Wat ga je doen tijdens het tussenjaar?

Je hebt een tussenjaar en de wereld ligt aan je voeten. Sterker, je wilt die wereld op jouw manier veroveren. Met vallen, opstaan en doorgaan. Het is niet jouw ambitie om de rest van je leven in loondienst te werken en andermans dromen te realiseren.

Jij wilt voorop lopen in plaats van volgen. Jezelf ontwikkelen door te doen. Door te ondernemen. Wij helpen je graag met jouw stap in die richting. Samen starten we jouw ondernemersreis.

ondernemersacademie tussenjaar deelnemer

Jouw ondernemers-boost in vogelvlucht

Bij ons geen theorie, geen lange monologen en geen docenten. Wel echt je eigen product of dienst ontwikkelen, verhalen van inspirerende ondernemers en 8 fantastische DOENs, waarmee je in rap tempo en heel concreet werkt aan jouw ondernemersskills. Door alle DOENs heen krijg je tips & tricks voor jezelf en het uitwerken van je eigen idee. Ook kom je letterlijk in beweging op survival, met zeilen en in workshops martial arts, vechtsporten dus.

  • DOEN 1: Wat is jouw droom | Hoe kom je daar?
  • DOEN 2: Wat wil jij in de markt zetten? | Hoe wordt een idee een concreet product?
  • DOEN 3: Wie is je doelgroep? | Wat zijn jouw persona’s
  • DOEN 4: Hoe bouw je een gave site/webshop? | Hoe haal je meer uit Google?
  • DOEN 5: Hoe word je online vindbaar? | Welke socials zet je in en hoe?
  • DOEN 6: Hoe werkt geld in een bedrijf? | Waar haal je dat geld vandaan?
  • DOEN 7: Waarom netwerken? | Met wie wil jij contacten?
  • DOEN 8: Wat is leiderschap? | Hoe maak jij anderen enthousiast

Eindresultaat: Jouw eerste echte eigen product of dienst, meer ondernemersvaardigheden, jouw geweldig 1 minuut pitch en een mooi certificaat.

Waarom kiezen voor dit tussenjaar?

1. We zijn de enige tussenjaaroplossing op het gebied van leren ondernemen
2. Praktische ondernemerskennis en jouw eerste stappen op weg naar je eigen product of dienst
3. Fun tijdens een survivaltocht en op een zeilboot
4. Een ervaring voor het leven
5. Supergoed te combineren met jouw andere dromen voor dit tussenjaar

tussenjaar reizen zeilen

Wat zijn de kosten?

Je kunt aan je ouders vragen of zij de knip willen trekken. Maar dat heeft niet onze voorkeur. Ons programma is gericht op jouw ontwikkeling. Jouw vaardigheden als ondernemer. En wij zijn van mening dat je daar ook zelf een flinke duit voor in het zakje kunt doen.

We komen 1 dag per week bij elkaar. Daarnaast ben je nog zo’n 16 extra uren per week bezig met alle DOENs. Dat betekent dat er nog volop tijd is voor een (bij)baan. Door jouw boost (voor een fiks deel) zelf te betalen, garandeer je jezelf om je in te zetten.

Het complete programma van 4 maanden is all-inclusive: € 3.900

tussenjaar ondernemen reizen

Wanneer kunnen jongeren starten?

We hebben 2 programma’s:

– Voorjaar: februari – mei
– Najaar: september – december

Ideaal dus om te combineren met een half jaartje reizen of werken.

Waar kunnen jongeren het tussenjaar volgen?

Je komt tijdens het programma 1 dag per week naar onze toffe locatie in Arnhem, 10 minuten lopen vanaf station Arnhem Centraal. We hebben heerlijke lunches, die in de prijs inbegrepen zijn. Om even lekker te chillen hebben we een tafeltennistafel en een paar heerlijke fatboys-zitzakken.

Wat vinden anderen jongeren van het tussenjaar?

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 21 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%“Ik heb aan dit programma meegedaan en het waren 4 hele leuke maanden. Super leuke inspiratoren en uitjes. Echt een aanrader.”

Pien

“Ik vond het een leuk en divers programma waar ook veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling werd besteed. Kortom de investering zeker waard.”

Luuk

“Na een half jaar backpacken was dit precies wat ik zocht. Gelukkig had ik niet al mijn spaargeld opgemaakt.”

Abel

“Bij mij wilde school niet echt goed lukken met al die zesjes. Na het ondernemersprogramma begrijp ik dat ik gewoon iets anders in elkaar zit. Ik ben vooral goed in leren met een doel. Zo denk ik dat mijn social skills misschien wel waardevoller zijn dan theoretische kennis. Top dat ik ook daarmee aan de slag kon gaan. Ik ben nu echt gemotiveerder dan daarvoor.”

Eva

“Eigenlijk vond ik school helemaal niets. Ik kon het best, maar zag gewoon het nut niet van al die theorie. Bij de Nederlandse Ondernemers Academie kwam ik erachter hoe je kennis direct kunt inzetten bij het creëren van je eigen product. In mijn geval was dat de ontwikkeling van een gave app voor het bewerken van foto’s.”

Jort

ondernemen tussenjaar

Ja, ik wil meer informatie over het tussenjaar van de Nederlandse Ondernemers Academie ontvangen

Wil je meer weten over dit tussenjaar van de Nederlandse Ondernemers Academie? Vul hieronder je gegevens in en we sturen je direct extra informatie en handige links over de inhoud van dit tussenjaar zodat je kan bepalen of het echt iets voor je is.

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie