Een Passende Studiekeuze maken in je Tussenjaar

Studiekeuzebegeleiding ps-svs
Passende Studiekeuze Stap voor Stap is een online studiekeuze programma om in 21 dagen met overtuiging te kiezen voor een passende studie. Je doorloopt op het online platform het complete 4-stappen Studiekeuze Systeem. Klik hieronder op ‘Play’ voor een korte demonstratie:


 Je ontdekt eerst m.b.v. testen en oefeningen je belangrijkste passies, kwaliteiten en voorkeuren. Zodra je alles hebt afgerond, ontvang je een rapport en een selectie van 3 interessante studies. Daarna verzamelen we relevante informatie & ervaringen over deze 3 interessante studies. Zodra je een goed beeld hebt van jezelf én van de studies, hak je de knoop door en kies je één studie.

MEER INFORMATIE   NU REGISTREREN


Online Studiekeuzebegeleiding

Online Studiekeuzebegeleiding

Als je kiest voor online studiekeuzebegeleiding gaan we online, 1-op-1 in gesprek over jouw studiekeuze. Tijdens sessies van 30 minuten maken we een plan voor een passende studiekeuze, bespreken we jouw belangrijkste inzichten, ervaringen en actiestappen en kan je al je vragen stellen over je studiekeuze.

De sessies zijn 100% online en vinden plaats op Skype (met audio en/of video). Skype is volledig gratis. Je krijgt rechtstreeks toegang tot mijn agenda zodat je zelf jouw sessie kan inplannen om een moment dat het jou het beste uitkomt.

MAAK EEN AFSPRAAKLoopbaanbegeleiding-nb-svs

Nieuwe Baan Stap voor Stap

Nieuwe Baan Stap voor Stap is een online 4-stappen loopbaan systeem waarmee je toewerkt naar een nieuwe, passende baan -eventueel met een studiekeuze- die weer uitdaging & plezier brengt. Je maakt stapsgewijs een positieve verandering in je loopbaan mogelijk.

Je doorloopt op het online platform het 4-stappen systeem van Nieuwe Baan Stap voor Stap met behulp van ondersteunende trainingsvideo’s, testen en reflectie opdrachten, kant-en-klare invuloefeningen en toegang tot waardevolle trends en informatie over de arbeidsmarkt.

MEER INFORMATIE