Wat ga je doen bij Oak Travel?

Reizen naar een verre bestemming is erg populair voor jongeren die een tussenjaar nemen. Vooral de landen waar Engels wordt gesproken en landen waar met een beperkt budget kan worden gereisd staan meestal bovenaan de lijst.

De meest populaire landen om te bezoeken tijdens een tussenjaar zijn Australië, Indonesië, Nieuw-Zeeland, Costa Rica en Zuid-Afrika.

Oak travel tussenjaar reizen

Een tussenjaar heeft meerdere doelen. Reizen is de belangrijkste, maar dit kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan het leren van de Spaanse taal, door deel te nemen aan een taalreis in Zuid-Amerika. Ook heel populair is vrijwilligerswerk doen in het buitenland. Of combineer dit met een avontuurlijke reis.

Een tussenjaar is dus op veel verschillende manieren in te vullen. Oak Travel kan aan de hand van jouw wensen een tussenjaar op maat maken. Hieronder een lijstje met veel gevraagde mogelijkheden:

  • Vrijwilligerswerk met dieren en de lokale gemeenschap
  • Backpacken
  • Jongeren Groepsreizen
  • Werken met Paarden
  • Werkvakanties
  • Camper Huren
  • Buspassen

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een tussenjaarreis kan variëren. Afhankelijk van wat de reiziger graag wil doen, kan Oak Travel een tussenjaar op maat maken.

Wil je tijdens je tussenjaar 2 weken weg of misschien wel 6 maanden? Een startpakket voor je Working Holiday avontuur in Australië hoeft bijvoorbeeld niet veel te kosten. En met het geld wat je verdiend met je baan in Australië, kun je een backpackreis langs de oostkust maken.

tussenjaar reizen strand oak travel

Wanneer kan ik starten?

Je kunt het gehele jaar met een tussenjaar starten. Door onze verschillende programma’s is er voor iedereen wat wils bij Oak Travel.

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

Met Oak Travel maak je een reis naar een verre bestemming. Zo kun je bij Oak Travel een tussenjaar beleven in Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië en Oceanië.

Wat dacht je van werken en reizen in Australië, backpacken in Nieuw-Zeeland of vrijwilligerswerk doen in Thailand of Costa Rica. Bij Oak Travel is alles mogelijk!

reizen Australië vrijwilligerswerk tussenjaar

tussenjaar groepsreizen oak travel tussenjaar

Wat vinden andere jongeren van Oak Travel?

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%Fantastische organisatie, accuraat, betrouwbaar en zeer service minded. Snelle reacties en ook zeer plezierig contact. Inhoudelijk top!!

Myra

Afgelopen maand heb ik gereisd door Australië met vele dank aan Oak Travel. Een hele fijne organisatie die altijd voor je klaar staat! Ook als je al aan de andere kant van de wereld bent. Dit was mijn eerste verre reis en ook deed ik deze reis alleen waardoor ik van te voren wat zenuwachtig was. Joey heeft me toen gebeld en we hebben alles doorgenomen zodat ik met een gerust hart op vakantie ging, dit vond ik erg fijn. Het was een super vakantie die ik zeker niet snel zal vergeten!

Fleur

Ik wilde heel graag naar Nieuw-Zeeland, maar ik had maar weinig tijd. Omdat ik toch beide eilanden wilde bezoeken kwam ik via Oak Travel uit bij de 16 dagen rondreis. Ik heb heel fijn contact gehad met Joey, die super snel reageerde, met mij meedacht en hard naar oplossingen zocht toen het leek dat mijn reis niet door zou gaan. Ik heb een geweldige tijd achter de rug en ga zeker nog een keer bij Oak Travel boeken!

Tess

Ik heb bij Oak Travel aangeklopt omdat ik wou backpacken maar geen idee had hoe het slim te regelen (eerste keer buiten Europa voor mij). Door Oak Travel heb ik een droomreis kunnen maken naar Thailand waar alles perfect geregeld was. Ook is Oak Travel altijd bereikbaar voor vragen. Top geregeld en voor herhaling vatbaar!

Wiebe

Ja, ik wil meer informatie over Oak Travel ontvangen!

Ben je benieuwd naar jouw tussenjaar mogelijkheden bij Oak Travel? Vermeld je gegevens hieronder, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie