Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

In 19 onvergetelijke weken op het zonnige Curaçao ga je een mix van leren en werken ervaren die je nergens anders vindt. Van het opdoen van praktische werkervaring als recruiter tot het deelnemen aan workshops die je persoonlijke ontwikkeling een boost geven – dit is jouw kans om te groeien, te ontdekken en skills te ontwikkelen die je de rest van je leven met je meedraagt.

tubeembed

Waarom kiezen voor dit tussenjaar?

Omdat “gewoon” niet in ons woordenboek staat. Wil je jezelf echt leren kennen, buiten de gebaande paden treden en een impact maken? Bij Incredible Future krijg je de ruimte om je eigen potentieel te ontdekken, te connecten met een diverse groep jongeren en deel te worden van een community die elkaar naar grotere hoogten tilt. Plus, het is de perfecte kans om te leren door te doen, in een prachtige setting.

Incredible Future tussenjaar buitenland

Wanneer kan ik starten?

startdatum tussenjaar Incredible FutureMet startmomenten in augustus 2024 en februari 2025, is het nooit te vroeg (of te laat) om te springen op deze life-changing ervaring. Markeer je kalender en start je aftelling.

Waar kan ik het volgen?

locatie tussenjaar Incredible FutureCuraçao wordt jouw thuisbasis. Leren en groeien met de Caribische zee als je achtertuin.

Wat zijn de kosten?

kosten tussenjaar Incredible FutureInvesteer €25.000 in jezelf voor dit allesomvattende programma. Dit bedrag dekt je vluchten, accommodatie, verzorgde gezonde maaltijden (4 dgn per week), 4 keer per week sporten, 38 workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling, excursies en meer. Beschouw het als een investering in jouw toekomstige jij.

Wat vinden andere van Incredible Future?

Ons bedrijf is nieuw en we hebben de eerste officiële kickoff in augustus 2024, we hopen je daar te zien ofcourse! Wij zijn al wel begonnen op het Infinity College met het geven van de workshops aan jongere. De workshops gaan oa over: Ontdekken van jezelf, wie ben ik en welke rol speelt mijn ego? De kansen van samenwerken, duurzame plannen voor jouw Incredible Future.

“Life-changing,” “een eye-opener,” – zomaar wat quotes van jongeren vanuit het Infinity College. Incredible Future is meer dan een programma; het is een ervaring die jongeren helpt hun eigen verhaal te schrijven, vol avontuur, zelfontdekking en groei.

Ja, ik wil meer informatie over Incredible Future ontvangen!

Ben je benieuwd naar het tussenjaar van Incredible Future? Vul hieronder je gegevens in en we sturen je extra informatie en handige links over het aanbod zodat je kan bepalen of het echt iets voor je is.

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie

Incredible Future tussenjaar reizen