Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Ga backpacken door Zuidoost-Azië, doe een Working Holiday in Australië, maak een roadtrip door Amerika, leer duiken op de Malediven, leer surfen op Bali of doe vrijwilligerswerk in Afrika. Stap uit je comfortzone en ontdek de wereld! KILROY kan je hierbij helpen.

Wij zijn een reisbureau gespecialiseerd in op maat gemaakte en unieke backpackreizen voor avontuurlijke reizigers. Door onze kennis te combineren met de wensen van onze reizigers stellen we de meest onvergetelijke en uiteenlopende reizen samen.

tubeembed

Neem je een tussenjaar na je middelbare school of tijdens je studie? Dan is dit hét moment om je blik op de wereld te verbreden. Reis met een doel en ga aan de slag als vrijwilliger bij verantwoorde projecten over de hele wereld. Help bijvoorbeeld de onderwaterwereld op de Filipijnen door het vrij te houden van plastic, bij een olifantenopvang in Thailand, de schildpadden in Costa Rica of aan het wederopbouwen van een school in Nepal.

We kunnen je ook helpen bij het organiseren van leuke Spaanse taalreizen in onder andere Peru, Costa Rica of Ecuador. Combineer vrijwilligerswerk of een talencursus met een weekje surfen, haal je duikbrevet en ga samen met een jonge backpackers van over de hele wereld van de gebaande paden af tijdens een rondreis. Er is voor iedereen een avontuur op maat!

tussenjaar taalcursus

Waar kan ik naartoe in mijn tussenjaar?

Met KILROY ligt de hele wereld aan je voeten. Of je nu 3 weken, 3 maanden of een heel jaar weg wilt: We kunnen je bijna overal bij helpen. Te veel keuze? Geen paniek! We helpen je graag bij het kiezen van de invulling van dit tussenjaar, afhankelijk van jouw tijd, budget en wensen.

Wanneer kan ik starten?

Goed nieuws! Je kunt het hele jaar door met KILROY op reis gaan. Veel projecten, rondreizen en talencursussen hebben zelfs meerdere startdata per maand. Zo kunnen wij net zo flexibel zijn als jij en makkelijk activiteiten in één reis combineren.

tussenjaar buitenland KILROY

tussenjaar vrijwilligerswerk KILROY

Wat zijn de kosten?

De prijzen van rondreizen, vrijwilligersprojecten en cursussen zijn afhankelijk van duur, bestemming en voorzieningen. Neem altijd contact met ons op voor een advies – en prijs – op maat.

Wat vinden andere jongeren van KILROY?


Ja, ik wil meer informatie over KILROY ontvangen!

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij KILROY? Vermeld je gegevens hieronder, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie