Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatieavond – Liberal Arts

28 november 2019 van 19:00 - 21:00

infoavond liberal arts tussenjaar

Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Doe je dit jaar eindexamen en overweeg je een tussenjaar? Wil je dat jaar optimaal benutten, geïnspireerd worden door topdocenten, vrienden voor het leven maken, reizen én gecoacht worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen? Dan is het Liberal Arts Tussenjaar wellicht iets voor jou! De infoavond is dé gelegenheid om dat eens te onderzoeken.

Infoavond LAT
Tijdens de infoavond vertellen docenten en studenten over de verschillende programma onderdelen en delen zij ervaringen om je een sfeerbeeld te geven.

De planning is ongeveer als volgt:


19:00 Inloop (koffie en thee)
19:30 Welkomstwoord + introductie
20:15 Vragenronde voor ouders & studenten
21:00 Einde informatieavond

Tijdens de inloop is er mogelijkheid om alvast een praatje te maken met de docenten en studenten. Daarna volgt een welkomstwoord en een algemene introductie over het jaarprogramma. Ook wordt er uitleg gegeven over de opbouw van de diverse periodes. Vervolgens is er een vragenronde voor de ouders en de studenten. Tot slot is er mogelijkheid om nog even na te praten, de laatste vragen te stellen én eventueel direct een kennismakingsgesprek in te plannen.

MELD JE AAN

Als je een andere vooropleiding hebt, of je hebt je vooropleiding niet afgemaakt, dan bekijken we in een oriënterend gesprek of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is.

Gegevens

Datum:
28 november 2019
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Tags:
,

Locatie

Zeist
2e Dorpsstraat 56 3701 AB + Google Maps