Wat ga je doen tijdens het tussenjaar?

Via het au pair-programma kunnen jongeren van 18 t/m 26 jaar als au pair voor een periode van 12 tot 24 maanden in Amerika verblijven. Een au pair woont bij een gastgezin, volgt lessen aan een plaatselijke College of Universiteit en helpt bij de zorg voor de kinderen van het gezin.

In ruil daarvoor krijgt hij of zij de mogelijkheid om een nieuw land en een nieuwe cultuur te leren kennen en een onvergetelijke tijd te beleven.

tubeembed


Cultural Care tussenjaar buitenland

Waarom kiezen voor dit tussenjaar?

Als je als au pair naar Amerika vertrekt, zal je werken aan je toekomst, blijven leren en groeien. Het au pair zijn maakt een blijvende impact op jouw verdere leven en dat van je gastgezin en de kinderen.

Je zal een nieuw leven opbouwen in Amerika en een tweede familie en vriendenkring opbouwen, zodat je de wereld een beetje mooier kunt maken. Het leven als au pair is een leven vol nieuwe indrukken en avonturen. Ook is dit een ontdekkingsreis naar jezelf. Net als elke grote reis begint ook deze met een eerste stap.

cultural care tussenjaar reizen VS

Wanneer kan ik starten?

Als au pair is het mogelijk om te kunnen vertrekken wanneer het jou uitkomt! Houd rekening met een voorbereidingstijd van het liefst 6 tot 12 maanden, zodat je een passend gastgezin kunt vinden en alles goed kunt regelen voor vertrek.

au pair tussenjaar

Wat zijn de kosten?

Met Cultural Care kies je voor het beste au pair programma dat er is. Bij ons kun je tegen een eerlijke prijs, zonder verborgen kosten een uitzonderlijke ervaring in Amerika opdoen. Programmakosten: €1.900,-

Jouw eenmalige betaling omvat een uitgebreide zorg- en reisverzekering voor jouw eerste au pair-termijn, jouw retourvlucht, wereldwijde ondersteuning en alle andere extra programmavoordelen.

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

Als au pair bij Cultural Care kan je in Amerika wonen en werken!

Je krijgt de unieke kans om je horizon te verbreden en een nieuw deel van de wereld te ontdekken en dat allemaal met ondersteuning van je Amerikaanse gastgezin en van Cultural Care.

Doe mee, duik in een nieuw land, een nieuwe cultuur en maak kennis als een local met de Amerikaanse way of life!

cultural care werken tussenjaar buitenland

Wat vinden andere jongeren van Cultural Care?

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%Rated 5,0 out of 5

Ik ben als au pair naar Amerika geweest in 2017-2018 en heb daar een hele mooie tijd gehad. Cultural Care is echt een fijne organisatie om je avontuur mee te beginnen. Er zijn informatieve bijeenkomsten waar meeting leaders enthousiast al je vragen beantwoorden, ze onderhouden contact en helpen je met het proces om au pair te worden. Wanneer je naar Amerika gaat heb je ook een hele fijne begeleiding en begin je vaak met andere au pairs to be samen je au pair avontuur. De medewerkers van Cultural Care zijn altijd bereid je te helpen en geven ook het gevoel dat je niet zomaar een nummer bent.

Sasha Grond
Rated 5,0 out of 5

Tijdens mijn voorbereidingen van mijn reis naar Amerika ben ik enorm goed en vriendelijk geholpen door het kantoor in Amsterdam! Er is persoonlijke begeleiding, altijd de mogelijkheid om vragen te stellen (wat super makkelijk via Whatsapp kan) en duidelijke en goede informatie-bijeenkomsten!

Myrna Binnenmars
Rated 5,0 out of 5

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met het cultural care bureau in Nederland. Ze (vooral Anouk) hebben mij geholpen met het worden van een aupair en mij heel goed begeleid in het proces daarnaartoe. Ik vind het zijn van een aupair bij deze organisatie heel leuk!

Anna Paulssen
Rated 5,0 out of 5

Cultural Care is echt een top organisatie! Ik heb niet veel ervaring met andere Au Pair bureaus maar krijg toch vaak te horen dat de begeleiding en support bij Cultural Care het beste is. Begeleiding in zowel Nederland als Amerika is top! Binnen 24 uur heb je een antwoord op de meest moeilijke vragen. Ik ben super blij dat ik met Cultural Care naar Amerika ben vertrokken!

Sophie de Jonge

Ja, ik wil meer informatie over Cultural Care ontvangen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheid om au pair te worden in Amerika via Cultural Care? Laat hieronder jouw gegevens achter dan ontvang je direct meer informatie in je inbox en nemen we z.s.m. contact met je op:

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie