Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Je kan bij Xtreme Gap kiezen uit een aantal mogelijkheden:

  • Groepsreizen
  • Werkvakantie in bijvoorbeeld Australië
  • Wereldreizen (ook op maat gemaakt)
  • Sportreizen
  • Vrijwilligerswerk
  • Taal leren
  • Coole opleiding doen om daarna je geld mee te verdienen tijdens reizen, denk aan Surfinstructeur en Duikinstructeur.

Je kunt ook onderdelen combineren en zo jouw ideale tussenjaar(reis) samenstellen. Bekijk hieronder de video van onze Thailand Experience reis:

tubeembed

Waar is het?

Xtreme Gap heeft reizen over de hele wereld! Je kunt op wereldreis met ons maar als je alleen op een korte vakantie kunt zijn er ook vele mogelijkheden. Van een week tot een jaar. Het meest populair zijn groepsreizen in Azië en een werkvakantie in Australië.

Wereldreizen kunnen wij op maat maken en in principe kun je al onze reizen aan elkaar plakken tot jouw droomreis ontstaat!

xtreme gap tussenjaar reizen

Wat zijn de kosten?

De prijs van een reis is afhankelijk van welke reis je kiest. Onze reizen starten al vanaf 100 euro. Wij helpen je graag verder met het budgetteren van je reis.

Wanneer kan ik starten?

Je kunt op ieder moment van het jaar starten aan je reis, afhankelijk van welke reis je kiest en wat je plannen zijn. Je kunt een week op reis tot een jaar of nog langer.

Wat vinden anderen van Xtreme Gap?

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 3 reviews)
Excellent100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

5,0 rating
23 mei 2018

Mijn afgelopen reis naar India was geweldig! Het begon een beetje stressvol doordat ik mjin connectie vlucht in Mumbai had gemist door drukte op het vliegveld. Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen en konden we er al vrij snel om lachen.
De roadtrip zelf was fantastisch. De hike door de Himalaya was zwaar (ik was nog half ziek) maar zeker waard om te doen. Ik moest huilen toen ik eindelijk de top bereikte. Het was een hele ervaring om met de nachtbussen en treinen te gaan! De coördinatoren waren allemaal erg aardig en gezellig en legde heel veel dingen uit, wat ik erg fijn vond.
Ik ga zeker nog contact houden met mijn reisgenoten!
Heel erg bedankt voor het helpen van het organiseren van deze reis voor mij! Ik heb er heel erg van genoten en ik wou eigenlijk India niet meer verlaten. Erg leuk om te horen dat mijn zus nu met jullie naar Afrika gaat!

Maud
5,0 rating
11 april 2018

Ja, het was geweldig! Het programma in Montanita was helemaal te gek en ik kan eigenlijk wel zeggen dat het de beste tijd uit mijn leven was (in ieder geval de beste weken van mijn reis door Zuid Amerika). Ik raad het iedereen aan die interesse heeft, maar ook alle mensen die nooit zouden denken aan zo’n reis. Surfen is te gek! Gewoon doen!
In de twee weken die ik hier heb doorgebracht heb ik een goede basis gekregen van de Spaanse taal, heb ik op de mooiste plekken en de beste golven leren surfen, verbleef ik in een heerlijk luxe bungalow en daarnaast heb ik fantastische mensen ontmoet!

Matt
5,0 rating
2 maart 2018

Constantijn heeft de zeillopleiding op de Whitsunday Islands gedaan en heeft hier een stukje over geschreven.
Deze opleiding sprak mij aan omdat ik geintereseerd was in een opleiding waar je internationaal een baan mee kan krijgen.
De eerste week ga je op een zeilboot waar je alles leert over zeilen. Dus als je er niks van weet is dat geen probleem. Ik begon met drie andere jongens van mijn leeftijd die ook de opleiding deden. We hadden geen andere gasten op de boot waardoor we de hele week rond de whitsundays konden zeilen en vol konden focussen op zeilen.
Na dat je de eerste week alles over zeilen heb geleerd ga je rouleren op de grotere zeilboten die trips doen met de backpackers rond de eilanden. Dit is ook heel gaaf omdat je dan als extra crew member op de boot gaat en een kijkje kan nemen in het leven van een crew member. Je moet wel duidelijk aangeven of je een baan wil aan het einde van de opleiding want dan laten ze je naast zeilen ook hard werken (schoonmaken, bedden opmaken, koken) om jezelf te bewijzen. Waar ze vooral op letten als je een baan wilt is of je iniatief neemt.
Een groot deel van crew member zijn is goed zijn met mensen. Je moet namelijk social zijn met de gasten want de crew members zijn namelijk deels verantwoordelijk voor de sfeer. Dit vond ik ook vooral een heel leuk aspect van deze opleiding en baan omdat je elke 3 dagen nieuwe mensen leert kennen en ervoor moet zorgen dat ze het leuk hebben.
Verder is Airlie Beach niet zo heel spannend behalve dan dat je na elke trip met de backpackers een after party hebt in een van de bars waar je prima kan feesten. Bijna iedereen die in Airlie is doet of een boot trip of werkt op een van de boten. De whitsundays eilanden zijn wel heel gaaf. Je hebt daar het drie naar mooiste strand van de wereld, mooie snorkel plekken, grote schildpadden en dolfijnen die rond je boot zwemmen, mooie zonsondergangen dus een beter kantoor is er niet.

Constantijn

xtreme gap tussenjaar australie

Ja, ik wil meer informatie over Xtreme Gap ontvangen!

Wil je meer weten over de tussenjaar reizen van Xtreme Gap? Vul hieronder je gegevens in en we sturen je direct extra informatie en handige links over Xtreme Gap zodat je jouw mogelijkheden kan ontdekken.
  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie