Beste ouder,

Mijn naam is Tom Dekker en ik presenteer op deze website een aantal hulpmiddelen en tips voor de totale begeleiding naar een passende studiekeuze. Een beslissing waar u en uw kind uiteindelijk volledig achter kunnen gaan staan.

De eerste stap die we kunnen zetten is mijn gratis online workshop: ‘Hoe je een Passende Studie kiest en een Verkeerde keuze voorkomt’. We doorlopen tijdens de workshop mijn bewezen ‘3-Stappen Studiekeuze Piramide’. U loopt weg van deze workshop met een concreet actieplan om een leuke, passende studie te kiezen.

Waarom zou u mij vertrouwen?
U denkt natuurlijk zelf kritisch na over de toekomst van uw kind en ik wil niet dat u mij blindelings vertrouwd. Ik zal daarom eerlijk met u zijn; de programma’s en artikelen die ik hier presenteer zijn niet wetenschappelijke onderbouwd of opgesteld volgens de richtlijnen van een school (al zijn dat zeker geen garanties voor succes).

Het is wel gegrond in de realiteit van het hogere onderwijs, de (studie)keuzeproblematiek en de belevingswereld van jongeren. Gestoeld op eigen ervaringen, gesprekken met verscheidene professionals en theoretische achtergronden.

Ik heb daarom het volste vertrouwen dat met de juiste inspanningen de informatie en opdrachten die ik u presenteer, leiden tot een passende studiekeuze voor uw kind.

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met me op!