Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Deel uit gaan maken van een gastgezin in een vreemd land met een vreemde taal, zorgen voor je gastkinderen en echt de grote zus of broer worden van ze. Klinkt goed toch?

Als Au Pair ga je naar het buitenland en neemt de gedeeltelijke zorg voor de gastkinderen op je. Je woont bij het gastgezin in en hebt naast je werkuren voldoende vrije tijd om het land te ontdekken met je nieuwe vrienden! Voor de gewerkte uren ontvang je zakgeld en daarnaast ook kost en inwoning.

Natuurlijk vind je het leuk om met kinderen te werken en ga je graag op avontuur. Het Au Pair programma inzetten als tussenjaar, zomerbaan of stage? Dat kan allemaal via Yellow Au Pairs. Persoonlijk contact staat bij ons centraal en we helpen je met alles om dit avontuur aan te aan.

Goed om te weten: We bieden daarnaast ook een Elderly Companion programma aan in Nieuw Zeeland waarbij je bij een ouder gastgezin woont en dus met ouderen werkt en niet met kinderen. Daarnaast is het ook mogelijk om als summercamp counselor aan de slag te gaan tijdens de zomermaanden bij een zomerkamp in Amerika! Vragen? Laat het ons weten.

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

Er zijn enorm veel mogelijkheden. Wil je in Europa blijven? Of toch liever ver weg richting Oceanië? Of Amerika? Via Yellow Au Pairs kun je naar de volgende landen toe reizen als Au Pair:

 • Duitsland
 • Zwitserland
 • Denemarken
 • Canada
 • Luxemburg
 • Ierland
 • Spanje
 • Italië
 • Frankrijk
 • Oostenrijk
 • Amerika
 • Australië
 • Nieuw-Zeeland
 • Ijsland
 • Mexico
 • China

tussenjaar au pair australie

Let op! Mocht er een land niet tussen staan waar jij toch graag naar toe wilt gaan, kunnen we altijd kijken of er mogelijkheden zijn.

Wanneer kan ik starten?

Je kunt het gehele jaar door aan de slag als Au Pair en dus ook het gehele jaar door starten. De meeste gezinnen zoeken iemand vanaf het nieuwe schooljaar, maar er zijn ook mogelijkheden om op een ander moment te starten. Zo bieden we ook het zomerprogramma aan in een aantal Europese landen en hierbij kun je al voor minimaal 1 tot 3 maanden als Au Pair tijdens de zomer aan de slag.

Wat zijn de kosten?

De programmakosten voor het reguliere programma binnen Europa bedragen €350,-. Dit is inclusief €75,- administratiekosten.

De programmakosten voor het Au Pair programma buiten Europa (Amerika, Nieuw Zeeland, China, Canada en Australië) bedragen €400,-. Dit is inclusief €75,00 administratiekosten.

De kosten voor het Zomer Au Pair programma bedragen, inclusief de administratiekosten, €275,-.

Het Summercamp USA programma is te boeken voor €375,- inclusief de administratiekosten.

Kun je niet kiezen? Ga dan voor het combinatieprogramma en ga naar twee verschillende landen toe. De programmakosten bedragen hiervoor €500,- (inclusief administratiekosten).

Goed om te weten: De reis naar het gastgezin toe en terug is voor de meeste programma’s niet inbegrepen, met uitzondering van Amerika en China. Verder dien je ook nog rekening te houden met eventuele kosten voor het visum en verzekeringen.

tussenjaar au pair nieuw zeeland

Wat vinden andere jongeren van Yellow Au Pairs?

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%Rated 5,0 out of 5

Een persoonlijke band en snelle, goede communicatie.

Rik (Au Pair in Australië)
Rated 5,0 out of 5

Ik ben erg blij met de keuze om mijn stage te regelen met Yellow Au Pairs. Je wordt met open armen en een hoop spontaniteit ontvangen door Samantha, met wie je veel persoonlijk contact hebt. Er wordt gezorgd dat je op een fijn plekje terecht komt waar jij je goed voelt.

Samira (Au Pair in Engeland)
Rated 5,0 out of 5

Als je de kans hebt om als Au Pair naar het buitenland te gaan, en je nog op zoek bent naar een organisatie, dan is Yellow au pairs zeker een aanrader! Je wordt erg goed geholpen, de communicatie is erg goed, en de organisatie heeft voldoende contacten met partnerorganisaties in het buitenland dus dat maakt het makkelijker om een leuk gastgezin te vinden.

Demi (Au Pair in Engeland)

yellow au pair logo

Ja, ik wil meer informatie over Yellow Au Pairs ontvangen!

Zoek je nog een leuke baan in je tussenjaar en wil je naar het buitenland? Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden als au pair? Laat hieronder jouw gegevens achter dan nemen we z.s.m. contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken:

 • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie