Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Bonaire Break is een tussenjaar groepsreis voor jongeren tussen de 17 en 24 jaar. De Bonaire Break duurt 6 weken. Tijdens deze periode ga je als vrijwilliger werken, maken we elke week een mooie excursie, en werk je ook nog eens heel gericht aan jouw (studie) toekomst!

Het tussenjaar van Bonaire Break is er voor jongeren die meer uit het leven en zichzelf willen halen, maar daar wel wat ondersteuning in kunnen gebruiken.

Je krijgt met een gericht coachingstraject (volgens de methodiek van de stichting Emergo) ook inzicht in jouw belangrijkste drijfveren en talenten en ben je in staat om tot een passende studiekeuze te komen.

tussenjaar bonaire break groepsfoto boot

tubeembed


Waar kan ik het tussenjaar volgen?

Tijdens de Bonaire Break verblijf je zes weken in ons knusse resort op basis van een gedeelde studio. Als je langer wilt blijven dan zes weken, is dat geen probleem. We kunnen dat ter plekke voor jou regelen.


Goed om te weten: Heb jij een tussenjaar en wil je liever naar een andere bestemming? Wij bieden naast de Bonaire Break ook hele mooie tussenjaar reizen aan op Bali, Suriname en sinds kort een speciale Hockey / Taalbreak naar Malaga! Neem contact op als je hier meer over wilt weten.

Wat zijn de kosten?

De totale kosten van Bonaire Break zijn €2.995,- Dit bedrag is inclusief:


 • Je verblijft samen met een groep op een tropisch resort
 • Je krijgt een welkomst- en afscheidsdiner
 • Persoonlijk coachingstraject + MotivatieKompas certificaat
 • Veel activiteiten en avontuurlijke excursies
 • Bemiddeling en begeleiding vrijwilligerswerk
 • 24/7 helpdesk en vraagbaak op Bonaire
 • Een gratis proefduik bij de beste duikschool van Bonaire
 • Online Kennismaking in Nederland
 • Het beroemde BB T shirt
 • Sportkaart voor onbeperkt sporten (fitness)
 • Onbetaalbare levenservaring

Wanneer kan ik starten?

Hieronder zie je de actuele startdata van 2023/2024:


1 sept. 2023 – 12 okt. 2023
15 okt. 2023 – 26 nov. 2023
1 dec. 2023 – 11 jan. 2024
15 jan. 2024 – 26 feb. 2024
1 mrt. 2024 – 11 apr. 2024
15 apr. 2024 – 27 mei. 2024
1 juni 2024 – 12 juli 2024
15 juli 2023 – 15 of 26 aug. 2023 (Summer Break)

Wat vinden andere jongeren van Bonaire Break?

tubeembed


tubeembed

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%Ik denk dat ik in de 2 maanden op Bonaire meer te weten ben gekomen over wat ik met mijn toekomst wil dan in mijn hele middelbare schooltijd. Zeker aan te raden als je niet weet wat je precies wil.

Mark van den Boogaard

Ik kan met zekerheid zeggen dat Bonaire Break de beste keuze is geweest voor mij. Het was een mooie opstap naar zelfstandig leven in het buitenland met een fijn valnet op de achtergrond!

Uiteindelijk 3 maanden op het eiland gebleven en wellicht van plan om in een 2e tussenjaar nog langer er te genieten. Ik raad het absoluut iedereen aan. Bonaire Break bedankt!

noa de keijzer

Barbecueën op het strand onder de tropische sterrenhemel. Snorkelen tussen de mooiste vissen die je je maar kunt voorstellen. Overdag werkte ik bij een BSO met kleine kinderen, die mij ook in de stad herkenden en hey juf naar me riepen! En daarnaast eindelijk ook inzicht gekregen wat ik moet gaan studeren. Ik heb me vanuit Bonaire al meteen aangemeld voor een paar open dagen!

Davita

Ik heb gewoon medelijden met de mensen die geen tussenjaar gedaan hebben. Ik heb echt de mooiste tijd van mijn leven gehad tijdens mijn Bonaire Break. Ik heb mijn studiekeuze kunnen maken en ik heb er ook nog eens mijn vriendin leren kennen.

Bas

Als er een iemand echt uit zijn comfortzone is gestapt, dan ben ik het wel. Toen ik hier kwam durfde in niet te snorkelen, nu ga ik met een PADI op zak naar huis terug en heb ik zelfs bij een duikschool gewerkt!

Hanna

Ja, ik wil meer informatie over Bonaire Break ontvangen!

Klaar met je examens? Moeite met je studiekeuze? Loop je vast in je huidige studie? Of wil je er gewoon even tussenuit?

Wil jij weten of de Bonaire Break iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We maken ook graag een Skype of Facetime afspraak zodat je al je vragen kunt stellen.

Laat hieronder jouw gegevens achter dan nemen we z.s.m. contact met je op:

 • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie