Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

I AM Arts & Discipleship School is een fulltime christelijke school voor de kunsten, gericht op jongvolwassenen van 17 tot 30 jaar. Vakdocenten geven Bijbelonderwijs en les in beeldende kunst, theater en dans.

De missie van I AM is een beweging in gang te zetten waarin christenen excellente kunst maken die impact heeft in de samenleving. Daarom kunnen jongeren in dit tussenjaar hun relatie met God verdiepen en hun creatieve talent ontwikkelen. Zij kunnen kiezen uit de hoofdvakken Beeldend, Theater of Dans.

tubeembed

Hoe ziet het tussenjaar programma eruit?

I AM is een unieke school met een gevarieerd curriculum in drie kunstrichtingen; beeldende kunst, theater en dans. Onze lesweek begint op woensdag, dan wordt er bijbelonderwijs gegeven wat de basis legt voor onze creativiteit. Op donderdag en zaterdag krijgen studenten les in hun creatieve hoofdvak.

Vrijdag is een zeer afwisselende dag met gastlessen, mentorlessen of een outreach, waarbij studenten meewerken aan sociaal maatschappelijke projecten gebruik makend van hun creatieve talent.

Op de zondagen krijgen studenten de ruimte om op te treden in de dienst van de gemeente waar de school aan verbonden is, of in een thuisgemeente van de studenten. In de middag zijn er met enige regelmaat gastcolleges en coachgesprekken.

tussenjaar Creatief IAM tekenen

Waarom kiezen voor dit tussenjaar?

I AM is de juiste plek voor jou als je creativiteit én je geloof wilt combineren. Ons bijbelonderwijs is specifiek gericht op kunstenaars/artiesten dit wordt toegepast het creatief hoofdvak waarin jij leert om door God geïnspireerde kunst kan maken.

Bij I AM leren studenten niet alleen creatieve vaardigheden en performen, maar ook om te dienen met hun kunstvorm in sociaal maatschappelijke projecten. Bij I AM Arts & Discipleship school breng jij je talent in praktijk!

Wanneer kan ik starten?

Ons eerste Fulltime Schooljaar start op 1 september 2023. We houden op 28 januari, 11 maart en 13 mei Open Les dagen voor toekomstige studenten. Neem hier contact op voor meer informatie.

Goed om te weten: Bij inschrijving dient het bedrag van €60,- te worden voldaan voor inschrijfkosten.

IAM Arts school tussenjaar dans

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

Nedereindseweg 4
3438 AD Nieuwegein.

Deze locatie is goed bereikbaar met het OV en parkeren in de buurt is gratis.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het eerste fulltime leerjaar houden wij laag. We zijn een stichting die niet tot doel heeft om winst te maken. Het ontwikkelen van talenten staat centraal om daarmee te kunnen dienen in de maatschappij. Het lesgeld voor dit jaar bedraagt: €4700,- (incl. 21% BTW)

Het lesgeld kan in één keer of in tien termijnen worden betaald. Bij betaling in één keer (voor 1 september 2023) ontvang je €200 korting. Het lesgeld is exclusief kosten voor een projectweek in Maart 2023. De kosten daarvan bedragen ongeveer €299 per persoon. De student ontvangt daarvoor een aparte factuur.

Goed om te weten: Omdat I AM niet een geaccrediteerde maar een particuliere school is kunnen studenten geen studiefinanciering en/of reiskostenvergoeding aanvragen.

open dagen tussenjaar IAM

Wat vinden andere jongeren van I AM Arts & Discipleship School?

In de afgelopen jaren hebben wij veel onderwijs gegeven over Kunst en God. We organiseerden kunstenaarsmeetings, theaterweekenden, masterclasses en workshops door het hele land.

De jongeren die bij ons onderwijs en workshops hebben gevolgd in de afgelopen 2 jaar hebben wij zien groeien in hun talenten, ze durfden uit te stappen in hun eigen gemeenten en we hebben er getuige van mogen zijn dat kunst heelheid bracht in een gebroken wereld. Vaak kregen wij de vraag of er ook een school was waar mensen meer konden leren over dit onderwijs. Deze vraag kunnen wij nu met JA beantwoorden, we gaan starten met fulltime onderwijs.

Dit getuigenis maakt dat wij verwachtingsvol uitzien naar wat God door deze school met zijn studenten wil doen in de huidige maatschappij.

Arts school tussenjaar logo

Ja, ik wil meer informatie over I AM Arts & Discipelship School ontvangen!

Ben je benieuwd naar de tussenjaar mogelijkheden van de I AM Arts & Discipleship school? Vul hieronder je gegevens in en we sturen je extra informatie en handige links over de inhoud van dit tussenjaar zodat je kan bepalen of het echt iets voor je is.

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie