Wat ga je doen tijdens het tussenjaar?

Je komt te werken in de facilitaire flexpool bij Eager People. Onze flexpool is écht uniek in Nederland, want wij zijn de enige aanbieder van operationele en facilitaire medewerk(st)ers voor zowel project- als uitzendbasis. De flexpool bestaat uit een groep van gedreven, betrokken en slimme medewerkers die op afroep beschikbaar zijn.

Als Facilitair Medewerk(st)er in onze flexpool kun je naar keuze verschillende werkzaamheden doen, zoals: verhuizen, klussen, handyman werkzaamheden, het inrichten van werkplekken, cable management of servicedesk, bedrijfscatering, receptie- en administratieve werkzaamheden. Jij geeft jouw beschikbaarheid online door en wij regelen de rest.

Jouw collega’s zijn student en tussenjaarders. Wij werken voornamelijk in de randsteden Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Onze klanten zijn zeer divers, van ministeries tot aan zorginstellingen en woningcorporaties. Jij krijgt dus bij veel verschillende bedrijven en organisatieculturen een kijkje in de keuken. Als jij het naar je zin hebt, dan gaat het met de klant waarschijnlijk ook goed. En als het met de klant goed gaat, zijn wij ook blij.

tussenjaar bijbaan eager people

Waarom kiezen voor dit tussenjaar?

In onze flexpool bestaat je ene werkdag deels uit fysiek werk, zoals: verhuizen, klussen, handyman werkzaamheden, het inrichten van werkplekken en cable management. En op het andere moment ben je verantwoordelijk voor de servicedesk, receptiediensten, administratieve klussen en bedrijfscatering. Kortom je kunt ontzettend breed worden ingezet bij onze klanten.

Op basis van jouw eigen skills, voorkeuren en beschikbaarheid maak jij impact in ons flexpool team. Wil jij nog aan een aantal skills werken? Geen probleem, wij trainen periodiek jouw skills waar je een leven lang plezier en profijt van zult hebben.

Wij zijn sociaal, betrokken en geven al onze medewerkers de aandacht die zij verdienen!

tussenjaar verhuizen eager people

Wanneer kan ik starten?

Het is bij Eager People altijd mogelijk om te solliciteren. Pas jij bij onze organisatie en het werk wat wij aanbieden? Dan nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek op ons kantoor in Utrecht. Hier leren we elkaar beter kennen en ontdekken we of je in onze flexpool past. Als er een match is, dan verwelkomen wij je binnen ons team.

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. Onze medewerk(st)ers werken voornamelijk in de randsteden Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Wat ga ik verdienen?

Je gaat bij ons een goed startsalaris verdienen wat meegroeit met jouw ontwikkeling.

Wat vinden anderen jongeren van Eager People?

Wij horen vaak terug van onze medewerk(st)ers dat zij de flexibiliteit die wij bieden als enorm positief ervaren. Daarnaast vinden zij de collega’s van het kantoor heel goed benaderbaar, waardoor er altijd korte lijntjes zijn en dingen snel geregeld worden.

Iedereen is altijd welkom op ons kantoor in Utrecht, het voelt als een tweede thuis waar altijd een koud drankje koud staat en de collega’s in zijn voor een praatje. Het is ook fijn om skills te ontwikkelen waar je een leven lang plezier en profijt van zult hebben.

tussenjaar geld verdienen eager people

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Rated 5,0 out of 5

Geen dag is hetzelfde! Wat ik heel leuk vind is het gevarieerde werk bij Eager People. Je gaat bij veel verschillende klanten aan de slag. Soms kom je wel vaker terug bij dezelfde klant met bijvoorbeeld een groot project, maar door de afwisseling van locatie(s) en werkzaamheden blijft het leuk.

Ike
Rated 5,0 out of 5

Ik vind werken in de flexpool erg prettig, omdat het goed past bij mijn flexibele studierooster!

Derk
Rated 5,0 out of 5

Ik vind het vooral fijn dat het werk zo flexibel is! Ik kan kiezen wanneer ik wil werken, dus het is altijd te combineren met m’n studie.

Jamie

tussenjaar Utrecht eager people

Ja, ik wil meer informatie over Eager People ontvangen!

Zoek je nog een leuke (bij)baan in je tussenjaar? Ben je benieuwd naar leuke vacatures? Laat hieronder jouw gegevens achter dan nemen we z.s.m. contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken.

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie