Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

De Tobian Language School is een goede optie tijdens een tussenjaar voor als iemand naar het buitenland wil reizen en de basis van de lokale taal onder de knie wil krijgen. Hierbij kunnen de online, flexibele en gepersonaliseerde lessen van de Tobian Language School helpen.

Talen die we aanbieden zijn bijvoorbeeld: Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Nederlands, Italiaans, Arabisch, Russisch, Chinees, Japans, Indonesisch, Grieks, Turks, Swahili en Papiamento.

taalcursus online certificaat

Waarom zou ik kiezen voor dit tussenjaar?

Tobian Language School is een online talenschool met meer dan 30 talen beschikbaar, waar je kunt kiezen wanneer en waar je je lessen krijgt. Met een persoonlijk studieplan, materialen, examens en certificaten maken we het leren van een taal boeiend en een lonende ervaring.

We bieden verschillende soorten cursussen aan voor elke taal, afhankelijk van jouw voorkeuren, vaardigheden, behoeften en niveau. Vergeet repetitieve zinnen, robotstemmen en Google translate, want onze cursussen zijn gepersonaliseerd gemaakt voor jou. De enige barrière is jouw motivatie om een nieuwe taal te leren.

Goed om te weten: We bieden een breed scala van meer dan 30 taalcursussen in alle verschillende niveaus van A1 tot C2 volgens het Common European Framework of Reference (CEFR)
Het Common European Framework of Reference for Languages (CEFR) is een internationale standaard voor het beschrijven van taalvaardigheid. Het CEFR beoordeelt taalvaardigheid op een zespuntsschaal, van A1 voor beginners tot C2 voor degenen die een taal volledig beheersen. Volg deze link voor meer informatie over het ERK en elk niveau.

taalcursus tussenjaar Milad

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

De lessen zijn online dus kunnen vanaf overal ter wereld gevolgd worden. Daarnaast worden er meer dan 30 talen aangeboden.

Wat zijn de kosten?

Privé 1 op 1 lessen beginnen vanaf €20 en groepslessen vanaf €15. Elke les duurt 60 minuten. Een basiscursus van 20 lessen kan al aangeschaft worden vanaf €300!

Wat vinden andere jongeren van de Tobian Language School?

Veel jongeren hebben een geweldige ervaring gehad met de Tobian Language School vanwege de flexibiliteit, persoonlijke benadering en betaalbare prijzen.

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%Top school! Fijn en makkelijk contact, flexibel met het inplannen van de lessen en goede lessen! Heeft me enorm geholpen met het leren van Spaans ter voorbereiding op mijn reis.

Matthias

Absoluut een aanrader! Ik ben begonnen met het leren van Portugees. Ik werd na het aanmelden binnen korte tijd gekoppeld aan mijn docente Vanessa. Vanessa is geweldig. Niet alleen legt zij alles super goed en duidelijk uit, maar ook heeft ze nog eens een hoge dosis humor.

Rinse

Ja, ik wil graag meer informatie over de Tobian Language School!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Tobian Language School? Vul hieronder je gegevens in en we sturen je extra informatie en handige links over het aanbod zodat je kan bepalen of het echt iets voor je is.

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie