Wat gaan jongeren doen in het tussenjaar?

Jongeren worden meer dan ooit tevoren geconfronteerd met maatschappelijke verwachtingen, enorme informatiesnelheid en duizenden keuzemogelijkheden. Midden in die storm willen we met Foundation 4 Life een jaar time-out creëren om aan je verdere leven te beginnen vanuit relatie met God, verdieping in Zijn Woord en het verstaan van Zijn stem.

Foundation 4 Life is investeren in je toekomst en een prachtige mix van:

 • Jezelf ontdekken, wat zijn jouw kwaliteiten, gaven en talenten
 • God beter leren kennen
 • Er achter komen welk beroep bij je past en wat de weg daarna toe is
 • Je geloof praktisch makentussenjaar foundation 4 life

Wanneer kan ik starten?

start tussenjaar foundation4lifeFoundation 4 Life start begin september en eindigt eind juni. Een volledig schooljaar dus waarbij je van maandag tot en met vrijdag intern woont en een lesprogramma volgt. Onderdeel van het jaar is een 2-weekse reis naar Macedonië.

Waar kunnen studenten het lesjaar volgen?

locatie tussenjaar foundation4lifeTijdens het tussenjaar verblijf je op een prachtige locatie op de Veluwe. De school is gehuisvest op een camping aan de rand van het bos in Ermelo. Mooi centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

tussenjaar foundation 4 life Ermelo

Wat zijn de kosten?

kosten tussenjaar foundation4lifeDe kosten voor het tussenjaar van Foundation 4 Life bedragen 6950,- euro. In dat bedrag is inbegrepen:

 • het volledige schoolgeld
 • kost en inwoning voor 10 maanden van ma t/m vrij
 • alle boeken
 • het studiekeuzetraject
 • alle lesmaterialen
 • de outreaches in Nederland en België

Het schoolgeld kan in één keer volledig betaald worden (150 euro korting) of in termijn over het hele schooljaar verdeeld.

Wat vinden andere jongeren van Foundation 4 Life?5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%Dit jaar heb ik mijn identiteit gevonden in God waardoor ik veel opener ben geworden en meer durf. Ik leef niet meer in angst, maar in vrijheid en overgave.

Laura

Dit jaar is enorm vormend geweest voor mijn karakter. De coachingsgesprekken hebben me de motivatie en handvatten gegeven om de confrontatie met mijzelf aan te gaan.

Nicolette

Het is de beste keuze van mijn leven geweest om hiernaar toe te gaan. Je leert niet alleen de theorie maar ook heel veel praktijk. Dit is echt een levens veranderend jaar!

Gerlof

Ik heb zoveel geleerd over wie ik ben en wat ik kan. Waar precies mijn kwaliteiten liggen en wat ik leuk vind om te doen. Maar ook over wat ik niet kan en om dat te accepteren

Huib

Het traject voor de studie- en beroepskeuze heeft me enorm geholpen. Ik heb nu een opleiding gevonden die bij me past.

Deborah

Ja, ik wil meer informatie over Foundation 4 Life ontvangen!

Ben je benieuwd naar het tussenjaar van Foundation 4 Life? Vul hieronder je gegevens in en we sturen je extra informatie en handige links over de inhoud van dit tussenjaar zodat je kan bepalen of het echt iets voor je is.

 • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie