Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Yobbers heeft ontzettend veel mogelijkheden voor een onvergetelijk én leerzaam tussenjaar in het buitenland! Jouw perfecte uitdaging zit er dus ongetwijfeld tussen. Wat dacht je van een halfjaar of jaar werken als customer service agent in Lissabon of Valencia? Hier krijg jij de kans om te werken voor grote, toffe projecten zoals TikTok, Bol.com, Google. Dit staat natuurlijk super op jouw CV! In je vrije tijd ontdek jij de prachtige stad, relax je op het strand óf ga je lekker surfen met je nieuwe collega’s.

Ga jij liever voor een korter avontuur van een paar maanden? Dan is een vakantiebaan in het buitenland voor jou de perfecte optie. Ga bijvoorbeeld aan de slag als skileraar in Oostenrijk, als animator in Frankrijk of als horecamedewerker op Bonaire! De mogelijkheden bij Yobbers zijn echt eindeloos!

tubeembed

Je gaat jezelf ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak! Je gaat op jezelf wonen, nieuwe culturen ontdekken en vrienden maken van over de wereld. Deze ervaring ga je nooit meer vergeten!

Wanneer kan ik starten met werken?

Door het grote aanbod vacatures over de hele wereld zijn er elke week meerdere startdata beschikbaar!

Wat zijn de kosten?

Solliciteren bij Yobbers is helemaal gratis! Sterker nog, een baan in het buitenland levert je alleen maar geld op!

tussenjaar werken buitenland

Waar kan ik werken in mijn tussenjaar?

Yobbers biedt verschillende vacatures aan in meer dan 30 verschillende landen. Jouw perfecte baan in het buitenland zit er dus ongetwijfeld tussen!

Wat vinden andere jongeren van Yobbers?tussenjaar werken buitenland

Ja, ik wil meer informatie over Yobbers ontvangen!

Klaar voor een onvergetelijk en leerzaam tussenjaar? Kies voor Yobbers en ontdek alle vacatures in het buitenland. Wil jij graag persoonlijke begeleiding of hulp bij het zoeken van de juiste vacature? Laat dan hieronder je gegevens achter dan nemen we snel contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken.

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie