Wat ga je doen bij Expeditie Noord?

Bij Expeditie Noord ga je in een kleine groep twee dagen per week, een paar maanden lang, aan de slag om te leren een bewuste keuze te maken. Je komt erachter wie je bent, waar je goed in bent, wat je zou willen en welke studie daar bij past.

Je bezoekt bedrijven en open dagen van onderwijsinstellingen, maar verkent ook je -sportieve- grenzen en leert vaardigheden, zoals netwerken, presenteren en solliciteren.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een paar maanden, twee dagen in de week (maandag en dinsdag)
  • Een groep van maximaal 14 deelnemers
  • Out of your comfortzone
  • Jezelf beter leren kennen
  • Bedrijfsbezoeken
  • Kennismaking met studies en beroepen
  • Je persoonlijke grenzen verkennen

Bekijk hieronder de video’s voor meer informatie.Waar kan ik Expeditie Noord volgen?

We zitten in de bruisende studentenstad Groningen.

Wanneer kan ik starten met Expeditie Noord?

Het volgende tussenjaar programma start op 13 februari 2023. Op dinsdag 13 december om 19.30 uur is er een informatieavond voor studiekiezers en hun ouders. Locatie: Johan de Wittstraat 15 in Groningen. Neem hier contact met ons op voor meer informatie.

tussenjaar expeditie noord groningen september

Wat zijn de kosten van Expeditie Noord?

De Expeditie kost €1450,- Daarvoor krijg je een uitgebreid groepsprogramma met een trainer, bedrijfsbezoeken, workshops, een persoonlijke coach en natuurlijk een onvergetelijke ervaring.

Wat vinden anderen van Expeditie Noord?5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%Rated 5,0 out of 5

Wat zo mooi is aan Expeditie Noord is dat jongeren uit hun comfortzone worden gehaald. Eerst persoonlijkheidsvorming en werken aan zelfkennis, dan een kijkje in de keuken van bedrijven en opleidingen en tot slot een keuzeproces. Na de Expeditie had ik een veel rijpere zoon thuis. Dit zou er eigenlijk voor alle jongeren moeten zijn (vader deelnemer).

Charles
Rated 5,0 out of 5

Expeditie Noord heeft me iets geleerd dat ik mijn leven lang mee zal nemen: twijfel niet aan jezelf en vertrouw erop dat de keuze die je maakt een goede stap zal zijn; maar, durf de stap te nemen. Stap uit je comfortzone!

Brechje

Ja, ik wil meer informatie over Expeditie Noord ontvangen!

Ben je een scholier en weet je niet welke studie je moet kiezen? Ben je student en vastgelopen in je eerste keuze? Vul hieronder je gegevens in en we sturen je direct extra informatie en handige links over de inhoud van dit tussenjaar zodat je kan bepalen of het echt iets voor je is.

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie