Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Een pauze nemen tijdens je gebruikelijke bezigheden en naar het buitenland gaan is misschien wel een van de beste beslissingen van je leven. Niet alleen zal je horizon op heel veel manieren worden verbreed, maar het zal ook een krachtig effect hebben op je toekomstige carrièrevooruitzichten.

Tijd in het buitenland doorgebracht staat in de ogen van HR recruiters en bedrijven voor rijpheid, zelfstandigheid en flexibiliteit dus allemaal sociale vaardigheden die, naast natuurlijk je buitenlandse talenkennis, belangrijke manieren zijn om je CV meer glans te geven. ESL – Taalreizen biedt je de volgende tussenjaar programma’s:

  • Taalreizen
  • Stages
  • Vrijwilligerswerk
  • Betaalde banen
  • Programma’s voor een hogere opleiding

Klik hieronder op ‘play’ voor meer informatie over ESL Taalreizen

tubeembed

Waar is ESL taalreizen actief?

Droom je van een taalonderdompelingsprogramma in Australië, Argentinië of Japan? Een stage in Canada, Nieuw-Zeeland of India? Een vrijwilligersprogramma in Zuid-Afrika of Ecuador?

Bij ESL – Taalreizen kan je kiezen uit 250 spannende bestemmingen op alle 5 de continenten en uit taalprogramma’s in meer dan 20 talen.

tussenjaar ESL Taalreizen strand

Wat zijn de kosten?

ESL – Taalreizen heeft een breed scala van verschillende tussenjaar programma’s, die aangepast kunnen worden aan jouw behoeften en wensen. Laat ons weten welke landen en programma’s jou interesseren, wij stellen dan het perfecte aanbod voor je samen. Vermeld hier je gegevens, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat vinden anderen jongeren van ESL Taalreizen?

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%Rated 5,0 out of 5

Ik voelde me erg opgewonden om naar Japan te gaan, omdat ik al voor een lange tijd Japan wilde bezoeken. Tokyo is erg groot en heeft veel interessante plekken om te bezoeken. Ondanks dat het altijd druk is, is het comfortabel leven hier en ook heel gemakkelijk (inclusief het reizen tussen steden). Studeren aan ISI was een aangename ervaring. De lessen worden op een leuke en energieke manier gegeven. Het is makkelijk om te begrijpen en je kunt de lessen toepassen in het dagelijkse leven in Japan. In de middag gingen we vaak bezienswaardigheden bezoeken. Het was erg leuk en interessant om te leren over de Japanse cultuur. Tijdens mijn verblijf in Japan, woonde ik samen met een Japans gastgezin. Ik vond het geweldig. Ze waren allen erg aardig en behulpzaam. Ik kon mijn Japanse spreken en schrijven met hen oefenen en leren over hun dagelijkse leven. Al met al, vond ik het heerlijk hier en ik zou willen dat ik langer kon blijven. Ik wil jullie allemaal bedanken!

Iris
Rated 5,0 out of 5

Een reis van twee maanden naar het zonnige Spanje met verblijf in een gastgezin en een leerrijke cursus in een echte Spaanse school! Dat is wat ESL mij heeft kunnen aanbieden en dit allemaal met een zeer sterke, vlotte organisatie zonder enige problemen. De school was zeer warm van ontvangst met enorm veel verschillende nationaliteiten. Het enige jammere was dat tijdens mijn periode (najaar) er veel minder leeftijdsgenoten zijn, dus Nerja is vooral een aanrader tijdens de zomermaanden als je twintiger/dertiger bent! Het gastgezin was enorm open, hygiënisch en compassievol, ik had me geen beter verblijf kunnen wensen. Voor mij is 1 ding zeker: ik ga zeker nog eens terug naar Nerja!

Anne
Rated 5,0 out of 5

Mijn taalreis van 11 weken in Londen was ongelooflijk! Ik koos voor deze stad, om alle beschikbare activiteiten en om haar geschiedenis: en het heeft me niet teleurgesteld! Ik studeerde aan BSC Londen, een heel prettige school. De docenten waren erg competent en hulpvaardig. Verder is de plek waar de school zit erg goed, want het is in het centrum van de stad! Mijn Engels werd na de tweede week beter en het ontmoeten van mensen vanuit de hele wereld was erg verrijkend! Ik kan deze bestemming en deze school alleen maar aanbevelen! Mijn ervaring was ongelooflijk en onvergetelijk! Ik bedank ESL enorm voor de perfecte organisatie!

David

tussenjaar ESL Taalreizen roadtrip

Ja, ik wil meer informatie over ESL – Taalreizen ontvangen!