Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Tijdens je tussenjaar ga je naar het buitenland waar je samen met jongeren uit de hele wereld een onvergetelijke tijd gaat beleven. Je leert niet alleen de taal en cultuur van het land maar, belangrijker, ook jezelf goed kennen!

Je kunt zo lang gaan als je zelf wil, en ook bestemmingen en cursussen combineren. StudyTravel stelt samen met jou een programma samen dat past bij jouw wensen, doelstellingen en budget!

Waar kan je heen? Je kunt kiezen uit meer dan 150 bestemmingen over de hele wereld van Canada tot Australië, van Spanje tot Peru, van China tot Brazilië. Je verblijft bij gastgezinnen, in studentenhuizen of een combinatie daarvan. Als je wil, kun je het programma afsluiten met een officieel diploma in de taal/talen die je geleerd hebt, bijvoorbeeld Cambridge CAE of CPE (Engels), DELF (Frans), DELE (Spaans), CILS (Italiaans) etc.

tubeembed

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

StudyTravel biedt meer dan 150 taalscholen in 30 landen wereldwijd. De talen die je kunt leren via StudyTravel zijn Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Japans, Chinees, Russisch. Maar ook andere talen (bijv. Koreaans, Grieks, Arabisch) kunnen wij op aanvraag verzorgen.

Wanneer kan ik starten?

Het hele jaar door kun je op vrijwel iedere maandag starten met een programma.

tussenjaar taalreis StudyTravel

tussenjaar kampvuur StudyTravel

Wat zijn de kosten?

Bii StudyTravel zijn er mogelijkheden om vanaf €170 voor een week taalcursus te volgen.

Wat vinden andere jongeren van StudyTravel?

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%Rated 5,0 out of 5

Het was echt fantastisch! Ik wil iedereen aanraden naar Vancouver te gaan voor een taalcursus Engels. Er is voor ieder wat wils, fantastische natuur, strand, stad, stappen, shoppen! Het is een leuke school midden in downtown Vancouver, locatie kan niet beter! Aardig personeel dat je met alles wil helpen, er zijn activiteiten na school waar je naar toe kan, erg fijn de eerste week om mensen te leren kennen. Het was een fantastische ervaring! Ik ben niet langer bang Engels te spreken en heb mensen leren kennen van over de hele wereld!

Erika, Vancouver - 8 weken
Rated 5,0 out of 5

Naar het buitenland gaan was een van de spannendste dingen die ik ooit heb gedaan. Tien weken naar een ander land en tien weken voor het eerst op mezelf wonen. Terugkijkend op dit avontuur kan ik alleen maar zeggen dat het een geweldige ervaring was! Het voelde als thuis en ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Op de school ben je geen nummer en je kent de meeste studenten en leraren. Ook met de directeur van de school maak je af en toe een praatje. De leraren zijn erg behulpzaam en de klassen zijn erg effectief. Ik verbleef in een studentenresidentie met zes andere studenten, wat erg gezellig was en hierdoor creëerde je een band met elkaar doordat je samen kan koken, eten etc. Buiten de lessen om zijn er veel leuke activiteiten van het social programma waar je je bij aan kan sluiten. Daarnaast is Bristol een creative, bruisende en levendige stad waar altijd wel iets leuks is te beleven.

Inge, Bristol - 10 weken
Rated 5,0 out of 5

Wat een geweldige ervaring! Ik heb 15 weken lang mogen genieten van het Spaanse leven, de zon, het eten en niet te vergeten het leren van de taal. Valencia is de perfecte stad als je voor langere tijd in Spanje wil wonen, het verveelt nooit. Ook zou ik aanraden dat als je voor langere tijd gaat (vanaf 2 maanden) in een gedeeld appartement te gaan. Dit is misschien niet het beste voor je Spaans omdat er veel Nederlanders zijn en er voor de rest Engels gesproken wordt, maar gezelligheid en de vrienden die je daar maakt zijn ook heel belangrijk! De taal leer je op school en op straat wel! Ik ben erg tevreden met wat ik geleerd heb in 15 weken, ik kan me nu overal redden in het Spaans en mezelf duidelijk maken, iets waar je je hele leven wat aan hebt! Dus mocht je nog twijfelen of dit wel leuk gaat worden, hoop ik dat dit de doorslag geeft om er voor te gaan. Ook is het een mooi opstapje voor het studentenleven. Waar ik eerst een beetje tegen op keek is dat nu geen enkel probleem meer. Het was een onvergetelijke ervaring!

Laurine, Valencia - 15 weken

tussenjaar studytravel surfen

Ja, ik wil meer informatie over StudyTravel ontvangen!