Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Je komt voor 8 weken naar Valencia, Spanje. In deze 8 weken woon je samen met de andere deelnemers in een van onze studentenhuizen. Van maandag t/m donderdag krijg je Spaanse les van 10:00 tot 13:00 van een Spaanse docent.

Op maandag- en woensdagmiddag volg je een gezamenlijke coaching workshop van Merel of Christa. Daarnaast krijg je drie of acht (afhankelijk van het gekozen pakket) 1:1 gesprekken met je eigen coach. Je hebt dus naast je Spaanse les en coaching super veel vrije tijd om leuke dingen te doen in Valencia en omgeving!

tubeembed

Waarom zou ik kiezen voor dit tussenjaar?

Als je voor ons tussenjaar project kiest, kies je voor avontuur én persoonlijke ontwikkeling. We bieden namelijk een unieke combinatie van verblijven in het buitenland, Spaanse taalles én coaching.

Tijdens de coaching leer je jezelf stap voor stap beter kennen en maak je een persoonlijke groei door. Je weet na ons project beter wie je bent, wat je wil in het leven en waar je gelukkig van wordt. In dit proces heb je Merel of Christa als je vaste begeleider en coach tot je beschikking.

Goed om te weten: Ons project heeft een vrij en niet-schools karakter wat betekent dat alles buiten plaatsvindt in het park – bijna altijd in het zonnetje! Na afloop krijg je een certificaat van je behaalde Spaanse niveau en van je deelname aan het coachingstraject.

spaanse les tussenjaar valencia

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

Je volgt het tussenjaar bij ons in Valencia! Dit is de derde grootste stad van Spanje met een prachtig strand en heel veel groen met talloze restaurants, barretjes, clubs en winkels én heel veel fietspaden.

valencia museum tussenjaar

tussenjaar valencia strand

Wat zijn de kosten?

We bieden drie pakketten aan. Pakket A kost €1699,-, pakket B kost €2049,- en pakket C kost €2249,-. De pakketprijzen zijn exclusief 21% btw en reis- en verblijfkosten.

tussenjaar pakketten palmtree project

Wanneer kan ik starten?

We hebben maar liefst 5 verschillende startdata voor het komende schooljaar 2023-2024!

Startdata 2023:
30 oktober 2023 (Vol)

Startdata 2024:
8 januari 2024 (Laatste plekken)
4 maart 2024 (Vol)
5 mei 2024

Wat vinden andere jongeren van the Palmtree Project?

We hebben inmiddels al vier projecten gedraaid en heel veel tevreden deelnemers gehad. Hieronder lees je hun reviews:

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 7 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Rated 5 out of 5

“Een super gave ervaring, ik zeg pak je koffers en hop naar Valencia! De stad en haar omgeving is prachtig. De tapas en vinos zijn heerlijk en de feestjes zijn top. Niet te vergeten alle super leuke nieuwe mensen die je leert kennen tijdens je avontuur! Je leert er zoveel van om een tijdje alleen zelfstandig te gaan wonen in een nieuwe stad en een (nieuwe) taal te leren, go for it!”

Mickelle
Rated 5 out of 5

“Bij dit project leer je zelfstandig te worden zonder helemaal in het diepe gegooid te worden, omdat je coach gedurende het hele project voor je klaar staat. Verder is Valencia een hele leuke en goedkope stad waar je heerlijk uit eten kunt gaan.”

Britte
Rated 5 out of 5

“Als je op zoek bent naar een kleinschalig project met niet een al te grote groep ben je aan het juiste adres! Bereid jezelf voor om jezelf helemaal bloot te stellen en jezelf tegen te komen bij de workshops en de 1:1 workshops. Hier ga je op een andere manier met Spaans aan de slag dan je gewend bent, in een klein klasje en op jou niveau, geef aan wat voor jou werkt, want dan kom je het verst!”

Julika
Rated 5 out of 5

“Hoi! ik ben Demi en ben 18 jaar. Ik heb 2 maanden mee gedaan aan The Palmtree Project. Ik ben hier geweest van 30 oktober tot 23 december 2022 samen met een vriendin. Ik zou iedereen aanraden om hier aan mee te doen wanneer je een tussenjaar hebt en graag wilt reizen. Ik heb het super erg naar mijn zin gehad en heb goede vriendschappen gemaakt. Ook de Spaans lessen zijn erg handig en ik heb echt wat uit de coaching gehaald.”

Demi
Rated 5 out of 5

“Ik ben super blij dat ik mee heb gedaan aan het Palmtree project. Van tevoren was het spannend om hieraan mee te doen. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Van tevoren had ik gehoopt om veel mensen te leren kennen, mijn Spaans te verbeteren en wat meer over mijzelf te leren. Ik wist niet zo goed wat ik over mijzelf wilde leren, maar ik kwam er al vrij snel achter waar ik mijzelf echt nog ik kan ontwikkelen. Na mijn eerste coaching gesprek kon ik gelijk aan de slag, omdat je specifieke doelen gaat formuleren waarmee je aan de slag gaat. Stel jezelf hier wel voor open, want dan haal je er het meeste uit. Naast mijn persoonlijke ontwikkeling is alles eruit gekomen wat ik van tevoren had gehoopt. Ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt, nieuwe dingen gedaan en ik heb mijn Spaanse taal verbeterd. Kortom; bij twijfel, gaan!”

Sem
Rated 5 out of 5

“Ik ben Nané, 18 jaar en heb 2 maanden lang de Palmtree project in Valencia gevolgd. Ik heb het als een erg leuke ervaring mogen meemaken. Zoveel nieuwe dingen over mijzelf geleerd en herinneringen voor het leven gemaakt. Veel nieuwe mensen keren kennen en Valencia is een top stad! Zou het zeker nog een keer doen als het mogelijk was!”

Nane
Rated 5 out of 5

“Ik heb heel veel geleerd tijdens dit project. Je leert een taal in het buitenland waar ze deze taal ook spreken, waardoor je het heel snel oppikt en wat het nog leuker maakt. En het stukje coaching erbij is heel nuttig, en dat trekt ook juist mensen aan waarvan je zeker weet dat ze open willen staan voor anderen, wat een veilig gevoel in de groep creëert. Ik heb heel veel geleerd van zowel Spaans als coaching en ik weet zeker dat iedereen die meedoet aan dit project achter dingen komt van zichzelf wat ze nog nooit eerder wisten. Ik heb ook echt vrienden gemaakt voor het leven en ik ben heel dankbaar dat ik deze mensen heb mogen ontmoeten. Ik heb het echt zo leuk gehad hier.”

Simon

spaanse taalcursus tussenjaar

Ja, ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen!

Ben je benieuwd naar de tussenjaar mogelijkheden van The Palmtree Project? Vul hieronder je gegevens in en Christa of Merel neemt contact met je op via mail of Whatsapp, zodat je al je vragen die je hebt over het tussenjaar project kunt stellen.

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie