Wat gaan jongeren doen tijdens het tussenjaar?

Wij zijn ervan overtuigd dat het nemen van een tussenjaar ontzettend waardevol kan zijn. Uit je comfortzone stappen en nieuwe avonturen maken. Herinneringen die je voor altijd met je mee zult nemen. Activity International biedt verschillende mogelijkheden om (een deel van) jouw tussenjaar in het buitenland in te vullen zoals:

  • Vrijwilligerswerk
  • Wildlife
  • High School
  • Backpacken
  • Au pair

Steeds vaker kiezen jongeren ervoor om een tussenjaar te nemen en deze met een bijzondere reis in te vullen. Zo’n reis kan een aantal maanden duren, maar een aantal weken behoort ook tot de mogelijkheden.

tussenjaar reizen ai

Aankomende Events

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de reizen van Activity International zijn afhankelijk van het soort reis dat je in je tussenjaar wilt maken en van hoelang je weg wilt gaan. Iedere reis is maatwerk, we denken graag met je mee en we houden ervan om eerlijk advies te geven. Zodat jij jouw tussenjaar op de voor jou beste mogelijke manier kunt invullen. Neem gerust contact met ons op zodat we je hierover kunnen informeren.

Welke locaties zijn er mogelijk?

Activity International organiseert reizen verspreid over de hele wereld. Zo kun je in je tussenjaar naar Afrika, Azië, Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Afrika of Oceanië. Qua werkzaamheden zijn de mogelijkheden oneindig. Je kunt bijvoorbeeld gaan backpacken in Australië, als Au pair in New York gaan werken, lesgeven aan monniken in Thailand, surfles geven aan kinderen uit achterstandwijken in Zuid-Afrika of wat dacht je van Spaans leren en met schildpadden werken in Costa Rica?

tussenjaar reizen ai
tussenjaar reizen ai

Wanneer kan ik starten?

Met de tussenjaar reizen van Activtiy International kun je het hele jaar door starten. Vaak zijn er in een maand zelfs verschillende startmomenten, lekker flexibel!

Wat vinden andere jongeren van Activity International?

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 3 reviews)
Excellent100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%
5,0 rating
19 juni 2018

Ik ben tijdens mijn tussenjaar, 8 weken naar Zuid-Afrika geweest. Deze 8 weken waren de mooiste 8 weken van mijn leven. Ik hielp mee op een Wildlife project, ik heb daardoor ontzettend veel Wildlife gezien. Een droom die uitkwam! Daarnaast heb ik super interessante en leuke mensen ontmoet, deze tijd zal ik nooit meer vergeten. Wat het mij vooral gebracht heeft is dat ik door die 8 weken een stuk zelfstandiger/volwassener ben geworden. Je bent daar namelijk op jezelf aangewezen in een keer dat je je snel moet aanpassen. Dat heeft mij zeker geholpen. (wildlife vrijwilliger in Zuid-Afrika)

Cees-Jan
5,0 rating
1 juni 2018

Het beste wat het tussenjaar mij heeft gebracht is alle geweldige ervaringen die ik heb opgedaan in Zuid-Afrika. Ik heb superleuke dingen gedaan, hele leuke mensen ontmoet, het project heeft heel veel indruk op mij gemaakt (de armoede, de liefde van de mensen daar, de kinderen) en ik ben er zelfstandiger door geworden. Het jaar voordat ik naar Zuid-Afrika ging heb ik op mijzelf gewoond, dus ik was al wel redelijk zelfstandig, maar daar in je eentje aan de andere kant van de wereld, leer je ook echt een heleboel. (reis naar Zuid-Afrika tijdens haar tussenjaar)

Britt
5,0 rating
23 mei 2018

Ik heb zo ontzettend veel aan mijn tussenjaar over gehouden. Nieuwe vrienden, nieuwe talen, nieuwe ervaringen, belevenissen, geleerd over verschillende landen en culturen enzovoorts. Ook heb ik geleerd om veel zelfstandig te doen, maar vooral ook om naar jezelf te luisteren en niet te veel te verwachten. Lekker alles op je af laten komen en niet te druk maken om wat er kán gebeuren. Eigenlijk alleen maar goeie dingen dus! (tussenjaar in Azië en Afrika)

Bo

Ja, ik wil meer informatie over Activity International ontvangen!