Wat ga je doen tijdens dit tussenjaar?

Binnen 3 maanden gaan wij je trainen van (niet) duiker tot ervaren PADI Divemaster. Je begint met duik ervaring op te doen, door het behalen van de eerste twee duikbrevetten. Dit zijn de “Open Water” en “Advanced Open Water”, hiermee mag je duiken tot een diepte van 30 meter!

Vervolgens wordt je opgeleid tot Rescue Diver, Emergency First Responder en daarna is het tijd voor Divemaster. Tijdens jouw Divemaster opleiding leer je alles wat nodig is om op een goede en verantwoorde manier zelfstandig (nacht)duiken te gidsen en snorkel trips te begeleiden.

tubeembed

Naast werken in de duikwereld is er op Curaçao genoeg te doen om je na je werk bezig te houden. Je kunt heerlijk relaxen op een van de verschillende stranden, lekker uit eten gaan of een drankje doen bij een van de vele beachbars. Geniet van de prachtige zonsondergang, beklim de Christoffelberg of ga mee met een gave offroad buggy tour. Kortom er is genoeg te doen om jou deze 3 maanden bezig te houden, ervaar het zelf!

Waarom zou ik kiezen voor dit tussenjaar?

Tijdens dit tussenjaar ga jij een hele nieuwe ervaring opdoen, nieuwe vrienden ontmoeten en dat met een heerlijk tropisch klimaat. Door een tijd in een ander land te wonen, trek jij jezelf uit jouw comfort zone. Na deze 3 maanden zul jij een stuk zelfverzekerder en zelfstandiger zijn.

Daarnaast is het PADI Divemaster brevet geldig over de hele wereld. Dit betekent dat wanneer jij klaar bent, je overal ter de wereld aan de slag kunt in de duiksport.

Goed om te weten: Blue bay dive is het enige 5 star Career Development Center op Curaçao. Je zult dus worden getraind en begeleid door ervaren en professionele PADI instructeurs. Naast de stage geven wij jou solliciatie garantie om te komen werken bij een van onze locatie’s.

duiken tussenjaar padi

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

Dive Division is gesitueerd op Curaçao. De training zal plaatsvinden op het Blue Bay Resort bij Blue bay Dive. Na de training, afhankelijk van de bezetting en de drukte, kan het zijn dat je ook bij een van de andere duiklocaties komt te werken (Groove Diving, BLVD Divers, of Coral Divers).

blue bay beach curacao tussenjaar duiken

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze 3 maanden zijn € 4.650,-. In dit bedrag is het volgende inbegrepen:

  • Cursuskosten van open water duiker tot Divemaster.
  • PADI Fees van open water duiker tot Divemaster.
  • De kosten voor alle duiken die nodig zijn voor je Divemaster
  • 3 maanden accommodatie.
  • Vervoerskosten van het vliegveld naar de accommodatie & terug.
  • Vervoerskosten van de accommodatie naar de werkplek.

Let op: de kosten voor maaltijden zijn voor eigen rekening. Wel kun je voor 10 gulden staff lunch te halen bij Blue Bay Dive tijdens het werk.

Wanneer kan ik starten?

Je kunt het hele jaar door bij ons starten, we maken een gepersonaliseerd plan die we aanpassen aan jouw behoeftes.

tubeembed

Ja, ik wil meer informatie over Dive Division ontvangen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Dive Division om in je tussenjaar te werken als Divemaster? Vul hieronder je gegevens in en we sturen je extra informatie en handige links over de inhoud van dit tussenjaar zodat je kan bepalen of het echt iets voor je is.

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie