Wat ga je doen tijdens het tussenjaar?

Met Tribe Called Now ga jij een onvergetelijke tijd tegemoet. Wil jij Spaans leren? Nieuwe vrienden maken en je eigen krachten en talenten ontdekken? Met de Tribe reis je door Ecuador en de Galápagoseilanden!

Je gaat daadwerkelijk een bijdrage leveren met vrijwilligerswerk en maatschappelijke projecten. Verdiep je in biologische landbouw en neem de tijd voor te gekke activiteiten zoals surfen en duiken. Beklim de mysterieuze Andes, ervaar de wonderschone Amazone en laat je inspireren door de prachtige Galápagoseilanden!

Ontdek tijdens je tussenjaar je krachten en talenten door díe dingen te doen, die je nooit voor mogelijk had gehouden. Stap in het onbekende, overwin angsten en ga het avontuur aan samen met jouw Tribe.

tubeembed

Waarom kiezen voor dit tussenjaar?

We hebben elkaar nodig om jezelf, de ander en de wereld vanuit een ander perspectief te zien. Wij besteden aandacht aan alle aspecten van de mens; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Goed om te weten: elke reis start met een persoonlijke intake. Zo weten wij wat jouw persoonlijke wensen en verlangens zijn tijdens je tussenjaar. Onze reizen zijn daardoor inspirerend, inclusief, leerzaam, vrij, creatief en avontuurlijk!

tussenjaar reizen vrienden

Wanneer kan ik starten?

De reizen vertrekken op meerdere momenten in het jaar. Na de zomer zijn er startdata in september, oktober, november en januari. Nieuwsgierig naar alle data? Bezoek dan onze website!

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

Ecuador & Galápagoseilanden
Met onze reizen ervaar je de diverse natuur van Ecuador en eindig je op de prachtige Galápagoseilanden. Deze eilandengroep heeft een uniek ecosysteem die nergens anders ter wereld te vinden is. De kennis die de Tribe opdoet dankzij lokale natuurorganisaties is ontzettend waardevol voor de rest van je leven.

tussenjaar tribe called now galapagos

Scandinavië Na de zomer zal er een bijzondere reis online komen naar Scandinavië. Ben je hier benieuwd naar? Stuur ons dan nu alvast een mail en reserveer je plek!

Wat zijn de kosten?

De kosten hangen af van de lengte van je reis. Onze reizen naar Ecuador zijn 6, 10 of 16 weken en beginnen vanaf €6900,- Bij ons zijn er geen onverwachte kosten. In de online brochure kan je precies zien wat allemaal is inbegrepen in de prijs. Deze vind je op onze website.

Samen op reis = korting Echte avonturen beleef je het liefst met je beste vriend. Pak samen je backpack en krijg beide tot wel 725 euro korting op jullie reis! Bekijk hieronder welke reis het beste bij jullie past.

Wat vinden anderen jongeren van Tribe Called Now?

Onze Tribe geeft je een ervaring voor het leven. Doordat de reis een combinatie is van ontwikkeling, taal, plezier en vrijwilligerswerk, investeer je in jezelf, in de wereld om je heen en in je eigen toekomst.

tussenjaar buitenland ecuador

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Rated 5,0 out of 5

‘De Galapagoseilanden zijn echt bizar mooi. Onbeschrijfelijk hoe de natuur daar zijn gang gaat’

-
Rated 5,0 out of 5

‘Iedereen zou zo’n reis moeten maken tijdens zijn tussenjaar’

-
Rated 5,0 out of 5

‘Wat een mega waardevolle ervaring! Je kan van tevoren echt niet bedenken wat je allemaal mee gaat maken’

-

Ja, ik wil meer informatie over Tribe Called Now ontvangen!

Ben je benieuwd naar de reizen van Tribe Called Now? Vul hieronder je gegevens in en we sturen je extra informatie en handige links over de inhoud van dit tussenjaar zodat je kan bepalen of het echt iets voor je is.

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie