma van Breekjaar start in september 2018. Neem hier contact met ons op voor meer informatie.

Waar kan ik Breekjaar volgen?

We hebben in totaal twee locaties waar je mee kan doen met Breekjaar. De jaarprogramma’s (start: september) kun je volgen in Amsterdam en Utrecht.

breekjaar AmsterdamAmsterdam
breekjaar UtrechtUtrecht

Wat zijn de kosten van Breekjaar?

Meedoen aan Breekjaar is niet goedkoop, maar het is wel ongelóóflijk veel waard. Je krijgt als Breeker elke dag intensieve ondersteuning op jouw persoonlijke ontwikkeling, vaardigheden en studiekeuze, van een professionele coach – en je leert dingen die je niet zomaar op een andere plek kunt leren. Dat is een geweldige investering voor de rest van je leven.

Voor het jaarprogramma investeer je € 8970,-. In de intake gaan we jouw financiële mogelijkheden bekijken en maken we samen een plan om Breekjaar voor jou betaalbaar te maken. We denken graag met je mee en komen hier bijna altijd samen uit!

Wat vinden andere jongeren van Breekjaar?

55 out of 5 stars (based on 3 reviews)
Excellent100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

16 augustus 2018

“Maaagisch mooie afsluiting gehad van mijn Breekjaar. Het meest bijzondere, fijne, leuke, liefdevolle en tofste jaar ooit gehad!! Dankzij Breekjaar en alle mooie helden die ik daar heb ontmoet, heb ik zoooo veel geleerd & heb ik de grootste ontwikkeling ever doorgemaakt. Dit had ik nooit durven dromen, en dit neem ik mee voor m’n hele leven.”

Coos

2 augustus 2018

Fantastisch… Inderdaad verdienen alle jongeren dit. Zo’n mooi programma en het heeft mijn zoon zo ENORM goed geholpen! Het heeft echt zijn leven, zijn kijk op het leven en zijn levenslust doen veranderen. Ik blijf Breekjaar altijd dankbaar!!!

Angela (ouder)

16 februari 2017

“Mijn jaar is bijna af, en kan zeggen dat het een van de mooiste jaren van m’n leven was. Ik gun iedereen zo’n jaar! Mezelf ontdekt, angsten overwonnen, alleen gereisd naar Peru, gelachen, gehuild. Eigenlijk het meest waardevolle jaar van m’n leven!”

FleurJa, ik wil meer informatie over Breekjaar ontvangen!

Nieuwsgierig naar Breekjaar? Vul hieronder je gegevens in en we sturen je direct extra informatie en handige links over de inhoud van Breekjaar zodat je kan bepalen of het echt iets voor je is.
  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie