Wat ga je doen tijdens het tussenjaar?

Snowminds verzorgt jouw seizoen van A tot Z. Nadat je je bij ons hebt aangemeld plannen we samen een intakegesprek in. Tijdens het intakegesprek zullen we het hebben over je motivatie, je talen, werkervaring, je opleidingskeuze en nog een aantal onderdelen.

Vervolgens gaan wij aan de slag met het zoeken van een skischool die bij je past en waar je na het afronden van de opleiding aan de slag zal gaan. Je zal daarom een belangrijk onderdeel van de skischool worden en zal worden ingezet voor het geven van ski-of snowboardlessen.

tubeembed

Waarom kiezen voor dit tussenjaar?

Zowel tijdens de opleiding als tijdens het seizoen zal je je ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Je ontmoet nieuwe mensen, leert nieuwe culturen kennen, verbetert je talen en doet een internationale werkervaring op.

Goed om te weten: na het goed afronden van de opleiding krijg je een diploma dat je voor de rest van je leven kan gebruiken. Tijdens je seizoen zal je lesgeven in verschillende talen en aan verschillende culturen. Deze internationale werkervaring is goede mogelijkheid om meer je verder te ontwikkelen en meer kennis op te doen.

Wanneer kan ik starten?

Afhankelijk van de bestemming en opleiding kan je starten in november, januari, maart of juli .

werken skileraar snowminds

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

We hebben de volgende bestemmingen: Argentinië, Australië, Canada, Frankrijk, Oostenrijk, Japan, Nieuw-Zeeland, Spanje, Zwitserland & Zuid-Afrika

Wat zijn de kosten?

De opleidingen starten vanaf een prijs van €2095,-. Hier zijn de basis benodigdheden voor het doen van een seizoen inbegrepen, zoals o.a. de liftpas & accommodatie (met halfpension) tijdens de opleiding, baangarantie etc.

Huisvesting tijdens het seizoen zal voor je geregeld worden, via ons of via de skischool. Je zal daar meer informatie over krijgen naarmate het seizoen dichterbij komt. Het verschilt namelijk per skischool en gebied hoe de huisvesting geregeld is. Je krijgt daar uiteraard dichter naar het vertrek meer informatie over.

Zodra je bij de skischool aan de slag gaat zal je ook salaris gaan verdienen. De hoeveelheid werk die je bij de skischool krijgt, hangt af van een aantal onderdelen waaronder je motivatie, de talen die je spreekt en de werkervaring die je hebt.

snowboard tussenjaar snowminds

Wat vinden anderen jongeren van Snowminds?

Het overgrote deel van onze deelnemers kent Snowminds via een vriend, kennis of familielid die zelf ook een seizoen gedaan heeft en melden zich op aanraden van eerdere deelnemers aan. Het feit dat je een half jaar elke dag op de ski’s staat, je aan talen werkt en je internationale vriendschappen maakt komen elk jaar weer in onze evaluaties naar voren.

Snowminds scoort gemiddeld een 4.9 uit 5 op zowel Facebook als Google Reviews, wat de vele mooie ervaringen onderstreept.

skischool tussenjaar snowminds

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Rated 5,0 out of 5

Afgelopen jaar mee geweest met Snowminds, en het is echt een aanrader!! Alles word voor je geregeld; verblijfplaats, (voor) opleiding, skipas, reis, werk bij de skischool. Kortom als jij je aanmeld hoef je alleen nog maar af te tellen totdat je de reis kan beginnen. Er hangt een hele positieve sfeer tijdens en na de opleiding. Het Snowminds team is super gemotiveerd om alles uit jouw opleiding te halen. Dus als twijfelt om de stap te nemen, twijfel niet en meld je aan!

Sander Jongejan
Rated 5,0 out of 5

Maak vrienden voor het leven onder het genot van de Oostenrijkse zon en berg leefstijl. In de opleiding wordt voor alles gezorgd zodat jij in 5/3/2 weken klaar bent voor het leven als skileraar. Hele persoonlijke adviezen en je kan altijd bij snowminds terecht met vragen over van alles of het nou gaat over materiaal, de opleiding, je skischool, zelfs tijdens je seizoen altijd bereikbaar voor problemen of vragen. Ben zelf nog lang niet klaar met dit leven, nog een jaartje voor mij.

Ben Muller
Rated 5,0 out of 5

Snowminds zorgt dat je goed voorbereid aan je seizoen kan beginnen en begeleid je bij het hele proces! Veel persoonlijke aandacht en er is altijd tijd voor vragen of adviezen.

Maxime van den Broek
Rated 5,0 out of 5

Dankzij Snowminds heb ik echt een geweldig seizoen mogen doorbrengen in Sun Peaks, Canada! Ze hebben mij tijdens elke stap van de aanmeldingsprocedure geholpen (de procedure kan voor Canada m.b.t. visa en andere bijkomstigheden soms best verwarrend zijn). Daarnaast krijg je heel veel informatie vooraf tijdens de Kick-Off en via de mail. Verder hebben ze ook voor leuke teamleiders gezorgd die de eerste weken op locatie alles op het spel zetten om een hechte band te vormen met alle leraren. Daar hoorde natuurlijk ook de vele feestjes bij! Wat ik heel erg waardeer aan het Snowminds team is dat zij op gebied van contact en communicatie een ster zijn. Ook al is het seizoen anders verlopen dan gepland, door het goede contact en communicatie is alles zonder problemen afgerond en ben ik, en alle andere leraren, veilig thuisgekomen met een geweldige ervaring rijker.

Wouter Scholtens
Rated 5,0 out of 5

Snowminds heeft er alles aan gedaan om mijn tussenjaar als skileraar zo leuk mogelijk te maken en dat is ze zeker gelukt. Alles wat er bij komt kijken hebben ze geregeld; je hoeft je alleen zelf aan te melden en Snowminds regelt de rest, zodat jouw droomseizoen kan beginnen!

Thijs de Oude

Ja, ik wil meer informatie over Snowminds ontvangen!

Ben je benieuwd naar Snowminds? Vul hieronder je gegevens in en we sturen je extra informatie en handige links over de inhoud van dit tussenjaar zodat je kan bepalen of het echt iets voor je is.

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie