Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Je hebt besloten om een tussenjaar te nemen, omdat je nog niet klaar was voor een nieuwe studie, je een keer iets anders wilde of misschien zelfs wel omdat je meer uitdaging zocht. Wat je reden ook is, Travel Active biedt het antwoord!

Tijdens jouw tussenjaar kan je jouw leven gaan verrijken met een van de mooiste dingen die er is, reizen. Travel Active biedt de volgende programma’s aan tijdens jouw tussenjaar:

  • High School
  • Au Pair
  • Taalreizen
  • Vrijwilligerswerk
  • Zomerprogramma’s

Keuze genoeg dus! Of je nu voor een week of een jaar naar het buitenland gaat, er zit altijd wel een programma bij dat bij jou past, wat jouw ervaring tot een once in a lifetime opportunity maakt. Tijdens jouw tussenjaar maak je nieuwe vrienden, leer je nieuwe culturen kennen, ontwikkel je jezelf verder en ga je een onvergetelijk avontuur aan.

Klik hieronder op ‘Play’ voor een korte impressie van de mogelijkheden.

tubeembed

Wat zijn de kosten?

Doordat er zoveel mogelijk is bij Travel Active en wij jouw buitenlandervaring zo persoonlijk willen maken, zijn onze programma’s maatwerk. Ben je geïnteresseerd in een van onze programma’s of landen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

Bij Travel Active kan je in meer dan 50 landen een tussenjaar doen. Zo kan je programma’s volgen in landen gelegen in Afrika, Azië, Europa, Noord-Amerika, Oceanië en Zuid-Amerika.

Studeer bijvoorbeeld op een gave high school in Amerika, ga als au pair aan de slag bij een Engels gastgezin, leer de Spaanse taal met een taalreis in heerlijk warm Valencia of doe vrijwilligerswerk in indrukwekkend Tanzania.

tussenjaar reizen
tussenjaar reizen


Wat vinden andere jongeren van Travel Active?

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%Rated 5,0 out of 5

Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze om een jaar weg te gaan. Er zijn natuurlijk altijd moeilijke momenten. Maar het feit blijft, je zit in een prachtig land, met behulpzame en aardige mensen en je woont bij een familie waardoor je meer te weten komt over hun cultuur. De familie wil het liefste dat jij je zo snel mogelijk thuis voelt en deel wordt van hun ‘familie leven’. Plus het feit dat er meer jonge mensen als au pair in de buurt wonen geeft veel steun. Ze weten wat je mee maakt, je kunt verhalen uitwisselen en natuurlijk hechte vriendschappen opbouwen. Het mooiste aan Nieuw-Zeeland is dat alles niet ver uit elkaar ligt waardoor je zoveel kan zien zonder veel te hoeven reizen. Nieuw-Zeeland zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben! Een geweldig avontuur welke mijn ogen nog meer heeft geopend voor al het moois in de wereld, daarom ga ik nu ook als au pair in Noorwegen aan de slag! (Au Pair in Nieuw-Zeeland)

Rik
Rated 5,0 out of 5

Je komt anders terug dan dat je wegging. Na een periode van 309 dagen wonen aan de andere kant van de wereld, verandert er toch wel behoorlijk iets met je als High School student. Natuurlijk ben je ouder geworden, je kennis van de Engelse taal is verbeterd, je hebt over de Australische cultuur geleerd. Maar ook ben je meer opener geworden tegenover van alles, je begrijpt meer van mensen zelf, je ziet in dat moeilijke momenten alleen maar geholpen hebben, het is gemakkelijker geworden om nieuwe mensen te ontmoeten, je ziet in hoe belangrijk mensen om je heen zijn en je hebt over jezelf geleerd. Maar het allerbelangrijkste is toch wel “Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory” (High School studente over haar ervaring in Australië).

Rosemaryn
Rated 5,0 out of 5

Deze ervaring heeft me zeker veel opgeleverd. Ik heb heel veel geleerd, over andere culturen, andere talen en vooral ook over mezelf. Ik ben trots op mijzelf dat ik het toch maar even gedaan heb! Nu kan ik gewoon communiceren in het Spaans. Natuurlijk niet super goed, maar het gaat al veel makkelijker dan voor deze reis en ik ben zeker van plan dit nog te gaan verbeteren! Het lijkt me zelfs best leuk om nog eens zo’n reis te ondernemen als ik er tijd voor zou hebben… Ya veremos, we’ll see! (taalreis Spaans in Argentinië)

Kayley

Tussenjaar reizen travel active

Ja, ik wil meer informatie over Travel Active ontvangen!

Ben je geïnteresseerd in een van onze programma’s of landen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter, dan nemen we z.s.m. contact met je op:

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie