Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Tijdens een tussenjaar met PLUS ga je op taalreis naar het buitenland! Je gaat naar een internationale taalschool, waar je op hoog niveau de taal kunt leren. Elke week start er wel een cursus. Of je nu enkele weken of maanden gaat, voor even in het buitenland wonen is vooral een unieke- en onvergetelijke ervaring.

Je leert de taal en cultuur en maakt internationale vrienden voor het leven. Het is ook mogelijk om een internationaal diploma te behalen als Cambridge of DELE. Klik hieronder op ‘Play’ voor een korte impressie.

tubeembed

Waar is PLUS taalreizen actief?

PLUS Taalreizen heeft 45 scholen in het buitenland, in de landen Australië, Engeland, Ierland, Malta, Amerika, Canada, Spanje, Cuba, Argentinië, Frankrijk, Duitsland, Italië, China en Marokko.

Wat zijn de kosten?

Je kan met PLUS taalreizen al weg vanaf € 245,-. We gaan graag met je in gesprek om een toffe taalreis samen te stellen die past binnen jouw budget.

Wat vinden anderen jongeren van PLUS Taalreizen?

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%Rated 5 out of 5

“Ik heb erg veel geleerd de afgelopen 12 weken en kijk terug met veel plezier naar alle mooie herinneringen! Het Cambridge examen ging naar verwachting goed, dus afwachten in spanning nu! Het leukste dat ik geleerd heb tijdens mijn verblijf in Malta is, dat ik heel zelfstandig ben geworden en natuurlijk het belangrijkste mijn Engels is verbeterd. Je maakt vrienden voor het leven tijdens je verblijf en bent altijd samen, dat is ook wat ik het meeste mis nu. Ik raad iedereen aan optimaal te genieten van je verblijf in Malta. Verder zou ik veel van het eiland bekijken, zoals de bezienswaardigheden en activiteiten. Ook is het belangrijk om een balans te vinden tussen de vrije tijd activiteiten en de studie, want de Cambridge is niet niks! Het is een geweldige ervaring, maar je moet ook zeker tijd vrij maken om te studeren en te investeren in de toekomst! Studenten moeten voor PLUS Taalreizen kiezen, omdat het leven op de campus een geweldige tijd is! Je bent echt met de studenten verbonden en er is altijd wat te doen! Ook zijn de faciliteiten die worden aangeboden zeer positief, zoals het zwembad en de appartementen worden goed schoon gehouden. Verder is alles zonder problemen verlopen en zou ik iedereen deze reis aanbevelen!

Lotte (3 maanden Malta)
Rated 5 out of 5

“Het leukste wat ik geleerd heb in de afgelopen 6 maanden, is hoe makkelijk een groepje totaal verschillende mensen toch een hele leuke tijd met elkaar kunnen hebben, als iedereen zich daarvoor openstelt. Hoe meer divers de culturele achtergronden, hoe bijzonderder de gesprekken waren, juist als de communicatie niet altijd even soepel ging. Ik zou aanraden om met veel activiteiten mee te doen, ook al lijken ze misschien op het eerste gezicht niet heel spectaculair. Vooral als je alleen gaat, leer je op die manier heel snel mensen kennen. Waarom mensen een taalreis moeten boeken bij PLUS Taalreizen? Omdat het een geweldige ervaring is, waarbij je een hoop over jezelf leert en de kans hebt om veel nieuwe dingen te proberen en andere mensen te leren kennen!”

Lotte (6 maanden in Madrid & Malaga)
tussenjaar taalreizen
tussenjaar taalreizen
Ja, ik wil meer informatie over PLUS Taalreizen ontvangen!