Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Tijdens je tussenjaar met Yobbers krijg je de kans om in het buitenland te gaan werken. Wij bieden vacatures aan over de hele wereld. Je bepaalt zelf hoe lang je weg wilt en waar naartoe. Denk bijvoorbeeld aan een periode als skileraar in Oostenrijk, animatiemedewerker op een exotische bestemming of campingmedewerker in Zweden, om maar een paar te noemen.

Wil je minimaal een jaar weg? Dan kun je gaan werken als klantenservicemedewerker voor bedrijven als Airbnb, TikTok, Bol.com of Uber in het zonnige Lissabon of Valencia. De mogelijkheden zijn eindeloos. De meeste banen in het buitenland vereisen weinig tot geen ervaring. Een perfecte kans om geld verdienen te combineren met een geweldige ervaring in het buitenland!

tubeembed

Door te gaan werken in het buitenland krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Je zult niet alleen zelfstandiger worden, maar je gaat ook nieuwe culturen ontdekken en vrienden maken van over de wereld. Het is een onvergetelijke levenservaring die je de rest van je leven met je meeneemt.

Wanneer kan ik starten met werken?

Omdat wij een groot aanbod hebben met vacatures over de hele wereld zijn er elke week meerdere startdata beschikbaar.

Wat zijn de kosten?

Het is voor jou helemaal gratis om via ons te solliciteren! Sterker nog, een baan in het buitenland levert je alleen maar geld op!

tussenjaar werken buitenland

Waar kan ik werken in mijn tussenjaar?

Yobbers biedt vacatures aan in 88 verschillende landen. Genoeg keuze dus voor een leuke baan in het buitenland!

Wat vinden andere jongeren van Yobbers?

tussenjaar werken buitenland

Ja, ik wil meer informatie over Yobbers ontvangen!

Zoek je nog een leuke baan in je tussenjaar? Ben je benieuwd naar leuke vacatures in het buitenland? Laat hieronder jouw gegevens achter dan nemen we z.s.m. contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken:
  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie