Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Ons groepsprogramma speelt zich gedeeltelijk in Zeeland af. Je gaat ook op citytrip naar Gent in België. Je doet in totaal 3 hele dagen in Zeeland, natuurlijk gaan we ook de Zeeuwse kust verkennen. Met tussendoor online opdrachten en de mogelijkheid om via Skype gecoacht te worden is dit studiekeuzeprogramma de meest flexibele in Nederland: je kunt heel veel zelf vormgeven, in overleg met de groep.

tubeembed

Verder maak je deel uit van onze besloten groep online, waarin jouw coach regelmatig vragen beantwoord. Het programma is dan ook ideaal te volgen voor iedereen in Nederland.

Wij helpen je via ons programma met je studiekeuze: we bieden je structuur, zodat je stap voor stap kleine keuzes maakt. Uiteindelijk blijven alleen die studies over die echt bij jou passen. Studiekeuze hoeft niet ingewikkeld te zijn: onze methode heeft dat al vele malen bewezen.

Kortom: de ideale mix van persoonlijk, af en toe in een kleine groep leeftijdgenoten en inhoudelijke diepgang met de mogelijkheid in te zoomen op jouw persoonlijke situatie.
(En daar hoef je niet voor in Zeeland te wonen.)

tussenjaar zeeland

tussenjaar zeeland logo

Aankomende Events

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Wat zijn de kosten?

Je kan meedoen met Tussenjaar Zeeland voor een totale investering van €2000,-.

Waar is het?

Onze locatie is een oude school, waar we diverse faciliteiten kunnen gebruiken: we hebben toegang tot een kantoor, lokalen en vergaderruimtes. De school is heel goed bereikbaar aan de rand van Middelburg, er is voldoende parkeergelegenheid en we zitten 10 minuten wandelen van het station.

Life is a journey
Ravensteijnweg 1
4337 PG Middelburg

Wanneer kan ik starten?

Je kan instappen in januari en september. Neem hier contact met ons op voor meer informatie.

Wat vinden anderen jongeren van het tussenjaar?

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 3 reviews)
Excellent100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%5,0 rating

Via een kennis hoorde ik van Wim en het programma Tussenjaar Zeeland. Na een fijn eerste gesprek met hem te hebben gehad, besloot ik mee te doen met het programma. Wim is toegankelijk, open en komt spontaan over, maar ook inhoudelijk gaat hij diep genoeg. Hij heeft zijn programma goed voorbereid met nuttige, maar ook leuke hulpmiddeltjes. Als deelnemer van het programma ben ik bewuster geworden van mezelf en mijn sterke kanten, waardoor ik een stuk zelfverzekerder ben om mijn studie tot een goed einde te brengen. Het maakt niet uit of je meteen na de middelbare school of noodgedwongen na het stoppen van je studie een tussenjaar hebt, Tussenjaar Zeeland van Life is a journey zal je tussenjaar verrijken.

Arvid
5,0 rating

Ik ben twee keer gestopt met een studie, ik wist echt niet wat ik wilde doen. Ik heb toen besloten om aan het tussenjaar Zeeland van Life is a journey deel te nemen en ik ben erg blij met deze keuze. Ik doe het programma zowel in groepsvorm, als individueel: een soort combi. Na een paar gesprekken wist ik al veel meer wat ik wilde. Ik ben er nog niet helemaal uit wat voor studie ik wil, maar weet nu wel ongeveer welke richting ik in wil, zeker een aanrader als je niet weet wat je wilt!

Levien
5,0 rating

Mijn naam is Lindy en ik ben bezig met het tussenjaar bij Life is a journey. Ik was in september 2016 begonnen met een opleiding verpleegkunde maar in december ben ik hiermee gestopt: ik wist niet goed wat ik nu voor opleiding moest gaan doen en ik zocht iemand die mij hierbij kon helpen. Ik ging op internet zoeken en kwam bij Life is a journey uit. Na het intakegesprek heb ik gekozen om een tussenjaar programma te starten. We doen veel verschillende opdrachten om meer inzicht in jezelf te krijgen en wat voor persoon je bent, wat je talenten zijn en waar je interesses liggen. Zo kom je er gaande weg achter wat er bij je past voor studie. Het helpt mij heel erg en ik vind alle opdrachten ook leuk om mee bezig te zijn, dus ik zou het zeker aanraden voor wie niet weet welke studie die moet gaan doen.

Lindy

Ja, ik wil meer informatie over Tussenjaar Zeeland ontvangen!

Vul hieronder je gegevens in en we sturen je direct extra informatie en handige links over de inhoud van tussenjaar Zeeland zodat je kan bepalen of het echt iets voor je is.
  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie

tussenjaar zeeland