Beste ouder,

Mijn naam is Tom Dekker en ik presenteer op deze website een aantal hulpmiddelen en tips voor de totale begeleiding naar een passende studiekeuze. Een beslissing waar u en uw kind uiteindelijk volledig achter kunnen gaan staan.

Over de rol van ouders in een studiekeuzeproces is de laatste tijd veel gezegd en geschreven. En hoewel uw kind uniek is en iedere studiekeuze anders verloopt, heb ik voor u het recept van een passende studiekeuze samengevat.

De eerste stap die we kunnen zetten is mijn gratis programma: Passende Studiekeuze Masterplan.

Waarom zou u mij vertrouwen?
U denkt natuurlijk zelf kritisch na over de toekomst van uw kind en ik wil niet dat u mij blindelings vertrouwd. Ik zal daarom eerlijk met u zijn; de programma's en artikelen die ik hier presenteer zijn niet wetenschappelijke onderbouwd of opgesteld volgens de richtlijnen van een school (al zijn dat zeker geen garanties voor succes).

Het is wel gegrond in de realiteit van het hogere onderwijs, de (studie)keuzeproblematiek en de belevingswereld van jongeren. Gestoeld op eigen ervaringen, gesprekken met verscheidene professionals en theoretische achtergronden.

Ik heb daarom het volste vertrouwen dat met de juiste inspanningen de informatie en opdrachten die ik u presenteer, leiden tot een passende studiekeuze voor uw kind.

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met me op!

 

Met Passende Studiekeuze Masterplan stelt u samen met uw kind een persoonlijk actieplan op om zelfstandig, stap voor stap toe te kunnen werken naar een passende studiekeuze. U krijgt het boek en de poster gratis thuisgestuurd.