Tussenjaar baan gezocht?

Tussenjaar en tijd over? Ben jij gemaakt voor kinderen en een een echte knutselqueen of king, verander jij de tuin binnen no time is een speelparadijs of ben jij een echte koekenbakker? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar nannies die parttime of fulltime in hun tussenjaar aan de slag willen gaan. Dit is de perfecte baan voor tijdens een tussenjaar. Dus lees snel verder om te starten bij Nanny Nina!

aupair kinderen tussenjaar Nanny Nina

Wat ga je doen bij Nanny Nina?

Als nanny ga je aan de slag bij een leuk gezin in jouw eigen stad. Je krijgt een vast adresje en past daar de hele dag op of haalt de kinderen uit school, zorgt voor een leuke middag & kijkt bij de voetbaltraining of balletles.

Oppassen kan dus overdag en na schooltijd. Je bepaalt zelf je uurtarief (€8 – €15) en kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. De ideale baan dus voor naast je studie, voor fulltime in je tussenjaar of wanneer je al afgestudeerd bent.

Wat zoekt Nanny Nina in een oppas voor een tussenjaar?

❤️ Je houdt van kinderen

🕤 Je bent betrouwbaar en houdt je aan afspraken

✨ Je bent een leuke oppas!

🧜‍♀️ Je komt representatief over

🎓 Diploma of opleiding is niet nodig

🧸 Minimaal 16 jaar oud.

Wij koppelen je aan een leuk gezin en je kunt direct aan de slag en we vragen geen fee over je uurtarief dus je mag alles zelf houden!

Wil je je gastouder diploma halen of heb je de juiste papieren al? Wij helpen je om een professionele nanny te worden & begeleiden je bij dit proces.

tussenjaar oppaswerk Nanny Nina

Wanneer kun je starten als nanny?

Je kan binnen 2 weken starten bij een gezin zodra je hebt gereageerd op een vacature. De eerste stap is dat je inschrijft op nannynina.nl. Hier kan je een profiel aanmaken waarbij je over jezelf verteld en we vragen naar een referentie van een ander oppasgezin.

Wij screenen vervolgens je profiel om te kijken of alles er goed uitziet en een van onze recruiters video belt met je. Als dit allemaal gedaan is kan je beginnen bij een gezin in de buurt!

Waar kan ik aan de slag in mijn tussenjaar?

We zitten in 22 steden in Nederland, dus als je in je tussenjaar een leuke oppasbaan zoekt dan kan je zeker aan de slag via ons.

au pair tussenjaar Nanny Nina

Wat zijn de kosten van werken als oppas in je tussenjaar?

Er zijn geen kosten om bij ons aan de slag te gaan als oppas. Het verdient tussen de 8 en 14 euro per uur.

Wat vinden anderen jongeren van Nanny Nina?Rated 5 out of 5

“Ja joh, werken als oppas bij Nanny Nina is echt handig. Via de app zie ik wanneer gezinnen oppas zoeken, en bepaal dan zelf of ik wil gaan. Je kiest zelf wat je per uur wilt verdienen en ik kan het combineren met studeren in de avonden. Heb ik weer wat geld om leuke dingen te doen in het weekend;)!”

Eva

werken au pair team Nanny Nina

Ja, ik wil meer informatie over Nanny Nina ontvangen!

Wil je in je tussenjaar aan de slag als nanny of au pair en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Laat hieronder jouw gegevens achter dan nemen we z.s.m. contact met je op:
  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie