Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proefdag Utrecht – Breekjaar

9 maart 2019 van 10:00 - 13:30

De Breekochtend is een andere voorlichting dan je misschien gewend bent. Het is eerder een workshop, waarin je gaat beleven wat Breekjaar is. We kunnen je er namelijk van alles over vertellen, maar Breekjaar beleven, geeft je een duidelijker beeld! Tijdens de workshop is natuurlijk voldoende tijd ingepland om je te vertellen over Breekjaar en beantwoorden we graag al jouw vragen. De ochtend wordt begeleid door twee coaches en oud-deelnemers van Breekjaar.

Programma Breekochtend:
10:00 uur – Deur open
10:15 uur – Start
13.15 uur – Einde

Rol van je ouder(s)/verzorger
Je ouders/verzorgers doen niet mee met de workshop. Tegen het einde van de workshop zijn ze welkom zodat ze ons kunnen ontmoeten en de sfeer kunnen proeven.

Na afloop
Na afloop checken we wie er een intakegesprek wil plannen. In een intakegesprek nemen we de tijd om met jou (en degenen die je mee wilt nemen) af te stemmen of Breekjaar een juiste keuze voor jou is op dit moment. Het intakegesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast na de intake.

Bring a friend
Ken jij iemand die in hetzelfde schuitje zit als jij en voor wie Breekjaar misschien ook interessant is? Neem hem of haar dan gerust mee naar de Breekochtend of middag. We weten inmiddels uit ervaring dat iedere deelnemer geïnspireerd weggaat en omdat we zoveel mogelijk mensen willen inspireren, vinden we het leuk als je iemand meeneemt!

Je kan je hier aanmelden:

NU AANMELDEN

Gegevens

Datum:
9 maart 2019
Tijd:
10:00 - 13:30
Evenement Tags:
,

Locatie

de Pionier, Utrecht
Grebbeberglaan 15 3527VX Nederland + Google Maps