Wat ga je doen tijdens Breekjaar?

Breekjaar is het avontuurlijke tussenjaar in Nederland waarin je ervaart wat jij nou eigenlijk echt wilt en hoe je goede keuzes kunt maken voor jouw toekomst. In Breekjaar investeer je in jezelf en ontdek je daardoor wat je motivatie, toekomstfocus en talenten zijn.

Gedurende een jaar of een half jaar ga je met een groep van maximaal 30 leeftijdgenoten aan de slag met een programma dat bestaat uit verschillende facetten. We besteden aandacht aan:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Het aanleren van life-, study- en professional skills
  • Creatieve uitdagingen
  • Proeven aan studies
  • Loopbaanoriëntatie en (maatschappelijk) ondernemerschap
  • Ontdek jij wat je leuk vindt, waar je goed in bent
  • Hoe je een loopbaan- of studiekeuze kan maken

En in het jaarprogramma ga je ook nog eens twee maanden naar het buitenland! Bovendien krijg je persoonlijke begeleiding door een coach die je gedurende het programma bijstaat, uitdaagt en inspireert om het beste uit jezelf te halen. Klik hieronder op ‘play’ voor een korte impressie van Breekjaar.


Waar kan ik Breekjaar volgen?

Een Breekjaar Jaarprogramma (start: september) kun je volgen in Amsterdam, Utrecht en sinds kort ook in Eindhoven. Het volgende halfjaarprogramma (start: februari 2017) zal plaatsvinden in Amsterdam. In het Jaarprogramma ga je ook nog eens twee maanden naar het buitenland!

Amsterdam
Utrecht


Wanneer kan ik starten met Breekjaar?

Er zijn twee momenten waarop je kan beginnen. De jaarprogramma’s starten in september en de halfjaarprogramma’s in februari. Neem hier contact met ons op voor meer informatie.

Wat zijn de kosten van Breekjaar?

Meedoen aan Breekjaar is niet goedkoop. Maar het is wel ongelóóflijk veel waard. Als Breeker ervaar je elke dag wat het betekent om in een geweldige groep intensief bezig te zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling, vaardigheden en studiekeuze. Dat is een briljant cadeau voor de rest van je leven.

De programma’s starten vanaf € 5870,-. We gaan tijdens de intake graag met je in gesprek om jouw financiële mogelijkheden te bekijken en samen de beste strategie te bepalen om Breekjaar voor jou betaalbaar te maken.

Wat vinden andere jongeren van Breekjaar?

tubeembed


“Maaagisch mooie afsluiting gehad van mijn Breekjaar. Het meest bijzondere, fijne, leuke, liefdevolle en tofste jaar ooit gehad!! Dankzij Breekjaar en alle mooie helden die ik daar heb ontmoet, heb ik zoooo veel geleerd & heb ik de grootste ontwikkeling ever doorgemaakt. Dit had ik nooit durven dromen, en dit neem ik mee voor m’n hele leven.” – Coos
“De afgelopen vijf maanden heb ik Breekjaar gedaan. Echt een fantastische ervaring. Hier heb ik zo veel over mijzelf geleerd. Er zijn geen vakken zoals Engels, Nederlands of Wiskunde. Het enige dat écht telt in deze periode is ‘ik’. Ik kan het iedereen aanraden! Mensen bedankt voor één van de meest fantastische periodes uit mijn leven! I am ready for the next episode!” – Nick
“Mijn jaar is bijna af, en kan zeggen dat het een van de mooiste jaren van m’n leven was. Ik gun iedereen zo’n jaar! Mezelf ontdekt, angsten overwonnen, alleen gereisd naar Peru, gelachen, gehuild. Eigenlijk het meest waardevolle jaar van m’n leven!” – Fleur


Ja, ik wil meer informatie over Breekjaar ontvangen!

Nieuwsgierig naar Breekjaar? Vul hieronder je gegevens in en we sturen je direct extra informatie en handige links over de inhoud van Breekjaar zodat je kan bepalen of het echt iets voor je is.
  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie