Wat gaan je doen tijdens dit tussenjaar?

Altijd al gefascineerd geweest door de Chinese cultuur en taal? Klaar met school en toe aan wat avontuur? Droom je van een reis rond de wereld, maar moet je eerst wat geld verdienen?

Kom en ga met ons mee op de authentieke reis! Au Pair Bureau HELDER heeft programma dat de nadruk legt op culturele uitwisseling en authentieke culturele ervaringen.

Je wordt tijdelijk lid van een gastgezin in China en je deelt de zorg voor de kinderen van het gastgezin en wordt hun grote broer of zus. Bijles Engels is voor de meeste Chinese gastgezinnen één van de belangrijkste redenen om een au pair te ontvangen.

Deelname aan het au pair programma in China zal je een prachtige en belonende ervaring opleveren. Het is een avontuur dat je met trots kunt presenteren op je CV. Je kunt rekenen op gratis taalcursus en culturele activiteiten, en veel andere aantrekkelijke voorwaarden.

au pair China tussenjaar

Waarom kiezen voor dit tussenjaar?

Au Pair in China programma van Au Pair Bureau HELDER integreert culturele uitwisseling en reizen, Mandarijn leren, Engelse bijlessen en kinderopvang. Dit programma kan een unieke ervaring zijn. Je krijgt de kans om de Chinese cultuur te ontdekken en je Mandarijn te verbeteren.

Wanneer kan ik starten?

Het hele jaar door. Maar nu… Het hangt sterk van de grensbeleid af van China en Nederland. Dit is echt moeilijk te voorspelen. Zodra de grens open is, kunnen jongeren starten.

Goed om te weten: We bieden ook een zomerprogramma aan. Hierbij kun je 3 maanden als Au Pair tijdens de zomer aan de slag.

au pair reizen tussenjaar

Wat zijn de kosten?

Maatwerk. De kosten hangen af van je verblijfsduur af, de reis naar het gastgezin toe en terug is gedeeltelijke (of geheel) vergoed. Kosten voor het visum en verzekeringen is ook gedeeltelijke (of geheel) vergoed.

Waar kan ik het tussenjaar volgen?

Onze gastgezinnen wonen meestal in enkele van de belangrijkste steden in China, zoals Shanghai, Beijing, Hangzhou, Shenzhen en Guangzhou. Hetzij in de voorsteden of in het centrum van de stad.

Het leven bij een gastgezin geeft de au pair een unieke kijk op het dagelijkse leven in China. Ondertussen heeft de au pair voldoende mogelijkheden om de eigen Nederlandse cultuur te delen tijdens de omgang met de gezinsleden.

Wat vinden andere jongeren van Au Pair Bureau HELDER?

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%“Een authentiek programma en waanzinnig ervaring in China!”

Emily (Shenzhen)

“Mijn Chinees is beter dan ik dacht en het is nog veel beter geworden!”

Rosa (Shanghai)

Ja, ik wil meer informatie over Au Pair Bureau HELDER ontvangen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om au pair te worden in China? Laat hieronder jouw gegevens achter dan ontvang je direct meer informatie in je inbox en nemen we z.s.m. contact met je op:

  • Jouw gegevens zijn bij ons veilig! Lees het privacy statement voor meer informatie