Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Reis met de trein van Moskou naar Beijing, doe een Working Holiday in Australië, maak een roadtrip door Amerika, studeer een semester in Nieuw-Zeeland, leer duiken op de Malediven of loop stage in Japan. Stap uit je comfortzone en ontdek de wereld! KILROY kan je hierbij helpen.

Wij zijn een reisbureau gespecialiseerd in op maat gemaakte en unieke (wereld)reizen voor de moderne reiziger en begeleiden studenten bij het vinden van hun studie of stage in het buitenland. Door onze kennis te combineren met de wensen van onze reizigers en studenten stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen.

tubeembed

Neem je een tussenjaar na je middelbare school of tijdens je studie? Wat dacht je van een studie in het buitenland? Je kunt één of twee semesters volgen, bijvoorbeeld als onderdeel van je minor, aan universiteiten in onder andere Los Angeles, New York, Sydney, Londen en Hawaii. Tijdens een stage in het buitenland kun je kennis maken met het werkveld van jouw voorkeur. Heb jij interesse in bijvoorbeeld journalistiek, marketing, event management, horeca of verzorging? Wij vinden een stage die bij jou past.

Ga je liever op reis, dan kan je als vrijwilliger werken bij verantwoorde projecten over de hele wereld. Help bijvoorbeeld de onderwaterwereld op de Filipijnen door het vrij te houden van plastic, bij een olifantenopvang in Thailand, de schildpadden in Costa Rica of aan het wederopbouwen van een school in Nepal.

tussenjaar reizen

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

Met KILROY ligt de hele wereld aan je voeten. Of je nu wilt studeren in Amerika, stage lopen in Australië of als vrijwilliger wil werken in Azië. Wij kunnen je overal ter wereld helpen.

Wanneer kan ik starten?

De startdata voor een studie in het buitenland is het begin van elk semester, dus augustus/september en januari/februari. Reizen, cursussen volgen, vrijwilligersprojecten en stage lopen kan het hele jaar door.

tussenjaar reizen Costa Rica

tussenjaar reizen Afrika

Wat zijn de kosten?

Het collegegeld voor een semester in het buitenland verschilt per universiteit en studierichting. De prijzen van stages, vrijwilligersprojecten en cursussen zijn afhankelijk van duur, bestemming en voorzieningen.

Wat vinden andere jongeren van KILROY?tussenjaar reizen oceaan

Ja, ik wil meer informatie over KILROY ontvangen!

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij KILROY? Vermeld je gegevens hieronder, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie