Wat gaan je doen tijdens dit tussenjaar?

Wil je impact maken en jezelf een jaar lang inzetten voor een gezonde zee? Wil je een avontuurlijke, betaalde baan op een zeilschip? Wil je jezelf ontwikkelen?

De Sea Ranger Service is het eerste bedrijf dat jongeren opleidt tot boswachters van de zee. Je hoeft geen opleiding te hebben en geen ervaring met zeilen. Wij zoeken jongeren die willen groeien. Bekijk onderstaande video:

tubeembed

Als Sea Ranger leer je werken aan boord van een zeilschip in teamverband en voer je werkzaamheden uit die bijdragen aan een gezonde Noordzee. Het doel van de Sea Ranger Service is het herstel en behoud van natuur op zee.

We hebben, als de boswachters van de zee, een oren en ogen functie en verzamelen verschillende soorten data voor onderzoeksinstituten, opdrachtgevers en de overheid.

Waarom kiezen voor dit tussenjaar?

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Binnenkort gaat het Sea Ranger Bootcamp weer van start! Wil jij nieuwe dingen leren, unieke ervaringen opdoen, meer bewegen, je inzetten voor een gezonde zee en kans maken op een jaar betaald werken als Sea Ranger? Neem dan hieronder contact met ons op!

Sea Rangers tussenjaar Nederland

Wanneer kan ik starten?


Neem deel aan één van de online info avonden via Zoom:
15 juni, 30 juni of 12 juli. Tijd: 19.30 tot 21.00

Let op! Deelname aan tenminste één van de calls is verplicht. We vertellen we je dan alles over de Sea Rangers, het bootcamp en over de volgende stappen om je in te schrijven voor het bootcamp.

Om alvast in je agenda te zetten:
De fysieke selectie dag is onderdeel van de werving. Deze vindt plaats op zaterdag 14 augustus 2021 in het midden van het land.

Wordt je geselecteerd voor het bootcamp? Dit zijn de data:
Eerste deel bootcamp: 27 september – 1 oktober
Tweede deel bootcamp: 4 oktober – 23 oktober (in deze periode ga je 3 dagen meezeilen op ons zeilschip)

Als je geselecteerd wordt als Sea Ranger gaat je jaar contract op 6 december 2021 in.

Ook als je geen Sea Ranger wilt worden kan je je natuurlijk ook in schrijven voor ons bootcamp!

Wat zijn de kosten?

650 euro voor het bootcamp (dit is inclusief training, eten, drinken, slapen en zeilen (deel 2).

Als je door de selectie bent en je wordt aangenomen als Sea Ranger dan zijn alleen de kosten voor een monsterboekje + medische keuring voor eigen rekening. En je krijgt een jaarcontract voor een betaalde baan en kan je dus gaan verdienen.

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

In Nederland. Het bootcamp op een nog geheime locatie. Eenmaal aan het werk: 2 weken op / 2 weken af aan boord van ons zeilschip.

Sea Rangers tussenjaar bootcamp

Wat vinden andere jongeren van Sea Rangers?

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%Ik was mezelf een beetje kwijt. Ik wilde dit bootcamp doen om te herontdekken wie ik ben. Dit was perfect doordat je continue dingen moest doen; taken en omgang met mensen. Je evalueert alles; met elkaar en met alleen je teamleider. Daardoor leer je je eigenschappen (her)kennen en kun je je snel ontwikkelen.

Vera Hoogenberg

Zwaar maar super leerzaam, heb er enorm veel zelfvertrouwen, discipline, doorzettingsvermogen en succes uitgehaald!

Juliette Overbeek

Zelf zag ik het Bootcamp in eerste instantie als een selectieproces, meer een soort ontgroening. Het Bootcamp was uiteindelijk verre van dat. Ik heb tijdens de week veel over mezelf geleerd, heb heel veel leuke mensen mogen ontmoeten.

Maud mulder

Een heel leerzaam bootcamp waarbij je kan ontdekken wie je werkelijk bent, wat je kan, waar je in kan groeien, wat je echt wilt en doe je dingen die je nooit voor ogen had kunnen zien!

Ramona Berthold

Ja, ik wil meer informatie over Sea Rangers ontvangen!

Ben je benieuwd naar de Sea Rangers? Laat hieronder jouw gegevens achter dan ontvang je direct meer informatie in je inbox en nemen we z.s.m. contact met je op:

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie