Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Op zoek naar een leuke (bij)baan in je tussenjaar? Onze opdrachten voor studenten in een tussenjaar kunnen in drie categorieën worden ingedeeld:

  • Optie 1. Branche relevant aan de slag als werkstudent. Een student gaat als aanvulling parttime of fulltime een team binnen een bedrijf ondersteunen. Ideaal voor studenten die niet zeker weten wat ze willen en meer ervaring willen op doen in de sector. Wij werken zelf binnen Recruit a Student ook op deze manier door een werkstudent marketing en sales onze marketeers en accountmanagers te ondersteunen.
  • Optie 2. Fulltime goed bijverdienen. Wij krijgen best vaak opdrachten voor fulltime klussen voor een aantal maanden. Veel werk in de logistiek en productie waar een aantal maanden extra personeel nodig is. Ideaal voor studenten in een tussenjaar die een aantal maanden goed willen verdienen.
  • Optie 3. Tenslotte hebben wij altijd veel losse klussen waar een student in een tussenjaar flexibel aan de slag kunnen. Van ouderen helpen met hun computer opzetten, verhuizingen tot het opschonen van een bedrijfsadministratie. Het is heel divers en sluit goed aan op een student in een tussenjaar die nog andere dingen onderneemt of niet te ver vooruit wil plannen.

leuke bijbaan tussenjaar

Waarom werken in je tussenjaar?

Extra bijverdienen tijdens een tussenjaar helpt je om andere activiteiten in je tussenjaar te financieren (reizen, rijbewijs halen etc.) en zorgt er ook voor dat je méér over hebt om straks tijdens je studie meer leuke dingen te doen. Daarnaast geeft de werkervaring in je cv aan dat je altijd actief bent gebleven.

Goed om te weten: Werken via een uitzendbureau is altijd flexibel. Besluit je na een halfjaar dat je de rest van je tussenjaar een ander avontuur aan wilt gaan? Dan is dat geen enkel probleem.

Wanneer kan ik starten met werken?

Per direct. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talentvolle studenten die op zoek zijn naar en leuke, leerzame en goedverdienende bijbaan. Neem hieronder contact met ons op voor openstaande vacatures!

Wat levert het op?

Dat is natuurlijk afhankelijk van wat je gaat doen en hoeveel je aan de slag gaat. Bij Recruit a Student werken wij er altijd aan om je een mooi salaris te bieden.

Onze opdrachtgevers zetten altijd het salaris vast, maar wij zullen altijd met ze onderhandelen om dit zo hoog mogelijk te krijgen. Wij willen onze getalenteerde studenten nooit aan het werk zetten voor minder dan ze waard zijn!

tussenjaar werken solliciteren

Waar kan ik werken in mijn tussenjaar?

Recruit a Student heeft kantoren door heel Nederland. Zo zijn wij momenteel actief in: Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Schiphol, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zaandam en Zwolle.

Wat vinden andere jongeren van Recruit a Student?

De meeste studenten zijn blij dat er een uitzendbureau is die hun situatie snapt!

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%“Mijn ervaring met recruit as student was erg goed. Ze konden me genoeg informeren over het werk dat ik ging doen en het begeleiden naar mijn eerste werkdag toe.”

Erik

“Ik heb erg goede ervaringen met Recruit A Student. Vanaf de eerste kennismaking is het contact altijd heel vriendelijk verlopen. Bovendien is er constructief meegedacht over welke vacatures goed aansluiten bij mijn studie en interesses. Bij vragen is er ook veel behulpzaamheid vanuit het uitzendbureau.”

Vanessa

“Wat ik leuk vind aan ‘t bedrijf is dat je veel keuze hebt. Je kan soms 1 maand lang niet werken en de andere maand bijna elke dag en er is niks aan de hand. Ook de afwisseling tussen de klusjes is geweldig. Dat zorgt ervoor dat je geen eentonig werk verricht.”;

Matej

Ja, ik wil meer informatie over Recruit a Student ontvangen!

Zoek je nog een leuke (bij)baan in je tussenjaar? Ben je benieuwd naar leuke vacatures? Laat hieronder jouw gegevens achter dan nemen we z.s.m. contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken.

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie

recruit a student werken