Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Tijdens een tussenjaar met PLUS Taalreizen ga je op taalreis naar het buitenland OF je kunt ervoor kiezen om een Au Pair avontuur te beleven!

Tijdens een taalreis ga je naar een internationale taalschool, waar je op hoog niveau één van onze 7 talen kunt leren of verbeteren, of je kiest ervoor om een examencursus te volgen waarbij je een internationaal erkend diploma mee naar huis neemt!

Bij het Au Pair programma leer je ook de taal, maar hier verdiep je je toch meer in de cultuur van het land doordat je verblijft bij een gastgezin. Een ideale manier voor velen om op een economische manier alsnog een lange duur in het buitenland te wonen. Het Au Pair programma bieden wij al aan vanaf 3 maanden!

En of je nou enkele weken tijdens een taalreis of maanden op reis gaat als Au Pair, een buitenlandse ervaring is altijd een goede toevoeging op jouw CV en vooral een unieke- en onvergetelijke ervaring.

Klik hieronder op ‘Play’ voor een korte impressie en neem een kijkje achter de schermen van onze taalschool in Malaga!

tubeembed

Waar kan ik naartoe met PLUS Taalreizen??

PLUS Taalreizen heeft 45 scholen over de hele wereld zitten. De taalscholen zitten onder andere in Malta, Engeland, Spanje, Canada, Cuba, Frankrijk en nog veel meer andere landen.

In het Au Pair programma kun je kiezen uit maar liefst 10 verschillende bestemmingen. Denk aan landen als Spanje en Frankrijk, maar ook landen buiten Europa zoals; Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Noorwegen waar jij binnenkort naartoe kunt!

au pair plus taalreizen tussenjaar

Wanneer kan ik starten?

Gedurende het hele jaar sturen wij studenten op pad naar de bestemming van hun dromen, en je kunt dus elke week starten aan een taalcursus!

Bij ons Au Pair programma ligt het net anders, en werken wij met vertrekdata, deze specifieke informatie kun je vinden in in onze Au Pair brochure, deze vind je op onze website.

Wat zijn de kosten?

De prijzen van onze taalreizen en Au Pair programma zijn afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. Neem contact met ons op voor meer informatie, en dan stellen wij een individuele vrijblijvende offerte op geheel op maat gemaakt. Je kunt ons ook bereiken via Whatsapp +31618065911.

taalreis buitenland tussenjaar

Wat vinden anderen jongeren van PLUS Taalreizen?

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%“Ik heb erg veel geleerd de afgelopen 12 weken en kijk terug met veel plezier naar alle mooie herinneringen! Het Cambridge examen ging naar verwachting goed, dus afwachten in spanning nu! Het leukste dat ik geleerd heb tijdens mijn verblijf in Malta is, dat ik heel zelfstandig ben geworden en natuurlijk het belangrijkste mijn Engels is verbeterd. Je maakt vrienden voor het leven tijdens je verblijf en bent altijd samen, dat is ook wat ik het meeste mis nu. Ik raad iedereen aan optimaal te genieten van je verblijf in Malta. Verder zou ik veel van het eiland bekijken, zoals de bezienswaardigheden en activiteiten. Ook is het belangrijk om een balans te vinden tussen de vrije tijd activiteiten en de studie, want de Cambridge is niet niks! Het is een geweldige ervaring, maar je moet ook zeker tijd vrij maken om te studeren en te investeren in de toekomst! Studenten moeten voor PLUS Taalreizen kiezen, omdat het leven op de campus een geweldige tijd is! Je bent echt met de studenten verbonden en er is altijd wat te doen! Ook zijn de faciliteiten die worden aangeboden zeer positief, zoals het zwembad en de appartementen worden goed schoon gehouden. Verder is alles zonder problemen verlopen en zou ik iedereen deze reis aanbevelen!

Lotte (3 maanden Malta)

“Het leukste wat ik geleerd heb in de afgelopen 6 maanden, is hoe makkelijk een groepje totaal verschillende mensen toch een hele leuke tijd met elkaar kunnen hebben, als iedereen zich daarvoor openstelt. Hoe meer divers de culturele achtergronden, hoe bijzonderder de gesprekken waren, juist als de communicatie niet altijd even soepel ging. Ik zou aanraden om met veel activiteiten mee te doen, ook al lijken ze misschien op het eerste gezicht niet heel spectaculair. Vooral als je alleen gaat, leer je op die manier heel snel mensen kennen. Waarom mensen een taalreis moeten boeken bij PLUS Taalreizen? Omdat het een geweldige ervaring is, waarbij je een hoop over jezelf leert en de kans hebt om veel nieuwe dingen te proberen en andere mensen te leren kennen!”

Lotte (6 maanden in Madrid & Malaga)

Bekijk hieronder ook de ervaring van Elles! Zij ging tijdens haar tussenjaar naar Malta en heeft daar 4 weken een intensieve cursus Engels gevolgd!

tubeembed

Ja, ik wil meer informatie over PLUS Taalreizen ontvangen!