Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Op kinderen van verschillende leeftijden bij jou in de buurt passen óf zelfs in het buitenland! Je kan zelf actief opzoek gaan naar oppasadressen bij jou in de buurt om zo jouw eigen schema te creëren.

Ben je een vroege vogel of een nachtbraker? Dat maakt bij ons niet uit want oppassers kunnen elk moment nodig zijn! Als nanny kan je zelfs zowel flexibel bij meerdere gezinnen als vast bij 1 gezin aan de slag! Zo zit er voor ieder wat wils bij!

Al onze betalingen gaan heel makkelijk via de app. Op deze manier ben je ook verzekerd bij ons! Heb je per ongeluk een vaas stuk laten vallen of ben je de voordeursleutel kwijt geraakt? Kan gebeuren! We got your back.

Mocht je een echte avonturier zijn dan kan je zelfs als au pair naar het buitenland gaan! Ook dit is mogelijk bij Nanny Nina!

au pair tussenjaar Nederland nanny nina

Wat zoekt Nanny Nina in een oppas of au pair voor een tussenjaar?

🧸 Je bent gek op kinderen

🕤 Je bent betrouwbaar en houdt je aan afspraken

🚀 Minimaal 16 jaar of ouder

✨ Hoe meer motivatie hoe beter

🎓 Diploma of opleiding is niet nodig om als au pair te werken

Wil je als gastouder aan de slag? Ook hier kunnen wij bij helpen! Met een erkend diploma kan je al aan de slag en anders kan je je aanmelden voor onze Nanny Nina Academy waarbij je binnen 4 maanden een diploma in de pocket hebt! Meer weten? Vraag hier meer informatie aan.

Wanneer kan je starten als nanny of au pair?

Om te beginnen kan je via de website een profiel aanmaken. Hier vul je je gegevens in en vragen wij om minstens 1 referentie. Zodra je profiel 100% compleet is kan je via de vacature pagina opzoek gaan naar oppasadressen bij jou in de buurt! Zo simpel is het.

gastgezin tussenjaar Nederland nanny nina

Waar kan ik aan de slag in mijn tussenjaar?

Gewoon bij jou in de buurt! Wij hebben zowel oppasgezinnen als oppassers door heel Nederland zitten. Zo hoef je niet te ver te reizen om lekker je centjes te verdienen!

Wil je niet bij jou in de buurt aan de slag maar liever in het buitenland is dit ook mogelijk! Je kan namelijk via ons als au pair aan de slag in een stad naar keuze!

Wat zijn de kosten van werken als oppas of au pair?

Helemaal niks!! Er komen geen kosten bij om bij ons aan de slag te gaan. Alleen maar verdienen dus! Het leuke aan bij Nanny Nina werken is dat je je eigen uurtarief mag bepalen. De meeste oppassers of au pairs verdienen ergens tussen de €11 en €15 per uur. Wij houden ook geen geld in van jouw verdiende loon. Jouw uurtarief is ook daadwerkelijk wat jij krijgt!

Wat vinden anderen jongeren van Nanny Nina?

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%Rated 5,0 out of 5

“Werken als aupair bij Nanny Nina in mijn tussenjaar was echt een geweldige ervaring. Via de app zag ik welke gezinnen een au pair zochten en zo koos ik mijn eigen gezin dat paste bij wat ik prettig vind. De au pair agent heeft me alles uitgelegd en me hierbij geholpen. Je kiest zelf het land waar je heen wil en ik kon het combineren met een taalcursus engels. In het weekend en in de vrije uren kon ik met de andere au pairs allemaal leuke dingen doen;)!”

Laura
Rated 5,0 out of 5

“Ja joh, werken als oppas bij Nanny Nina is echt handig. Via de app zie ik wanneer gezinnen oppas zoeken, en bepaal dan zelf of ik wil gaan. Je kiest zelf wat je per uur wilt verdienen en ik kan het combineren met studeren in de avonden. Heb ik weer wat geld om leuke dingen te doen in het weekend;)!”

Eva

oppas werken tussenjaar Nanny Nina

Ja, ik wil meer informatie over Nanny Nina ontvangen!

Wil je in je tussenjaar aan de slag als nanny, gastouder of au pair en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Laat hieronder jouw gegevens achter dan nemen we z.s.m. contact met je op:

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie