Wat gaan jongeren doen in het tussenjaar?

Heb jij altijd al gedroomd van een uitwisseling in het buitenland? Tijdens een high school tussenjaar bij Into Study Exchanges bieden wij je die kans! We bieden verschillende programma’s aan vanaf 3 weken tot een volledig schooljaar, in 20 verschillende landen. We begeleiden jouw uitwisseling graag op een persoonlijke manier, van begin tot eind!

tubeembed

Waarom kiezen voor dit tussenjaar?

Tijdens een uitwisselingsprogramma bij Into Study Exchanges heb je dé kans om de wereld te ontdekken, allerlei internationale contacten op te doen en een taal vloeiend te leren spreken.

Waar kan ik dit tussenjaar volgen?

tussenjaar EH AmersfoortBij Into Study Exchanges bieden we uitwisselingen aan in 20 verschillende landen. De bestemmingen van Into Study Exchanges variëren van Amerika, Nieuw-Zeeland, Japan, Spanje en nog veel meer. Bekijk onze website voor een overzicht van alle landen.

Amerika Tussenjaar Eva

Wanneer kan ik starten?

start tussenjaar EH AmersfoortDe jaar programma’s starten meestal rond augustus, afhankelijk van het land en de plaatsing. De programma’s van een semester (half jaar) kunnen vaak gestart worden vanaf augustus of januari. De startdatum voor kortere programma’s zijn te vinden op onze website. In overleg is het vaak mogelijk een uitwisseling op maat samen te stellen!

Wat zijn de kosten?

kosten tussenjaar EH AmersfoortDe kosten van een programma kunnen erg verschillen, en zijn afhankelijk van de bestemming en de lengte van het programma. Op onze website kunnen de actuele prijzen gevonden worden.

Japan Tussenjaar Jazz

Wat vinden andere jongeren van Into Study Exchanges?

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%Al met al heb ik echt een super toffe tijd op uitwisseling! 10 maanden leek me eerst best wel lang, maar ik ben al weer over de helft. Time flies when you’re having fun 🙂 Mijn gastgezin is super, ik heb super lieve vriendinnen, en ik maak ontzettend gave herinneringen. Een uitwisseling in het buitenland is zo leuk, ik zou het zonder twijfel weer doen!

Eva in Amerika

“Into stond voor mij altijd klaar als ik vragen had of wanneer er iets geregeld moest worden. Ze regelden alles netjes en hielden ook mijn ouder op de hoogte. Ik heb nu vrienden van over heel de wereld en een tweede familie. Mijn gastgezin verwelkomde mij met open armen en betrokken mij bij hun dagelijkse leven. Ondanks hun drukke leven, lieten zijn mij en mijn mede uitwisselingsstudenten het eiland zien.

Elena in Canada

Al met al heb ik een topjaar in Spanje gehad. Ik heb mogen genieten van het lekkere weer, veel nieuwe vrienden gemaakt en hele mooie taal geleerd en een nieuwe familie erbij gekregen. Ik zou het zo weer doen.

Robin in Spanje

Amerika Tussenjaar Sieger

Ja, ik wil meer informatie over Into Study Exchanges ontvangen!

Ben je benieuwd naar de tussenjaar mogelijkheden van Into Study Exchanges? Vul hieronder je gegevens in en we sturen je extra informatie en handige links over het aanbod zodat je kan bepalen of het echt iets voor je is.

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie