Wat ga je doen tijdens het tussenjaar?

Via het au pair-programma kunnen jongeren van 18 t/m 26 jaar als au pair voor een periode van 12 tot 24 maanden in Amerika verblijven. Een au pair woont bij een gastgezin, volgt lessen aan een plaatselijke College of Universiteit en helpt bij de zorg voor de kinderen van het gezin.

In ruil daarvoor krijgt hij of zij de mogelijkheid om een nieuw land en een nieuwe cultuur te leren kennen en een onvergetelijke tijd te beleven.

tubeembed


Cultural Care tussenjaar buitenland

Waarom kiezen voor dit tussenjaar?

Als je als au pair naar Amerika vertrekt, zal je werken aan je toekomst, blijven leren en groeien. Het au pair zijn maakt een blijvende impact op jouw verdere leven en dat van je gastgezin en de kinderen.

Je zal een nieuw leven opbouwen in Amerika en een tweede familie en vriendenkring opbouwen, zodat je de wereld een beetje mooier kunt maken. Het leven als au pair is een leven vol nieuwe indrukken en avonturen. Ook is dit een ontdekkingsreis naar jezelf. Net als elke grote reis begint ook deze met een eerste stap.

cultural care tussenjaar reizen VS

Wanneer kan ik starten?

Als au pair is het mogelijk om te kunnen vertrekken wanneer het jou uitkomt! Houd rekening met een voorbereidingstijd van het liefst 6 tot 12 maanden, zodat je een passend gastgezin kunt vinden en alles goed kunt regelen voor vertrek.

au pair tussenjaar

Wat zijn de kosten?

Met Cultural Care kies je voor het beste au pair programma dat er is. Bij ons kun je tegen een eerlijke prijs, zonder verborgen kosten een uitzonderlijke ervaring in Amerika opdoen. Programmakosten: €1.900,-

Jouw eenmalige betaling omvat een uitgebreide zorg- en reisverzekering voor jouw eerste au pair-termijn, jouw retourvlucht, wereldwijde ondersteuning en alle andere extra programmavoordelen.

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

Als au pair bij Cultural Care kan je in Amerika wonen en werken!

Je krijgt de unieke kans om je horizon te verbreden en een nieuw deel van de wereld te ontdekken en dat allemaal met ondersteuning van je Amerikaanse gastgezin en van Cultural Care.

Doe mee, duik in een nieuw land, een nieuwe cultuur en maak kennis als een local met de Amerikaanse way of life!

cultural care werken tussenjaar buitenland

Ja, ik wil meer informatie over Cultural Care ontvangen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheid om au pair te worden in Amerika via Cultural Care? Laat hieronder jouw gegevens achter dan ontvang je direct meer informatie in je inbox en nemen we z.s.m. contact met je op:

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie