Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Vrijwillig Wereldwijd is het startpunt voor vrijwilligerswerk in het buitenland. Dit kan al vanaf een week tot b.v. een halfjaar of langer. De mogelijkheden zijn heel divers, je kunt denken aan medische projecten, sportprojecten, onderwijs, sociale projecten, projecten met dieren enz. Er zit altijd wel een project bij wat bij je aansluit. En je kunt tijdens een tussen jaar ook heel goed projecten en landen combineren.

tubeembed

Aankomende Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt éénmalig deelnamekosten van €385,- en dan mag je een jaar lang zoveel projecten en landen combineren als je wilt. Daarna betaal je alleen nog wekelijkse kosten in het land voor je eten, begeleiding en je onderdak. Deze kosten zijn afhankelijk van het gekozen project en land maar gemiddeld zo’n €100,- per week.

Ga je een tweede keer met ons mee krijg je 20% korting op de deelnamekosten en elke keer 10% meer totdat je geen deelnamekosten meer betaald. Ambassadeurs noemen wij deze vrijwilligers.

vrijwilligerswerk ghana tussenjaar

Waar is het?

Vrijwillig Wereldwijd is bijna actief over de hele wereld. We ondersteunen projecten in Afrika, Azië, Amerika en Europa.

Wanneer kan ik starten?

Over het algemeen zijn de startdata flexibel en kun je het gehele jaar beginnen. We hebben ook een paar momenten per jaar dat vrijwilligers als een groep weg gaan voor de gene die niet graag alleen op pad gaan.

Wat vinden anderen jongeren van Vrijwillig Wereldwijd?

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 3 reviews)
Excellent100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%5,0 rating

Ik ben Vrijwillig Wereldwijd en de organisatie in Zuid Afrika en de andere vrijwilligers in het vrijwilligershuis erg dankbaar voor de fantastische ervaring en de kansen die ik heb gekregen!

Esther
5,0 rating

De begeleiding vanuit Nederland, maar ook in Sri Lanka, vond ik echt top. Ik heb mij enorm veilig gevoeld dankzij de mensen om mij heen. Zodra ik een vraag had aan Vrijwillig Wereldwijd kreeg ik vrijwel gelijk een reactie, toen wij met een lastige kwestie zaten, was alles binnen één uur geregeld en bij heimwee kreeg ik fijne tips om weer verder te kunnen!

Marlous
5,0 rating

In oktober 2018 ging ik voor het eerst in 52 jaar alleen op reis. Ik begon mijn reis met twee weken vrijwilligerswerk in Thailand. Het was een geweldige ervaring! Allereerst werd ik hartelijk ontvangen door de projectmanager Raimund, zijn vrouw, hun kinderen en natuurlijk niet te vergeten oma en opa. Ze hebben me vanaf dag één alles verteld en laten zien over hun organisatie en het leven op het platteland in de Isaan.Ben je op zoek naar een goede organisatie en een leuke plek op de wereld? Zoek dan niet verder. Hier kun je allerlei vormen van vrijwilligerswerk doen. Je kunt zelfs ter plekke in overleg improviseren. Ik heb een ontzettend leuke tijd in Ban Nong Phong, Thailand gehad!

Caroline

vrijwilligerswerk vietnam tussenjaar

Ja, ik wil meer informatie over Vrijwillig Wereldwijd ontvangen!

Wil je in je tussenjaar vrijwilligerswerk gaan doen in het buitenland? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan hieronder jouw gegevens achter dan nemen we z.s.m. contact met je op:
  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie