Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Binnen 3 maanden gaan we jou trainen van (niet) duiker tot ervaren PADI Divemaster. We beginnen met zelf duik ervaring op te doen. Je haalt je Open water en Advanced Open water, hiermee mag je duiken tot een diepte van 30 meter!

Vervolgens wordt je opgeleid tot rescue Diver, Emergency First responder en dan is het tijd voor Divemaster. Tijdens jouw Divemaster opleiding word je opgeleid om zelfstandig duiken te gidsen. Snorkel trips te leiden, nachtduiken te begeleiden en alles wat er omheen bij komt kijken!

tubeembed

Naast werken in de duiksport is er op Curaçao genoeg te doen om je na je werk bezig te houden, je kunt heerlijk relaxen op de verschillende stranden, met veel jongeren is er genoeg plek om te feesten. Of rustig na werk genieten van de zonsondergang met een drankje op het strand. Ook kun je de Christoffelberg beklimmen en genieten van het uitzicht over bijna heel Curaçao. Kortom er is genoeg te doen om jou deze 3 maanden bezig te houden, ervaar het zelf!

Wat zou ik kiezen voor dit tussenjaar?

Tijdens dit tussenjaar ga jij een hele nieuwe ervaring op doen, Nieuwe dingen leren en nieuwe vrienden ontmoeten. Door een tijd in een ander land te wonen, trek jij jezelf uit jouw comfort zone. Na deze 3 maanden zul jij een stuk zelfverzekerder in je schoenen staan en ook leer je zelfstandiger te zijn.

Los daarvan is het PADI Divemaster brevet geldig over de hele wereld. Dit betekent dat wanneer jij klaar bent je overal op de wereld aan de slag kunt in de duiksport.

Goed om te weten: Blue bay dive is het enige 5 star career development center in curaçao, je zult dus worden getraind en begeleidt door ervaren en professionele PADI instructeurs.

duiken tussenjaar padi

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

De locatie van Dive division is Curaçao. De training zal plaatsvinden in Blue Bay bij Blue bay dive. Na de training, afhankelijk van de bezetting en de drukte, kan het zijn dat je ook bij een van de andere duiklocaties komt te werken (groove diving, boulevard divers, of coral estate).

blue bay beach curacao tussenjaar duiken

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze 3 maanden zijn € 4.650,-. In dit bedrag zitten de kosten van:

  • Cursuskosten van open water duiker tot Divemaster.
  • PADI Fees van open water duiker tot Divemaster.
  • De kosten voor alle duiken die nodig zijn voor je Divemaster
  • 3 maanden accommodatie.
  • Vervoerskosten van het vliegveld naar de accommodatie & terug.
  • Vervoerskosten van de accommodatie naar de werkplek.

Let op: de kosten voor maaltijden zit hier niet bij. Wel is er de kans om voor 10 gulden staff lunch te halen bij blue bay dive tijdens het werk.

Wanneer kan ik starten?

Je kunt het gehele jaar door bij ons starten, we maken een gepersonaliseerd plan die we aanpassen aan jouw behoeftes.

tubeembed

Ja, ik wil meer informatie over Dive Division ontvangen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Dive Division om in je tussenjaar te werken als Divemaster? Vul hieronder je gegevens in en we sturen je extra informatie en handige links over de inhoud van dit tussenjaar zodat je kan bepalen of het echt iets voor je is.

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie