Wat ga je doen tijdens het tussenjaar?

Je zult als au pair voor een jaar in Amerika wonen, met de mogelijkheid om daarna nog te verlengen voor 6, 9 of 12 maanden. Een au pair woont bij een gastgezin, helpt bij de zorg voor de kinderen van het gezin, volgt lessen aan een plaatselijke College of Universiteit en maakt levenslange herinneringen.

In ruil daarvoor krijgt hij of zij de mogelijkheid een nieuwe cultuur te leren kennen en een onvergetelijke tijd te beleven.

tubeembed

Waarom kiezen voor dit tussenjaar?

Het programma van Cultural Care Au Pair geeft een combinatie van reizen, werken en studeren om zo jezelf optimaal te ontwikkelen tijdens een jaar in Amerika. Door ons programma kunnen jongeren zich op persoonlijk vlak ontwikkelen, maar daarnaast ook een fantastische levenservaring tegemoet gaan.

aupair gastgezin tussenjaar VS

Wanneer kan ik starten?

Als au pair is het mogelijk om elke vrijdag van het jaar te vertrekken. Houd rekening met een voorbereidingstijd van 6 tot 12 maanden, zodat je een passend gastgezin kunt vinden en alles goed kunt regelen voor vertrek.

Wat zijn de kosten?

Bij Cultural Care betaal je pas wanneer je een gastgezin hebt gevonden, waardoor je zeker weet dat dit de juiste keuze is voor jou. De programmakosten bedragen €2.000,-.

Goed om te weten: Zodra je besluit, regelt en betaalt Cultural Care jouw vlucht, verzekering, trainingen, en biedt continue support gedurende jouw avontuur als au pair.

au pair Amerika Tussenjaar

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

Als au pair bij Cultural Care kan je in Amerika wonen en werken! Met meer dan 16.000 gastgezinnen verspreid over Amerika, bieden wij een breed scala aan mogelijkheden voor au pairs om een passend gastgezin te vinden.

Je krijgt de unieke kans om je horizon te verbreden en een nieuw deel van de wereld te ontdekken en dat allemaal met ondersteuning van je Amerikaanse gastgezin en van Cultural Care. Doe mee, duik in een nieuw land, een nieuwe cultuur en maak kennis als een local met de Amerikaanse way of life!

aupair reizen tussenjaar Cultural Care

Wat vinden andere jongeren van Cultural Care?

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%Ik ben als au pair naar Amerika geweest in 2017-2018 en heb daar een hele mooie tijd gehad. Cultural Care is echt een fijne organisatie om je avontuur mee te beginnen. Er zijn informatieve bijeenkomsten waar meeting leaders enthousiast al je vragen beantwoorden, ze onderhouden contact en helpen je met het proces om au pair te worden. Wanneer je naar Amerika gaat heb je ook een hele fijne begeleiding en begin je vaak met andere au pairs to be samen je au pair avontuur. De medewerkers van Cultural Care zijn altijd bereid je te helpen en geven ook het gevoel dat je niet zomaar een nummer bent.

Sasha Grond

Tijdens mijn voorbereidingen van mijn reis naar Amerika ben ik enorm goed en vriendelijk geholpen door het kantoor in Amsterdam! Er is persoonlijke begeleiding, altijd de mogelijkheid om vragen te stellen (wat super makkelijk via Whatsapp kan) en duidelijke en goede informatie-bijeenkomsten!

Myrna Binnenmars

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met het cultural care bureau in Nederland. Ze (vooral Anouk) hebben mij geholpen met het worden van een aupair en mij heel goed begeleid in het proces daarnaartoe. Ik vind het zijn van een aupair bij deze organisatie heel leuk!

Anna Paulssen

Cultural Care is echt een top organisatie! Ik heb niet veel ervaring met andere Au Pair bureaus maar krijg toch vaak te horen dat de begeleiding en support bij Cultural Care het beste is. Begeleiding in zowel Nederland als Amerika is top! Binnen 24 uur heb je een antwoord op de meest moeilijke vragen. Ik ben super blij dat ik met Cultural Care naar Amerika ben vertrokken!

Sophie de Jonge

Ja, ik wil meer informatie over Cultural Care ontvangen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheid om au pair te worden in Amerika via Cultural Care? Laat hieronder jouw gegevens achter dan ontvang je direct meer informatie in je inbox en nemen we z.s.m. contact met je op:

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie
Ik ben zo dankbaar voor dit programma, voor alles wat het mij heeft gegeven: een tweede thuis, een tweede gezin, levenslange vriendschappen en mijn eigen zelfkennis. Het heeft mezelf, mijn ware zelf gegeven, iemand die extraverter, onafhankelijker en moediger is. Nooit in een miljoen jaar had ik verwacht zoiets te doen, iemand te zijn die brutaal genoeg was, dapper genoeg om mijn huis en alles wat ik kende te verlaten, maar ik deed het! – Brenda | Californië

Brenda tussenjaar california